Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר - עלות תיקון תקר בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, היום מצאתי זמן לתקן תקר באחד הצמיגים בג'יפ שלי, לאחר כשבוע בו הרכב עמד עם גלגל מרוקן מאויר.

היה לי חול בין הצמיג לג'אנט, זה הגורם לבריחת האויר (תופעה ידועה ברכבי שטח).

לקחו לי 50 שח על העניין, נראה לי שזה מעט יקר, אבל יתכן שזה בגלל שהמון זמן לא יצא לי לשלם (בדרכ הצמיגאי הקבוע היה עושה לי את זה כשירות, אבל הוא קצת רחוק ממני ובגלל קוצר זמן הלכתי למישהו באיזור הבית).

אשמח לשמוע כאן מאנשים שתיקנו לאחרונה תקר, את העלויות, תודה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בקיצור היה עדיף להקדיש עוד שעה מהחיים, לבזבז 20 שח על גז, לנסוע לבקר חברים לשתות קפה ולסדר את הבעיה.

טוב, אז למדנו עוד מישהו ברשימה השחורה כנראה :)

אגב, התיקון בוצע באחת הפנצריות באזהת חולון, ויש מסקנה חדשה:

להפסיק להשתולל עם הרכב בדיונות.

פורסם

תל אביב-50 ש"ח לתיקון צמיג ברכב פרטי :shock:

חדרה-30 ש"ח לתיקון צמיג ב2 פנצ'ריות שבדקתי. וזה לא שיש לנו כל כך הרבה :twisted:

ראשון לציון,חולון-כנ"ל.

פורסם

היי, מזה השטויות האלו לרכב פרטי ?

בגלל שאני עם ג'יפ יקחו 50 שח ?

למה, אני קוטף את הכסף מהעצים ?

פורסם
בקיצור היה עדיף להקדיש עוד שעה מהחיים, לבזבז 20 שח על גז, לנסוע לבקר חברים לשתות קפה ולסדר את הבעיה.

אה... זה יוצא הרבה יותר מ-50 ש"ח.

אם הזמן שלך עד כדי כך זול, בבקשה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...