Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי איביזה טורבו 2002,לפני כ5 שנים החליפו טיימינג פעם אחרונה שהאוטו היה עם 60 אלף קילומטר,היום הוא הגיע ל90 אלף ואמרו לי שכדאי מאוד להחליף את הרצועה בגלל שעבר הרבה זמן למרות שלא עברו הרבה קילומטרים,הבנתי שחלק מחליפים רק את הרצועה וחלק מחליפים גם את הגלגל שהיא היקרה מביניהם.

השאלה שלי היא אם חובה להחליף את הגלגלת?או שלא ממש צריך.

אם מישהו גם יודע מחירים של רצועה/גלגלת ועבודה זה יהיה מצויין,תודה.

פורסם

אולי יעזור לך.

לי יש איביזה 2006 רגילה. יש באוטו שתי רצועת טיימינג. אני החלפתי אותם לפני שבוע ב1500 שקל כולל עבודה וכולל מותחנים.

בדרך כלל מחליפים בין 80 ל 90 אלף או כל חמש שנים. אם עברו חמש שנים מאז שהוחלפה הרצוע תחליף אם לא אתה יכול למשוך עוד קצת זמון.  

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

תחליף הכל, רצועה ושני מותחנים (אחד כ 300 ושני כ 500). 5 שנים זהו זמן החלפה לפי הספר.

לי עלה הכל כ 2500 לפני שנה.

לחבר באודי נשבר מותחן (כי הוא לא החליף אותו) והלך ראש מנוע.

פורסם

לא יודע מה יש אצלך (תחכה לתשובה של חברי הפורום המבנים יותר ממני)

בכל אופן אם יש לך שתי רצועות זה אומר שזה 4 מותחנים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

ובנוסף לבוכנה החלף על הדרך משאבת מים לאחת תחליפית מברזל במקום הפלסטיק החרטא שמגיעה מקורית.

פורסם

מה אמור להיות המחיר של החלקים?

במוסך מורשה הציעו לי רצועה ב245 שקל,מותחן ב180 וגלגלת ב475,הכל לפני מע"מ ועל העבודה רוצים עוד 550 שקל!נראה לי קצת מוגזם לא?

לגבי המשאבת מיים,מה המחיר של חלופית?זה הכרחי להחליף?

פורסם

זה לא חובה אבל מטומטם מי שלא מחליף.

עלותה אם אני זוכר נכון משהו כמו 300 שקל.

היא יושבת בתוך הטיימינג ומועדת לפורענות.

שים לב שאתה מחליף למשאבה עם פרופלור מברזל ולא מפלסטיק.

פורסם

ומה ייקרה עם הפלסטיק יישבר?

אין לי מושג לגבי הפלסטיק בחדשה אבל אני אישית איבדתי את האמון במשאבות הפלסטיק.

קרה לי בעבר בA3 טורבו שבטיול על הגבול עם סוריה (אני מהמרכז) משאבת מים מקורית בת שנה שבקה חיים :evil:

בכל אופן אני לא שולל את דעתך, רק אמרתי את דעתי ואיש איש יעשה כרצונו.

• ספונסר פורום
פורסם

ברוב המקרים אתה תצטרך החלפה של רצועה וגלגלת בלבד ,

המחיר של זה אצלנו במוסך הוא 1100 שח לפני מעמ .

לעיתים יש צורך להוסיף לכך גם את בוכנת המתיחה כ 450 שח לפני מעמ

ולעיתים גם את משאבת המים כ 350 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

פיש שהפלסטיק נשבר אין נזק של חלקים עפים במנוע, מה שכן המנוע יתחמם, מספיק רק שחלק מהאימפלרים יסדקו וכבר יהיה לך תופעות של חימום. כל אחד יחליט מה טוב לו, לי אישית נשברה המשאבה בסביבות 56 אלף קמ..

• תוכן חדש...