Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב שנתונים 2001-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש נהג חדש(תלמיד) ואני ואחי רוצים לקנות רכב שישמש את שנינו שנתונים 2001-2003.

התקציב שלנו עד 28K ואולי אפשר לחרוג מעט.

אני חשבתי על פולו או 323 ואולי גם בלנו.

הרכיבים החשובים לי זה שהרכב יהיה חסכוני,בינוני(לא קטן כמו הפונטו) ונוח לנסיעה.

הגיר לא חשוב לי בכלל גם אוטומט וגם ידני,שניהם טובים לי.

הייתי רוצה לשמוע הצעות, תודה:-)

פורסם

אתה רוצה שלא יהיה קטן כמו הפונטו אבל אתה שוקל פולו? יש פה קצת ניגוד עמדות...

הבלנו חסכוני (יחסית ליפנומטית ישנה) אבל לא ממש נוח.

ה 323 נוחה יותר, אבל ממש לא חסכונית.

תנסו נסיעה על הבלנו, תראו אם מתאים לכם.

פורסם

תודה

אבל בעניין החסכנות של ה323,קראתי שהיא לוקחת 1-14 בין עירוני ו1-10 עירוני

זה לא אומר שהיא דיי חסכונית-ממוצעת?

פורסם

ומה בעניין הברלינגו(והמסחריות בכלל) חבר המליץ לי עליה בתור חסכונית עם ביצועים,עלויות החזקה מינימליות וביטוח דיי זול.

אבא שלי מעדיף שלא בגלל הטסט היקר.האם זה נכון?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=343018

מסחריות יש יתרונות כמו חיסכון בדלק,מרווחות,אבל קצת קשה למצוא שמורה.

הטסט לא יקר,אני שילמתי חודש שעבר כ 1100 שזה ממוצע לרכב משפחתי רגיל.

ביטוח חובה+ג' יצא לי 3200. החובה יותר יקר במסחריות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה

אני ראיתי הרבה ברלינגו "ביד 2" שנת 2002 ב14K ממוצע,וכמה רכבים שנת 2005 ב25K-30K.

האם זה הגיוני?אומנם הקילומטר דיי גבוה(בערך כ250K-300K) אבל המרכב נראה שלם מבפנים ובחוץ.האם זה כדאי?

תודה מראש

פורסם

קודם כול אתה מחליט לקנות מסחרית,אז רק טורבו,אחרת תהיה לך עגלה.

לכן חשוב לבדוק תקינות טורבו,כי זה עסק יקר להחליפו.

כאלה ק"מ הם סבירים לדיזלים,מנוע שתוחזק וטופל לא יתרגש מכאלה ק"מ,אני אישית מרוצה מבחירה של רכב מסחרי בתור רכב ראשון,בין אם תבחר בברלינגו,דובלו,קח בחשבון שבתא המטען יכולים להיות שריטות על הפלסטיקים עקב מטען,רכבים לא מטופחים,כי סך הכול אלו רכבי עבודה,אבל עם קצת השקעה אפשר להפוך אותם למקום מאוד נעים לשהיה.

אתה תיראה במודעות רשום "מנוע חדש" רוב הסיכוים שזה לא באמת מנוע חדש מחברה,אלא אחד מפירוק או יבוא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא ממליץ לקנות רכב מסחרי למי שלא זקוק לזה באמת.

רוב הרכבים עברו חיים קשים, קילומטראז' גדול מאוד ורובם זקוקים להשקעה רבה.

אם תקנה מסחרית ב 14 אלף ש"ח, תשקיע הרבה מאוד כסף בתיקונים, ולא רק טורבו - משאבת הזרקה מאוד יקרה לשיפוץ, גיר, אלטרנטור, מערכת מיזוג, כל זה צפוי להתקלקל ברכב שנסע מעל 250 אלף ק"מ, לפעמים עמוס במשקל.

ביקשת רכב אמין - לא תמצא את זה במסחרית בת 7-10 ו 250 אלף על מד אוץ.

הנתון שחסר לי, זאת כמות הנסיעות השנתית הצפוייה. אם מדובר ב 10-15 אלף ק"מ בשנה, כדאי לוותר על רכב דיזל מסחרי ולקנות משפחתית יפנית (לנטיס, אלמרה פרפקט, אימפרזה), גם אם צריכת הדלק שלהם לא מדהימה.

אם הכוונה לנסוע המון, כדאי לשקול רכב יותר קטן , מנוע בנזין וגיר ידני.

בקיצור, תחשבו על הפשרה (צריכת דלק\גודל הרכב).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אני או אחי ניסע כל יום ברכב אז הממוצע יהיה בערך 23K לשנה...(כ-80 ק"מ ליום הלוך חזור...)

אני לא יודע כמה אני רוצה יפנית קטנה או שזה יעזור לי כי אני גר בהרים ונוסע לגוש דן ולכן אני לא יודע אם סוגי רכב כגון פונטו יוכלו לעשות מאמץ כזה ולכן שאלתי על מכוניות קצת יותר גדולות כמו ה-323 והבלנו....

פורסם

אין שום בעיה לפונטו\פולו\קליאו\פיאסטה\206\C3 ידנית לעלות אדם אחד או שניים או 4 אנשים לגוש דן:lol: (או לכל הר אחר).

אבל מה שבטוח, שכל חודש תחסוך כמה מאות שקלים על הדלק מול יפנית משפחתית.

מה שחשוב מאוד, זה למצוא רכב שמור ולהמשיך לשמור עליו ולטפל בו נכון.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה!!!:-)

דבר שני לפי מה שאתה אומר אז אני מניח שהפונטו הוא הרכב שלי.

אך יש לי שאלה אחרונה-האם יש הבדל בין פונטו,פונטו ספייס ופונטו גרנדה?ואם כן מה הוא ההבדל?

ושוב תודה!!!!!!!

פורסם

פונטו-פונטו ספייס- גרדה פונטו - פונטו EVO

זה כמו סובארו DL,-גרנד ליאונה - אימפרזה - B3.

רשמת שנתונים 2001-2003, מדובר בפונטו ספייס באותן השנים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=38&SubModelID=1404&FromYear=&UntilYear=&Auto=-1&fromPrice=&untilPrice=&Info=

וסתם שאלה, איזה הר רציני יש במרחק של 40 ק"מ בגוש דן?

פורסם

מכיר את היישובים בשומרון?(עופרים עלי זהב פדואל וכו'?)

אלה הרים שהם לא יותר מדי גבוהים אבל יש שם עליות מטורפות מאוד תלולות...כל רכב(ואפילו ג'יפים ורכבי 4X4) מתנשמים בעליות האלה...

• תוכן חדש...