Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עכשיו בודק על קניית רכב ורציתי חוות דעת על הסקסו VTR

קיבלתי הצעה של האוטו הזה..

סקסו VTR מנוע שעבר הסבה ל1600 16V

מנוע חדש

1998

עם סאן רוף

קילומטר 185..אבל מנוע חדש

120 כוח סוס

איך האוטו טוב...?דופק ביצועים?

פורסם

הסטטיסטיקה מראה שרוב ה VTR ו VTS שהיו בארץ הושמדו בידי בעליהם בתאונות, והשאר פרט לבודדות עברו לפחות תאונה אחת. לרוב זמן קצר אחרי שהן מחליפות ידיים. (אם אני זוכר נכון את המספרים, מתוך כ 60 סה"כ שנמכרו בארץ, שרדו 20 וקצת).

(זו שהיתה שלי, אגב, הושמדה בהתהפכות לתעלה זמן קצר אחרי שזה שקנה מאיתנו מכר אותה הלאה)

ההספק משחק תפקיד משני במכונית שכל הכיף שלה הוא בהילוכים שני-שלישי, מהירויות לא גבוהות בכבישים הרריים. מי שלא מוכן נפשית לשלדה הדי קיצונית של ה VTR (יחסית למכוניות הנעה קדמית קטנות אחרות) - יאבד אותה מאוד מהר. מי שכן מוכן יהנה ממנה גם בלי שום שיפורים - ובאופן שנדיר למצוא.

כאמור, 90 או 120 כ"ס זה לא העניין. וודא שההסבה נעשתה במקצועיות, ובאופן כללי כדאי לבדוק טוב טוב מכונית כזו באופן ספציפי - כי לרובן תוספות ושיפורים, שלפעמים באמת מוסיפים אבל לפעמים מקלקלים את הרכב.

וכאמור- לא להיבהל מרכב שעבר תאונה - למיטב ידיעתי יש רק 2 או 3 בארץ "נקיות".

אסף.

• תוכן חדש...