Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דניאל אני קורא את ההודעות שלך וכל פעם מופתע מחדש! קנית רכב שעלותיות תיקון בו קצת יותר גבוהות מ 1.6 רגיל אז למה אתה מחפש לחסוך בכל פינה? תחסוך בהתקנה של מטנול, קולר חזית וכוי. מה שקשור לבטיחות ואמינות של הרכב אל תחסוך.

או שאתה רוצה בעוד חודש לרשום הודעה בסגנון "הלך לי המנוע, מי אשם אני או סיאט זה רכב לא אמין?

מחיר בסדר גמור, רגיל לגמרי.

yony_S הרי אתה לא כל יום עושה טיפול בסדר גודל של החלפת טיימינג, כשעלות עבודה היא לא זולה. אז למה לך לחשוב איך לחסוך בהחלפת מותחן? כאילו מה תמשיך לנהוג ברכב בתקווה שהוא לא יתפרק?

פורסם

העבודה על האביזרים היא גרושים, הרצועה 200 שח והמותח לבד 1200 אני מדבר על מקורי בלבד

והקטע המצחיק הוא שפיליפ מוכר את הקיט המלא כולל גלגלות רצועה ומותחן ב126 פאונד כולל משלוח

אגב ברנו כל 60K/3 שנים רצועת אביזרים

כל 5 שנים/120K טיימינג

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
דניאל אני קורא את ההודעות שלך וכל פעם מופתע מחדש! קנית רכב שעלותיות תיקון בו קצת יותר גבוהות מ 1.6 רגיל אז למה אתה מחפש לחסוך בכל פינה? תחסוך בהתקנה של מטנול, קולר חזית וכוי. מה שקשור לבטיחות ואמינות של הרכב אל תחסוך.

או שאתה רוצה בעוד חודש לרשום הודעה בסגנון "הלך לי המנוע, מי אשם אני או סיאט זה רכב לא אמין?

מחיר בסדר גמור, רגיל לגמרי.

yony_S הרי אתה לא כל יום עושה טיפול בסדר גודל של החלפת טיימינג, כשעלות עבודה היא לא זולה. אז למה לך לחשוב איך לחסוך בהחלפת מותחן? כאילו מה תמשיך לנהוג ברכב בתקווה שהוא לא יתפרק?

בכוונה פתחתי את הנושא הזה כדיי לקבל קצת ידע מאנשי מקצוע כי ששאלתי בכמה מוסכים כל אחד אמר לי משהו אחר,אחד אמר רק רצועה ומותחן,אחר אמר רצועה וגלגלת,השלישי אמר להחליף הכל והרביעי שהוא מוסך מורשה של צ'מפיון ישר אמר לי גם שצריך להחליף משאבת מיים בלי לשאול בכלל אם החלפתי אי פעם או משהו כזה.

לפני חודשיים בדקו את הרצועה ואמרו לי שהיא נראית בסדר גמור אבל אני לא רוצה לקחת סיכון אפילו שהאוטו לא נסע הרבה קילומטרים על הרצועה הנ"ל כי עברו כבר 5-6 שנים אז אני רוצה להחליף.

אז כמו שאמרתי אני לא רוצה סתם להחליף דברים שאני לא צריך.

עד עכשיו המוסך הכי הגון נראה לי זה מוסך רון!אני עוקב הרבה זמן אחרי התגובות שלו וכל פעם הוא עונה לעניין ולא מנסה לדחוף סתם חלקים שלא צריך,נשמע הגון ואמין ביותר!!!וגם לא שמעתי עליו ביקורת אחת רעה,אין ספק שאם הייתי גר באיזור הייתי מטפל אצלו!

פורסם

הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך בתור אחד שנכווה קשות ממוסך מורשה של רנו שהיה עושה דברים מלוכלכים שאוי ואבוי אם בהנהלה שם היו יודעים מה הם עושים, לפעמים שווה לנסוע קצת רחוק בשביל מקום טוב.

אני לא בא לפרסם כאן אף אחד לשלילה או לרעה ולכן לא אזכיר שמות, אבל בקליאו שלי אני מטפל במוסך קטן בתא וזה עולה לי בדלק וזמן ולא הכי נח לחזור במונית הביתה ולאסוף למחרת את האוטו מתא, אבל השקט הנפשי שאתה יודע שידי זהב, ואמינות מוחלטת בעיינים עצומות במוסכניק שוות הכל.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
מתעלק על השישור, בעת החלפת רצועה (לצורך הענין אביזרים) מומלץ להחליף גם את הגלגלות וגם את המותחן ?

למה להחליף את הגלגלות עצמם?

את המותחן בהחלט מומלץ אבל את הגלגלות לא חושב שיש טעם.

:)
פורסם

יצא לי לעשות כבר 3 פעמים טימינג לאיביזה,מחליפים הכול בלי לחשוב בכלל.

בטימינג לא חוסכים.

גש לרון והיה לך שקט מזה.

• תוכן חדש...