Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה ידידה קרובה נפטרה מסרטן.

לפני שהיא נפטרה היו לי כמה שיחות איתה, שבהן נאמר כל מה שצריך (כלומר, אין לי את ההרגשה של "חבל שלא אמרתי לה X"}.

במהלך השבעה ביקרתי את ההורים שלה ואבא שלה אמר לי שהוא רוצה להמשיך את הקשר שלה איתי, דרכו.

אני באופן אישי ממש לא מעוניין בזה, והייתי רוצה להשכיח את כל התקופה הזאת מהחיים שלי ושלא יציקו לי.

בהתחלה הם היו מתחילים לדבר איתי דרך הפייסבוק, עם החשבון שלה.

זה הטריד אותי אז נמנעתי מלדבר איתם וגם הייתי שם את עצמי כבלתי נראה כדי שלא ידברו איתי.

במשך כמה חודשים היה בסדר ולא הציקו, אבל עכשיו, אחרי האזכרה למלאת שנה, הם שוב מתחילים עם זה.

למשל, כתבתי בפייסבוק שאני שוקל לחסל את החשבון הקיים ולהתחיל מחדש את כל רשימת האנשים כי אני בקשר אמיתי עם אולי 30 איש מהרשימה, אז אבא שלה כתב עם החשבון שלה שאם הייתי מתקשר לפעמים, היה לי עם מי לדבר.

זה ממש מעצבן (עזבו שלראות את החשבון שלה זה ממש כואב כל פעם) ואני לא יכול להיות שמוק ולהגיד להם ישירות שאני לא רוצה שום קשר אליהם כי זה מציק.

מה אתם מציעים?

פורסם

תחליף חיים :lol:

אין הרבה ברירות, או שתמשיך את הקשר הזה בצביעות או שתגיד להם שאתה לא מעוניין להמשיך את ההתקשרות איתם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פרנקוס. מדהים אותי כל פעם מחדש איך אתה מגיע לסיטואציות המוזרות האלה. משהו בהתנהלות שלך פשוט גורם לזה, ואתה כנראה נהנה מזה.

הנה למשל - במקום למחוק את החשבון שלה בפייסבוק ולשכוח מהעניין (כמו שאתה מצהיר שאתה רוצה), אתה מתעקש ליצור פרובוקציות כמו לכתוב בפייסבוק שאתה "שוקל לחסל את החשבון הקיים". לא חשבת שאולי במקום לכתוב את זה, פשוט תעשה את זה? אילו תגובות חשבת שתקבל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתנהלות שלי היא לא העניין פה.

קיבלתי כמה וכמה תגובות משעשעות לסטטוס הזה.

מי שמכיר אותי מחוץ לפורום יודע איזה סוג של חוש הומור יש לי ואיך אני מתנהל.

זה פשוט לא קשור לפייסבוק, אלא לעובדה שהם ימצאו צורות תקשורת אחרות בשביל ליצור איתי קשר, ועוד עשויים לבוא בטענות בגלל זה.

בשביל להודיע לי מתי האזכרה הם התקשרו אלי מחסום כי הם תיארו לעצמם שאני לא אענה להם.

וזה לא שיש רק אותם וזהו. אני חלק מקבוצה חברתית, שחלק מהחברים שם בקשר איתם עדיין. לי זה פשוט מפריע ומטריד אותי.

אם אני אהיה מגעיל אליהם (או אתפרש כמגעיל), יהיו לזה השלכות מסוימות בקרב האנשים שאני לומד איתם (אנחנו קבוצה של 8 אנשים).

מזה אני רוצה להמנע, מלהיראות כמו מפלצת לא אכפתית.

פורסם

תחסום את כל אלו שאתה לא צריך בחשבון שלך במקום לפתוח חשבון חדש

ואם אתה לא רוצה לחסום ״אותה״ פשות תגביל את היוזר שלה מלראות את כל הפייס שלך למעט תמונת פרופיל

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה כבר לא ילד , אז הגיע הזמן לדבר באופן גלוי בשיחה בארבע עיניים עם אב המשפחה ולומר לו שמאוד קשה לך להמשיך ולשמור על קשר מאחר והסיטואציה תוקעת אותך בעבר במקום להמשיך הלאה, ושקשה לך להתמודד עם הנושא וכל מה שקשור אליו (המשפחה).

אני חושב שכל אדם היה מבין אותך וגם אם לא אז למי איכפת , אלו החיים שלך!!.

רק מה, אתה צריך לעבור שיחה לא נוחה של עשר דק לכל היותר ולסגור את הנושא, רק כך תוכל לסגור את הפינה הזו בצורה הכי טובה ושמובנת לצד השני באופן הכי ברור.

זה מביך אולי , זה קשה ולא נוח אבל זו המציאות וצריך להתמודד איתה באופן שקוף על מנת לתת לצד השני לדעת בדיוק ולא כמעט בדיוק מה דעתך על מה שקרה ומה אתה מעוניין שיקרה בהמשך עם הנושא.

בהצלחה וזו לדעתי הדרך היחידה והכי טובה לסגור את הפינה הזו. כל דבר אחר יגרום לגרירת הנושא ולהמשך התסכול.

פורסם

כמו שכתבתי, זה לא קשור לפייסבוק.

אם אני עושה את זה עם עשויים להתקשר אלי ואין לי כוח לזה.

כרגע הורדתי את החשבון שלה והעלמתי את בקשת החברות של אבא שלה (למרות שמחקתי אותו לפני כמה חודשים כבר).

פורסם

להתעלם, או להסביר שאתה לא רוצה לשמור על קשר ואז להתעלם

ראה זו כעצה למפרע לכל השרשורים שתעלה לכאן בחודשיים הקרובים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

עזוב אותך מהפייסבוק. תרים טלפון לבן-אדם ותסביר לו בדרך הכי פחות מגעילה שלא נוח לך להמשיך את הקשר הזה, כי מזכיר לך דברים מהעבר שאתה מעדיף לשים מאחור בשביל שתוכל להמשיך הלאה בחיים שלך כמו שאתה רוצה.

כמו שאמרו לפניי, שיחה של כמה דקות, לא מעבר, בשביל לתת הזדמנות כלשהי לניסיון שיכנוע מצידם.

שונא גזענים !.

פורסם

אני דווקא מבין את מצבך, הייתי בו לפני מס' שנים אחרי שחבר טוב מאוד שלי נהרג.

אמא שלו הייתה מתקשרת אלי הרבה כדי לשמוע עוד ועוד, אפילו את אותם סיפורים. ֿ

ישבתי איתה לשיחה, פנים אל פנים, הסברתי לה שאני מאוד רוצה לעזור ולתמוך בה, אבל שתבין שכל פעם שהיא מתקשרת אלי זה מחזיר אותי למקום מאוד קשה עבורי. הבהרתי לה שהיא יכולה להתקשר מתי שהיא מרגישה שהיא צריכה את תמיכתי, רק שתבין מה זה עושה לי. השיחות התמעטו עד שנגמרו סופית.

מאז אנחנו מדברים פעם בשנה, באזכרה, שיחה ארוכה ועמוקה. ומדי פעם אם אני נזכר במשהו שאני רוצה לחלוק איתה אני שולח מייל.

תבין שכמה שזה מציק לך, זה קשה להוריה שבעתיים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

האבא הזה איבד בת.

אי אפשר להסביר את הכאב והיגון של הורה שמאבד ילד אהוב.

הוא מנסה להאחז בבת שלו דרך כל קשר אפשרי. לחיות ולו לשברירי שניה את החיים שהיו צריכים להיות לו אלמלא המחלה.

אני הייתי ממליץ לך על שיחת פנים אל פנים, אבל כזו שבמקום שאתה תסביר לו למה אתה לא רוצה קשר איתו, תקשיב לו למה הוא מבקש להשיג בקשר איתך. אתה יכול להיות גלוי ואמיתי, לומר לו שאתה יודע שלו קשה שבעתיים, אך גם לך קשה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...