Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כשבועיים פילם שחור בכדי להדביק על החלונות האחוריים אצלי ברכב (מדובר רק בחלונות "משולשים" קטנים ב-206)

לצערי לא הלך לי העניין בכלל!

ביררתי בכמה מקומות, אך כל המקומות או אמרו שלא מתעסקים בזה בכלל, או שנאמר לי כי אפשרי לקבוע מועד להשחרה בתנור,

מה שאני לא רוצה לעשות... והמחירים גם די בשמיים מבחינתי.

נקלעתי קצת למבוי סתום היות ולבד לא הצלחתי, גם לא בעזרת חבר.

האם יש מישהו כאן בפורום שמבין ויודע איך עושים את זה בצורה מקצועית יחסית ויוכל לעזור לי? (בתשלום כמובן)

תודה וחג שמח

8)
פורסם

אם אתה מאזור הצפון אתה מוזמן לבוא אליי ויחד נדביק את הפילים זאת עבודה מאד פשוטה ואם לא "מחפפים" ועובדים עם כלים כמו שצריך היא יוצאת מקצועית בלי בועות/סימני שריטות.

יש לי חבר שפירק את ארבעת החלונות מהרכב שלו והדביק בצורה מקצועית!. ה"משולשים" שלך ניתנים לפירוק?

פורסם

אם אתה איזור חיפה יש בעל מקצוע אמין שיעשה לך עבודה הכי מקצועית שראיתי עם משולשים 150 ובלי משולשים 100 לחלון.

(עושה את ההשחרות לצ'מפיון בצפון)

פורסם

רעל - אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , נתנו לך פה עצה מעולה 150 שקל ו100 שקל שזה באמת בדיחה ואתה עוד מתלונן על המרחק המגוכך שיש לנו בארץ חיפה - פתח תקווה , תהיה רציני ..

פורסם
רעל - אתה לא יכול לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , נתנו לך פה עצה מעולה 150 שקל ו100 שקל שזה באמת בדיחה ואתה עוד מתלונן על המרחק המגוכך שיש לנו בארץ חיפה - פתח תקווה , תהיה רציני ..

אתה הלא רציני כאן..

אם אתה רוצה אני יכול להביא לך טלפון של בחור מראשון, עשה לכל החברים

מתעסק עם זה הרבה עושה עבודה מקצועית.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

סלח לי אבל איך בדיוק אני לא הרציני פה ?

לא העלו פה אנשי מקצוע שעושים עבודה כזאת , מתי שהעלו אז היחיד שהיה , היה מאזור חיפה וזול

עכשיו אתה בא ומביא בשורה בפיך שיש מישהו מאזור המרכז שאכן עושה את העבודה ואין ספק שאם המחירים דומים הבשורה שלך עדיפה אבל זה מחזיר אותי לנקודה של : איך בדיוק אני לא הרציני פה ? !

פורסם

אם הייתי מאיזור חיפה/צפון לא הייתה לי כל בעיה להגיע אליו, אך אין לי זמן להגיע לאיזור הזה בכלל

D1winner אשמח אם תוכל להביא לי פרטים של אותו אדם.

חג שמח לכולם

8)
פורסם
אם אתה איזור חיפה יש בעל מקצוע אמין שיעשה לך עבודה הכי מקצועית שראיתי עם משולשים 150 ובלי משולשים 100 לחלון.

(עושה את ההשחרות לצ'מפיון בצפון)

אפשר לקבל את הפרטים שלו?

• תוכן חדש...