Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אוטומט קטן, עד 20,000 ₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המשתמשים, ראשית אני חייבת לציין כמה הפורום הזה נהדר, השתמשתי בו המון ולמדתי המון רק מתשובות שניתנו למשתמשים אחרים.

אני מעוניינת לקנות רכב קטן, אוטומט וחסכוני. לא אכפת לי שנת הייצור, מה שחשוב שיהיה אמין.

חשבתי אך פסלתי את האפשרויות הבאות: פיג׳ו 206, רנו קליאו, פיאט פונטו ספייס, דייהטסו שרייד ( עכשיו מכרתי אחרי שנכוותי קשות מהמנוע והגיר). אני לגמרי מאוהבת במזדה 121 וגם היו לי שתיים כאלו, שנת 95 כמובן. חשבתי לקנות שוב את הבימבה, בעלי לא מסכים אומר שזה אוטו מעפן בלי הגה כח ובכלל לא משהו. הוא מעדיף שאקנה סוזוקי בלנו שנת 2001-2.

כבר קראתי שהבלנו נחשב לאוטו טוב ואמין רק בעייתי מבחינת בטיחות. אז מה עדיף- מזדה 121 95 או בלנו 2001-2?

אנא עזרו לי לפתור את התעלומה...

תודה!!

פורסם

לדעתי כדאי להוסיף לרשימה שרייד שנת 2000. היא תכנס ברשימה, מדובר על רכב קטן עם מנוע 1.5 חסכוני.

אם יש אפשרות להתגמש לכיוון ה-25K, אפשר לקנות דיהטסו YRV שנת 2002 עם מנוע של יאריס 1.3. אני התרשמתי מרכב הזה מאוד לטובה (אפילו הפתעתי את עצמי בכך).

לדעתי כדאי להסתכל על רכבים שנת 2000 ומעלה כיעדיף במידת האפשר לקנות רכב כמה שיותר מודרני וחדש בשנתון. המחירים של הרכבים להתרשמותי מאוד ירדו לאחרונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בתקציב של 20 אלף מישהו עוד פוזל לכיוון רכבים בני 16???

אם את נוסעת לבד, תחשבי לכיוון של רכבים קטנים וחסכוניים.

במקרה פסלת את כל הטובים, לא יודע למה. הדייהטסו באמת גרועה אבל עם מוניטין מצוין (גם לא ברור למה).

פורסם

drsubaru, תסביר לנו בבקשה מה בדיוק רע בדיהטסו? הרכב אמין וחסכוני, YRV למשל מודרני כמו המתחרים יחסית לשנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המנועים הרגישים להזנחה הם נקודת התורפה העיקרית של הרכב.

עוד לא שמעתי על בעלים של דייהטסו שרייד מנוע 1000 אוטומט שלא החליף מנוע, למשל.

גירים שמחזירים את נשמתם לבורא במהירות ומנועים שנרקבים כתוצאה משימוש במי ברז הם דבר שבשגרה.

נכון שזה תקף לגבי כל רכב, אבל בדייהטסו זה תקף שבעתיים (נדמה לי שיש להן בלוק מאלומיניום).

לא יודע לגבי YRV, אני אישית מדבר על אפלאוז ושרייד.

פורסם

אתה מדבר על שרייד הישנות ואפלאוז מתחילת שנות ה-90. ל-YRV מנוע של יאריס. מנוע 1.5 בשרייד נמצא גם בגראן מוב והם מחזיקים לא רע.

פורסם

אז ככה, הבעיות שהיו לי בשרייד הם באמת שהיה סדק בבלוק של המנוע וגיר אוטומט שכמעט וגמר, נכון לעכשיו יש לי טראומה מדייהטסו שרייד ולא מתכוונת אפילו לפזול לכיוון שלהם, גם לא שנת 2000 (היה לי מנוע 1300).

פסלתי את פיג'ו 206 ורנו קליאו, כי שמעתי שלא כדאי להתעסק עם צרפתיות בגלל שחלקי החילוף והטיפולים מאוד יקרים

למרות שמאוד בא לי על פיג'ו 206, כל מי שהתייעצתי איתו אמר שלא להתקרב לא אליה ולא לרנו קליאו.

אני ממש אובדת עצות, אני פסיעה מלקנות מזדה 121 שנת 95 עם 140,000 ק"מ שהמוסכניק שלי בדק היום ואמר שהיא במצב ממש טוב...

פורסם

אז תהני מהמאזדה הקשישה שלך :lol: אני אישית לא מוכן לנסוע ברכבים כאלה, רק אם אין ברירה.

ברוך השם, כשיש 20 אלף ש"ח, יש ברירה ואפשר לקנות רכב במצב יחסית טוב ועם שנתון נורמלי.

אגב - לי אישית נראה שיהיה הרבה יותר יקר להחזיק ענתיקה בת 16 (מעבר לזה שצריך עבורה אישור בלמים ושיט כזה) - רק בגלל שלא תמיד יש חלפים זמינים במחסן היבואן או בפירוקיות.

בלי קשר מדובר ברכב מעפן ברמות על, עם בטיחות מחפירה לעומת הסטנדרטים של היום. לא נראה לי שיש לו ABS ושני כריות אוויר אבל אולי מישהו יתקן אותי. אני בכ"ז לא מומחה למאזדה 121.

פורסם

drsubaru היקר, אז תעזור לי!! לפי הנתונים שציינתי, בסכום של 20 אפילו 25 א' ש"ח מה אני יכולה לקנות???:roll:

פורסם

אחותי קנתה פונטו ספייס אוטומטית. שנת 2006 עלתה 28K ועוד 5K על יישור קו.

אני מניח שמדובר בשנתונים 2002-2003 בתקציב שלך.

אבל את פסלת אותה. אז תסעי במאזדה בת 16 :wink: בינתיים אחותי נוסעת כל יום לאוניברסיטה ברכב בטיחותי (5 כוכבי בטיחות) ונהנית ממזגן מקפיא וכוח מנוע מדהים (רכב קטן עם 80 כ"ס, מטפס את העליות בלי למצמץ).

אה, גולת הכותרת : צריכת דלק מעולה.

פורסם

גם אני חושב שהפונטו ספייס תהיה הבחירה האולטימטיבית בשבילך.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...