Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיות קליטה בבית. הקליטה תמיד חלשה והשיחות מתנתקות הרבה פעמים.

מעבר לעובדה שזה ממש לא טוב שהטלפון הסלולרי כמעט לא קולט (קרינה מאוד חזקה, כאבי ראש), הניתוקים האלו משגעים אותי.

התקשרתי לסלקום והם הציעו לי פתרון בשם XLINK שזה מכשיר שמתחבר עם BT לטלפון שלי ולאחר מכן משדר את השיחה לטלפון ביתי. העניין הוא שאין לי בכלל טלפון ביתי בחדר\קומה. חוץ מזה, זה לא פותר שום בעיית קרינה כי בסוף הטלפון הביתי הממוצע (2.4GHZ) פולט פי כמה יותר קרינה מאשר הטלפונים הסלולריים שלנו (אאל"ט).

ביקשתי מהם ריפיטר (נראה כמו הפתרון הכי טוב, אם נמקם אותו יחסית רחוק מסביבה שבה נמצאים אנשים במצב סטטי). הם טוענים שאין סיכוי שיאשרו אותו במחלקת ההנדסה...

מה לעשות? לנדנד להם? פקסים? מכתבים?

או פשוט לגשת ולקנות ריפיטר. חנות אחת הציעה לי ריפיטר ב4,000 ש"ח. בDEAL EXTREME זה הרבה יותר זול אבל אי אפשר לייבא אותם.

עצות?

תודה

פורסם

הייתי הולך לכיוון פתרונות כמו femtocell, זה repeater (מיקרו-סל) שמבוסס קישור IP לספקית.

בדרך כלל אלה הפתרונות שנותנים בחניונים או קומות גבוהות של בניינים.

אני יודע שאורנג' \ סלקום כן מציעה שירותים כאלה ללקוחות, אולי זה רק לעסקיים.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

טלפון ביתי ממוצע הוא 1.8GHZ ולא 2.4, ובלי שום קשר לכך - הוא משדר בהספק נמוך הרבה יותר מסלולרי.

ובלי שום קשר - השיחות יותר זולות.

באורנג' בזמנו היה פתרון של הפנית שיחות בחינם לטלפון הביתי ללקוחות עם בעיות קליטה. אפשר ללחוץ לכיוון הזה.

ממש לא ברור לי איך חיבור BT שתיארת יעזור במשהו לבעיית הניתוקים, אגב.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
טלפון ביתי ממוצע הוא 1.8GHZ ולא 2.4, ובלי שום קשר לכך - הוא משדר בהספק נמוך הרבה יותר מסלולרי.

DECT2 זה מעל הדור החדש5GHZ. ה-1.8 זה DECT.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נו, וטלפון ביתי ממוצע הוא DECT.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

זה מאד תלוי כמה אתה חשוב להם כלקוח.

או במילים אחרות, כמה אתה משחרר להם כל חודש.

אצלי בבית יש בדיוק את אותה הבעיה. כדי לקבל או להוציא שיחה אני צריך לעמוד באיזורים ספציפיים בבית אחרת אין כלום. זה מצחיק שצעד אחד ימינה יש 5 קוי קליטה וצעד אחד שמאלה אין כלום. ומאחר ומדובר במכשיר מהעבודה והחברה שלנו עם קרוב ל1000 מכשירים, מירס היו מוכנים להתקין אצלי איזשהי אנטנת צלחת על הקיר מחוץ לבית בלי אפילו להתווכח.

מאחר ואין לי מושג מה רמת הקרינה של הדבר הזה לא הסכמתי.

פורסם

למה שלא יאשרו רפיטר? אישרו לי כזה לפני שבוע באורנג' רק שלוקח 30 יום עד שמגיע מתקין. חוץ מזה, אם אני לא טועה ותקנו אותי, אם אי אפשר להשתמש במכשיר בבית על פי החוק מותר לבטל עסקה, אני יודע בכל אופן שככה היה בשנץ 2001 כשפתחו שכונה חדשה ביישוב מסויים שעברנו אליו ולא היתה שם קליטה של פלאפון וביטלו להרבה אנשים את העסקה. לא יודע מה קורה היום.

אל תפחד להלחם, זה עובד.

• תוכן חדש...