Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אספנות ברמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק מה שאמרתי בזמנו, ככל שיתרבו האספנים באופן אוטומטי יווצרו קבוצות עניין שונות.

ועכשיו-אם מישהו לא ידע לנתב לדברר ולכנס תחת כנפו את כל המועדונים הנ"ל, בסופו של

דבר יקום מפגש שללא קשר לגודלו ויקח לידיו את העיניינים, לא בגלל שהוא רוצה או צריך

אולי דווקא כי הוא יכול...(קשרים, כסף, פרוטקציה) וכבר ראינו מה עלולים לעולל החברים של...

ריבוי מפגשים ומגוון מוטורי זה מצויין, אבל אסור לתת לזה לגלוש ליריבות, מחלוקות או תחרות למי

יש יותר גדול...

מישהו בכלל יכול לספור את המפגשים הקבוצות ותתי הקבוצות שבארץ? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המפגש בצהלה החל כיוזמה של כמה חברים, שלפי מיטב הבנתי חברים במועדון ה 5, שהחליטו שהרעש וההמולה, כמו גם ריחוק בית הקפה, לא לרוחם.

לגיטימי לחלוטין.

קשה מאד עד בלתי אפשרי למצוא מקום מפגש מרכזי וגדול שישביע את רצון כולם, ועל פניו מקום המפגש בהיכל נוקיה הוא הרע במיעוטו והמקסימום שאפשר להשיג בעת הזו.

ככלל, תוחלת מקום מפגש ממוצעת עמדה עד עתה על שנתיים, פלוס מינוס, וכל מעבר לווה בסיבה אחרת.

למזלכם, חברי החוג הירושלמי, זכיתם במקום חנייה כמעט אין סופי ובבעל פאב, קובי, שבנוסף להיותו בחור מקסים הוא גם חובב הנושא, וזה חשוב מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחרי שחן הגיב הבנתי שאולי אנשי המפגש בצפון ת"א אולי מבינים שאנחנו מדברים עליהם.

זכותם של כל האספנים להפגש היכן שרוצים ומתי שרוצים.

העיניין כאן זה הפיסטון שהתגובה הגזענית שלו הקפיצה את כולם.

ואם החולם בהקיץ הזה יביא את הפורש שהוא רצה ויגיע למפגש ה"דרומי" אני מקווה שלא יכניסו אותו.

פורסם

זה מפגש סודי ביותר שלא מגלים היכן הוא מתקיים, אם לא מגלים היכן הוא מתקיים בשביל מה נפתח השירשור הזה? שנידע שיש מפגש ברמה אבל הוא סודי? כל השירשור הזה מיותר ולא ברור מה מטרתו.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

לתושביי האזור שמכירים- זה מול הטופ דן , נכון? עושה רושם ככה

בכל אופן, פיסטון אולי לא ניסח את זה כמו שצריך , אבל יש משהו בדבריו. לפני שני מפגשים או שלושה, בנוקיה, ראיתי ילד וילדה קטנים מפצחים גרעינים להנאתם תוך כדי שאת הקליפות הם מעיפים לאחד הרכבים כשהגג שלו פתוח, ומה שלא נחת ברכב, נחת על הרצפה ליד, לא היה לי נעים להעיר להם כלכך לאור העובדה שאבא שלהם עמד לידם ולא אמר להם מילה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

פיצוח גרעינים או אכילת מזון מסויים אינה מעידה על טיב האדם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פיצוח גרעינים או אכילת כל אוכל אחר אינה מעידה על האדם האוכל אותו ,

האופן שהוא מתייחס לאשפה , כן . לפחות לדעתי

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאחר שלא ביקרתי כאן ממושכות,

אני נדהם מהעיוולות של חלק מהתשובות כאן וכמו כן מהרדיפות האישיות,

הפכו אותי לקונספירטור ללא עוול בכפי.

הדעות שלי קיצוניות אך משיחות אישיות עם כמה אנשים מקורבים בתחום

נאמר לי שאיני היחיד,אולי היחיד שצועק ברחבי העייריה זה כן.

גהנום ירוק.

פורסם
גם אני חשבתי שמדובר ברמת הגולן.

שם בטוח לא מפריע להם גרעינים מכל סוג שהוא.

לפי מה ששמעתי מפריע להם הגרעין האיראני...

ולגופו של עניין - במישור העקרוני כמובן,אם אנו בוחרים את חברינו,בוחרים עם מי לצאת ועם מי לבלות ובוחרים גם את דרך חיינו וזו זכותנו הבסיסית הרי שאין שום פסול בבחירת חברים למפגש כזה או אחר,אין פסול ברצון לאופי אחר של מפגש וממילא לא שמענו שמישהו "גורש" מצהלה.

לא כולם חושבים שפיצוח גרעינים,המולה ו"חראקות" צריכים לאפיין מפגש ומצד שני לא כולם חושבים שעשן סיגרים,שעוני יוקרה ודיבור בלחש הם הכייף שבמפגש.

(השתמשתי בסטראוטיפים כדי להמחיש ולא כדי לפגוע או לקבוע).

ואין לי אלא להסכים לדברי ירון,לא חשוב אם מפצחים גרעינים,שותים משקה אנרגיה או מנשנשים קויאר על מצע של קרקרים מקמח מלא,מה שחשוב זה מה שעושים עם האשפה האם היא נזרקת על הרצפה כלאחר יד או נזרקת לפח הזבל וזהו המבחן האמיתי לטיבו של האדם.

ואם מישהו מהקוראים שנוהג ללכלך,להפריע,לגעת ברכבים שלא שלו או של חברו הטוב,לדבר בגסות וכיו"ב נפגע,על כך אינני מצטער.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ספידרמן

קבל ח"ח ולייק

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ואין לי אלא להסכים לדברי ירון,לא חשוב אם מפצחים גרעינים,שותים משקה אנרגיה או מנשנשים קויאר על מצע של קרקרים מקמח מלא,מה שחשוב זה מה שעושים עם האשפה האם היא נזרקת על הרצפה כלאחר יד או נזרקת לפח הזבל וזהו המבחן האמיתי לטיבו של האדם.

יש מי שאוכל קרם קטיפתי המערסל בתוכו ברוך גרגרי סוכר וקקאו על מצע דק של בצק אפוי צעיר שלא הספיק לחוות החמצה בחייו, ויש מי שאוכל מצה עם שוקולד...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...