Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חושב שאפשר להשוות בין הלאון לאחרות.

הלאון הוא רכב שאולי המנוע שלו חביב אך בפנים הוא נראה זול מאוד ושברירי למדי, בעוד 2 האחרות נמצאות לפחות ב-2 רמות מבחינת האיכות.

אם אהבת את הלאון - היא תתן לך הכי הרבה שקל למטר וכנראה שאת המחיר הטוב ביותר כיד שניה.

אם אתה מחפש יוקרה וקצת יותר פוזה? לך על האוודי או המיטו.

A3

A4

פורסם
תודה רבה! אני דיי מכוון למטרה בעקבות התגובות! יש למישהו מושג מה צריכת הדלק של הלאון בפועל ולא ע"פ נתוני יצרן? מה עלות הטיפולים והאחזקה באופן כללי?

בנסיעה 70% עירונית 30% בינעירונית, הצלחתי להגיע ל1:10 , כמובן שאם תלחץ היחס יהיה קטן יותר.

מבחינת טיפולים (במורשה) , הטיפולים סבירים ,עם זאת החלקים לא זולים ולמשל טיימינג יהיה יחסית יקר.

ברמה אישית,

אני נוסע על הלאון השנייה שלי ואבי נוסע על השלישית שלו במהלך ה4 שנים האחרונות.

כרגע, לא תמצא חבילה של עלות מול תועלת טובה מזו.

האוטו אינו רכב ספורטיבי פרופר. זהו רכב משפחתי קומפקטי עם יומרות ספורטיביות ובסה"כ כאיזון בין השניים הוא מציג חבילה טובה מאוד.

כמי שנהג לפני כן על לאון SPORTUP 2007 שלה היה מנוע 2ליטר טורבו. אני יכול להגיד שאין אפס שבאיבזור הורידו, ביומרות הספורטיביות הורידו אבל גם במחיר הורידו בצורה ניכרת ועדיין אני נהנה מהרכב מאוד ,עדיין ניתן גם להתגרזן אם רוצים.

כמו כן לעולם ניתן לשפר הן מבחינת התנהגות והן מבחינת כח, יחסית בזול.

לעניין השכירות בעקבות כניסתו של דגם חדש , לא הייתי שובר את הראש על זה.

לסיכום: בצע נסיעת מבחן. אם אתה לא מחפש רכב ספורטיבי פרופר ובה לך משהו מעט יותר חם ,הלאון נכונה לך.

מבחינת דירוג שלי בין האופציות שהעלת: לאון- בגלל החבילה, מיטו- בגלל הצורה, A1- לא רואה סיבה להשקיע בה.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

המיטו היא מכונית הרבה יותר מעניינת לעומת שתי המתחרות.

זה דגם שכבר כמעט שנתיים בשוק, ידוע כמאוד מהנה לנהיגה ובעל מוניטין אמינות לא רע בכלל. באיטלקייה תעשה טיפולים כל 30 אלף ק"מ אם אני לא טועה, לעומת כל 20 בגרמנייה.

במרווח הפנימי מההיכרות הקצרה שלי עם ה-A1, היא מאוד לא מרווחת, התא מטען שלה בגודל של מגירת CHANGE, ומאחורה תוכל להכניס איזה ארנבת, אם מאוד תתאמץ אז חתול.

לגבי המראה של השתיים, המיטו פשוט הרבה הרבה יותר יפה מה-A1!! אין מה לעשות עם זה.

את הלאון אני לא מכיר כל כך מקרוב, לכן קשה לי להשוות איתה. אבל סיאט הוא מותג (בלי להעליב) שקיבל איזה תדמית קצת זולה וילדותית בשנים האחרונות. חוץ מזה שהלאון הוא דגם שמתחלף עוד מעט, ולא הכי מעניין.

בהצלחה!!

פורסם

מצטער, אבל המיטו לא "ידוע כמאוד מהנה לנהיגה". הוא בסדר, אבל הכל יחסי. ה-A1 למשל מהנה יותר, כן, למרות המנוע החלש יותר. גם 500 אבארת'. קליאו ספורט כמובן. אני אפילו מעדיף את האיביזה במרבית המקרים...

מה שנכון - A1 צפופה מאוד.

בנוגע לעיצוב - זה כבר עניין של טעם וריח (גם אני מעדיף את המיטו).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצטער, אבל המיטו לא "ידוע כמאוד מהנה לנהיגה". הוא בסדר, אבל הכל יחסי. ה-A1 למשל מהנה יותר, כן, למרות המנוע החלש יותר. גם 500 אבארת'. קליאו ספורט כמובן. אני אפילו מעדיף את האיביזה במרבית המקרים...

מה שנכון - A1 צפופה מאוד.

בנוגע לעיצוב - זה כבר עניין של טעם וריח (גם אני מעדיף את המיטו).

רוני

רוני,

למיטו Turn In מדהים יחסית לA1 וללאון, הקלילות שהיא לוקחת את הסיבובים יחסית לרכבים האחרים מדהימה, ואני אומר את זה כאחד שיש לו בחניה של המשפחה את הלאון ואת המיטו.

הוכחה הכי גדולה לדעתי שהמיטו הרבה יותר מהנה מהלאון, זה שלאחי יש את הלאון והוא תמיד מבקש ממני את המיטו אך אין סיכוי שאני אעשה הפוך ואבקש ממנו את הלאון, המיטו הרבה יותר מהנה.

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

תחושת הנאה היא דבר מאוד סובייקטיבי.

הלאון היא לא רכב נוראי לנהיגה.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שאפילו אם לאחר נסיעת מבחן, מבחינת התנהגות כביש, המיטו תהה מהנה יותר לנהיגה אבל הלאון חזקה יותר, מאובזרת יותר, זולה בתכלית ותהיה מהנה לפותח השרשור כמו המיטו (סובייקטיבית) או כמעט כמוה ,היא כנראה תהיה עיסקה טובה, משתלמת ונכונה יותר לפותח השרשור.

יש לזכור שהמנוע של המיטו הוחלש והיא פרקטית פחות.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם
מה לגבי שירוקו 122 , משהו סביב ה-150K ומאד נעימה ומרווחת ודי ספורטיבית.

אפשר להגיד הרבה דברים טובים על השירוקו, מרווחת היא לא, אפילו לא קרובה להיקרא ככה..:roll:

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם
תחושת הנאה היא דבר מאוד סובייקטיבי.

הלאון היא לא רכב נוראי לנהיגה.

מה שאני מנסה להגיד הוא, שאפילו אם לאחר נסיעת מבחן, מבחינת התנהגות כביש, המיטו תהה מהנה יותר לנהיגה אבל הלאון חזקה יותר, מאובזרת יותר, זולה בתכלית ותהיה מהנה לפותח השרשור כמו המיטו (סובייקטיבית) או כמעט כמוה ,היא כנראה תהיה עיסקה טובה, משתלמת ונכונה יותר לפותח השרשור.

יש לזכור שהמנוע של המיטו הוחלש והיא פרקטית פחות.

בן.

לא טענתי שהלאון נוראית לנהיגה, בכלל לא. היא פשוט פחות דינאמית מהמיטו, שבתורה פחות דינאמית מה-A1, למשל.

מסכים שללאון יתרונות לא מעטים על פני המיטו - מחיר, פרקטיות וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הסברתי את עצמי נכון.

ברור לי שלא טענת שהלאון נוראית.

מה שניסיתי להגיד הוא שפותח השרשור חייב לנהוג בשתיהן, לראות על מה הוא מוכן להתפשר ועל מה לא ולקחת החלטה.

אני חושב שהלאון מציעה איזון טוב בסה"כ, המיטו לטעמי יותר יפה. מצד שני, הן לא נמצאות באותה קבוצה.

בן.

BENJ:

ROY:

פורסם

נוסע בלאון 1.8 אוטומט 2011 ומאוד ממליץ.

מבחינת היחס בין העלות לתועלת שאתה מקבל אזי קשה למצוא מתחרות.חזקה בטירוף, היציאה מהמקום פשוט מדהימה, היצרן מכוון ל7שניות ל100 קמ"ש!!! אני מוכן להוכיח שזה הרבה פחות!!!

יציבה מאוד (אין לי מושג בקשר למתחרות) חסכונית - אני עושה 1-14 בנסיעה רגועה בלי הרבה קיקים (110 קמ"ש- 80% בין עירוני, 20% עירוני -עם פקקים).

הרבה יותר חזקה מA1 ולכן אין בכלל מקום להשוואה .

תלוי כמובן מה הינך מחפש- ב2 האחרות שציינת אתה משלם בעיקר על השם ! לגבי המיטו לעולם לא נהגתי בה! מבחינה חיצונית היא מדהימה ותופסת עיניים הרבה יותר מהליאון!

בכול מקרה - תחפש מבצעים

אין הצדקה לשלם 160K על אף אחת מהשלושה!!!

מחיר סביר הינו135K לא יותר!!! כולל כול האבזור!

בהצלחה!

• תוכן חדש...