Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או קורולה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מחפש רכב אמין משנתון 07-08 במחיר של 50-60K פלוס-מינוס.

חשובה בעיקר האמינות וחוסר הרצון לביקורים תכופים במוסך.

לכן הוא מתלבט בעיקר בין מאזדה 3 לטויוטה קורולה.

איזה דגם עדיף?

יש גם הצעות אחרות לקריטריונים הנ"ל?

פורסם

הוא מודע לעניין שהקורולה שנמכרה בארץ בשנת 2008 היא רובוטית? שיעשה קודם כל נסיעה על הגיר הזה וירגיש האם הוא מתאים לו, לא כולם מחבבים את הגיר הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טיפטרוניק, גיר אוטומטי לכל דבר עם אופציה להעברת הילוכים ידנית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מנסיון שלי הגיר הרובוטי בטויוטה קורולה לא נוח וחובט, לעומת זאת במאזדה3 הוא פועל מצויין ולא מרגישים את העברת ההילוכים. גם האמינות שלו טובה ושל הרכב בכלל טובה מאוד. לדעתי המאזדה3 עדיפה.

פורסם

אני ממליץ לך לחפש קורולה 2006-2007 (הדגם הקודם עם גיר אוטומטי ולא רובוטי).

קורולה יותר חיסכונית, יותר מרווחת וקצת יותר זולה לאחזקה (ביטוחים, טיפולים) מאשר מזדה 3.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני התלבטתי על רכישה מחברת ליסינג בין מאזדה 3 לקורולה ובסוף קניתי מאזדה - רק בגלל שלא היו קרולות במלאי באותה חברה.

פורסם
מנסיון שלי הגיר הרובוטי בטויוטה קורולה לא נוח וחובט, לעומת זאת במאזדה3 הוא פועל מצויין ולא מרגישים את העברת ההילוכים. גם האמינות שלו טובה ושל הרכב בכלל טובה מאוד. לדעתי המאזדה3 עדיפה.

להגדיר אותו כ"לא נוח וחובט" זה ממש מוגזם, אני באמת לא מבין את התלונות של האנשים, אנשים נוטים להגזים עם הגיר הזה ולהגיד שהוא מעביר הילוכים כמו תלמיד נהיגה בשיעור שני, עם כל הכבוד, אני יודע טוב מאוד במה מדובר :) והגיר מגיב בסדר יחסית, אולי זה לא גיר אוטומטי קונבנציונלי, אבל אפשר להסתדר איתו היטב, והדבר הכי יפה בו - צריכת דלק!

פורסם

אני לא יודע על איזה מאזדה נסעת אבל מנסיון שלי עם 2 או 3 מאזדות 3 נפח 1.6 הגיר ממש על הפנים,4 הילוכים, לחיצות עדינות עד לחצי הדוושה הטורים לא עולים והרכב לא זז ורק שמדביקים את הדוושה הטורים קופצים כאילו המנוע עומד להתפוצץ ורק אז הרכב מתחיל לזוז ומאותה סיבה גם הן בין השתייניות הגדולות בקטגוריה של 1.6.

ואל נא תשכחו את נושא הסחר שלהן תריצו חיפושים פה בפורום אפילו, מי שיש לו לא מצליח למכור בגלל ההצפה בליסינגים אז זה שיקול מאוד כבד שאני הייתי לוקח בחשבון.

פורסם

היי,

שתי המכוניות אמינות, סחירות וטובות. קורולה מרווחת יותר, מאזדה זריזה יותר. ייתכן שתרצה לבדוק גם את סובארו אימפרזה – אמינה מאד ולדעתי גם זולה יותר משתי האופציות הנ"ל.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם
אני לא יודע על איזה מאזדה נסעת אבל מנסיון שלי עם 2 או 3 מאזדות 3 נפח 1.6 הגיר ממש על הפנים,4 הילוכים, לחיצות עדינות עד לחצי הדוושה הטורים לא עולים והרכב לא זז ורק שמדביקים את הדוושה הטורים קופצים כאילו המנוע עומד להתפוצץ ורק אז הרכב מתחיל לזוז ומאותה סיבה גם הן בין השתייניות הגדולות בקטגוריה של 1.6.

ואל נא תשכחו את נושא הסחר שלהן תריצו חיפושים פה בפורום אפילו, מי שיש לו לא מצליח למכור בגלל ההצפה בליסינגים אז זה שיקול מאוד כבד שאני הייתי לוקח בחשבון.

ואני לא יודע על מה אתה נסעת. הדוושה מגיבה מהר, ההילוכים עוברים חלק, והרכב מגיב בזריזות. למרות שהרכב רק עם 105 כוחות סוס וגיר 4 הילוכים, הוא מתנהג יותר טוב מהקרוז למשל או מהפורטה מבחינת מנוע וגיר. ולהם יש יותר כוחות סוס ויותר הילוכים.

זו ההתרשמות שלי. אני מכרתי את שלי שהיתה מעבר של השכרה תוך שבוע וחצי במחירון, ככה שאין לי מושג על מה מדובר.

פורסם

כמו שאמרתי תחפש פה קצת בפורום ותמצא הרבה, תגובה אחת שאני ממש זוכר ממישהו זה משהו כמו: כל מה שנשאר לי זה להוריד מכנסיים ולחכות עם בקבוק וזלין.

מאז שאני בפורום אני דיי נמצא בוויכוח מתמיד עם בעלי מאזדה 3 1.6 וחבל שאתם לא פותחים את העיניים ומדברים תמיד אל מול ביקורות והמצב הנוכחי לא רק אני חושב והרגשתי את הדברים האלו, אולי בהתנהגות הכביש בקשר לגיר אתה יכול לחלוק עליי כי אתה הרגשת משהו אחר וזה גם אל מול הרבה תגובות סותרות של אנשים אבל לבוא ולהגיד בעיניים קשורות שאין בעיה של מכירה של הרכב הזה אל מול מאות אלפים שיושבות במגרשים וליסינגים שמוכרים שנתון 2008 ב55 אלף ואפילו מתחת אם תביא מזומן אז זה כבר לשקר במצח נחושה.

חבל כי הפורום הזה בא לייעץ ולא להגן על האגו.

פורסם
כמו שאמרתי תחפש פה קצת בפורום ותמצא הרבה, תגובה אחת שאני ממש זוכר ממישהו זה משהו כמו: כל מה שנשאר לי זה להוריד מכנסיים ולחכות עם בקבוק וזלין.

התכוונת למיקרה הזה ?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...