Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

מקרה מצער קרה לטויוטה הקטנה שלי... בעקבות מבצע צבאי מסובך שהיא נאלצה להשתתף בו על כורחה (איזושהי דרך עפר "סלולה היטב" שרק האמרים וסופות היו יכולים לעבור בו... וכמובן גם היא חשבה שהיא מסוגלת...) היא טעתה בניווט, עלתה על שרטון ובקעה בקע קטנטון באגן השמן הרגיש והנמוך שלה :( . למזלה כנראה החור ממש קטן אז ניתן יהיה לתקן אותו, ולא להחליף את כל האגן (שלושה שבועות היא איבדה ליטר 8) ).

מאחר ומחר אני לוקח אותה לרופא, חשבתי גם לפנק אותה בתרופות אחרות כגון פלאשינג, ליקווי מולי להזרקה, BG לפיח, שמן מנוע חדש (דהההה...), פילטר שמן, פלאגים וזהו בערך...

בנוסף היא חוגגת יומולדת החודש (7 שנים על הכביש) והיא קיבלה טסט מתנה (כמובן על חשבון הבעלים המרוששים).

האם יש למישהו הצעות נוספות מה עוד אפשר להעניק לקטנה? :roll: כמובן שהיא תקבל שטיפה + שאיבה + ספריי סקאיי + עץ ריח אפרסק.

אודה לכל מי שייעץ או ישלח איחולי החלמה לטויוטה החולה...

איתמר

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

איחוליי החלמה.

ספריי לצמיגים ? ספריי למושבים ? ווקס ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

סתם כהערה - רצוי שלא לבצע פלשינג מיותר למנוע הוא יכול לגרום לבעיות במשאבת השמן ובמערכות נוספות.

לידיעתך!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

האוטו עבר כבר כמה קילומטרים טובים בחייו... הוא בן 7 ובוודאות מעולם לא בוצע בו פלאשינג. אני חושב שעל אריזת הפלאשינג של STP רשום שמומלץ לעשות פלאשינג לפני כל החלפת שמן. אז מה הבעיות שעלולות לקרות?

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

פלאשינג הוא פעולת ניקוי מאד חודרנית ואינה מומלצת לרכבים אשר גמעו נסועה/שנתון מתקדם.

באם רכבך קבל טיפול זמני/תקופתי ללא הזנחה ו"שתה" בכל חייו שמן איכותי(חצי סינטטי או מלא), פעולת הפלאשינג תהיה מיותרת לחלוטין.

פעולה זו אמנם מנקה מעברי שמן צרים אשר עם השנים נסתמים מבוצה אך גם עשויים לפגום באטמים ולגרום עקב כך לנזילות חיצוניות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אמממממ, סליחה.... :D

מישהו יכול להסביר לי מה זה פלאשינג :?:

אני מרגיש טיפש

:oops:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אמממממ, סליחה.... :D

מישהו יכול להסביר לי מה זה פלאשינג :?:

אני מרגיש טיפש

:oops:

שטיפת מנוע פנימית. לא שטיפה של מים אלא שטיפה של כל המשקעים שהמנוע משאיר על ידי תוסף מיוחד שמוסיפים לשמן. לאחר שפעולה זו בוצעה, מחליפים פילטר ושמן חדש.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...