Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קצת הופתעתי והתאכזבתי במקצת מהדו"ח בדיקה של הרכב, אני לא יודע אם ככה זה צריך להיות ברכב מסחרי שנת 2008 ואם זה בלאי טבעי שלו.

נתונים נוספים: יד 2 (יד ראשונה הייתה ליסינג של שלמה סיקסט), 114,500 ק"מ, דגם ארוך גבוה, כנראה שהרכב לא טופל במוסך מורשה, עלה לכביש באוקטובר 07, מחיר סביב ה65,000 ש"ח.

תודה לעוזרים!

קובץ דו"ח בדיקה:

http://www.upf.co.il/file/2509345.html

פורסם

אני יענה לפי מה שאני יודע, אבל יש פה מומחים גדולים ממני.

קורוזיה זה כסת"ח.

נזילת שמן ורעשיפ צריך לבדוק.

חופש במערכת ההיגוי כנראה בוקסות גמורות שצריך להחליף ואז לבצע כיוון פרונט.

יש להחליף את הקפיצים האחוריים.

מרכז- כנראה שהוא לא היה זהיר במיוחד כשהוא עלה על מדרכות, השאלה היא עד כמה זה חמור בטופס זה בעל משמעות נמוכה.

החלפת בלמים.

צמיגים- איזה צמיגים לא זהים?

האחוריים דורשים החלפה, במידה והקדמיים לא זהים הייתי מחליף גם אותם.

את הצמיג הכי טוב מבין ה4 הייתי משאיר לרזרבי.

מה המידה של הצמיג?

אני מניח שהבעיה בפנסי חזית זה שהם צריכים חידוש.

מערכת בקרה בלוח שעונים- מה הבעיה שם?

האם הסל"ד רוקד?

כרית אוויר- להתחבר למחשב. ולבדוק, יכול להיות שתצטרך להחליף כיסא.

בגדול המנוע ניראה טוב, קומפריסה של 88 כ"ס זה מעולה, זה מעיד על טורבו שעובד תקין וגיר תקין.

מעניין מה קרה לכך שישנה נפילה בצילנדר מספר 4(אולי מזרק סתום).

קובי

פורסם

הבדיקה די מתאימה לרכב מסחרי בן 3 וחצי שעבר חיים לא קלים בליסינג.

יש כל מיני דברים קטנים\בינוניים שצריך לסדר.

בגדול, המנוע תקין והרכב לא עבר תאונות קשות .

תוריד מהמחיר את מה שצריך להשקיע ברכב במיידית (צמיגים, נזילות, בולמים, פנסים, כיוון פרונט).

הכי משמעותי, זאת כרית אויר. יכול להיות שמדובר במשהו זניח, אבל זה גם יכול להיות תיקון יקר.

אני אישית מאמין, שבמידה וזה היה משהו קטן, המוכר כבר היה מסדר את עניין כרית האויר.

בקיצור, צריך לגשת למוסך מורשה בשביל כרית אויר ועל הדרך גם לקבל הצעת מחיר לתיקונים אחרים.

אגב, יש סיכוי טוב, שלא כל מה שרשום בבדיקה צריך תיקון (מצמד, בולמים, גם לגבי הנזילות צריך לבדוק במוסך - האם זה רציני או מדובר בהזעה בלבד).

אני לא בטוח, האם אני רוצה להמליץ לקנות או לא.

אבל תבין, מדובר ברכב עבודה, ויש לרכב כזה בלאי גם אחרי 3-4 שנים.

לכן אין לך סיכוי ממשי למצוא רכב מהסוג הזה ללא רג'קטים.

אגב, זאת הסיבה שהמחירים לרכבים מסחריים צונחים במחירונים ובפועל עוד יותר.

המחיר זאת גם סוגייה שצריך לברר - רוב רכבים מסחריים נמכרים בעשרות אחוזים מתחת למחירון. תבדוק בלוחות, כמה מבקשים על רכב זהה, עם נתונים דומים לזה שבדקת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

גם לדעתי - הרכב עבר חיים "לא קלים", ויש אמנם לסדר דברים "קטנים" - אבל הרבה:

כרית אויר (יכול להיות קונקטור-זול לתיקון, או משהו יקר מאוד), לוח שעונים (לא ברורה התקלה-אבל יכול להיות יקר לתיקון גם כן), בולמי זעזועים, בדיקה חוזרת ו/או תיקון מערכת בלמים, החלפת צמיגים (מה פגום ?), חלונות חשמל (?), אולי קלאצ'.

הרבה רג'קטים - חייבים לקחת למוסך לקבל הצעת מחיר לתיקונים, ול"התחשבן" על המחיר (איך המחיר שדורשים בעבור הרכב לעומת מחיר המחירון שלו ?) עבור תיקון הדברים החשובים הקריטיים והיקרים, כי אחרת הקניה איננה כדאית לדעתי.

alfa 156 2.5.

פורסם

רשום מערכת "כריות אויר לקויה" וליד-"אין ביקורת". אני מנחש שביטלו את המנורה של הכריות אויר, כדי להסתיר את התקלה בכריות אוויר (מה שיכול לרמז על כריות אויר שנפתחו כבר פעם).

ורשום גם "סימני פירוק חלקי מרכב מחוברים בברגים, מה שגם יכול לרמז על איזה תאונה שהפילה טמבון, או יותר גרוע גם גרמו לפתיחת כריות האויר.

נשמע כמו רכב שמורכב מקומבינות של סוחר רכב ממוצע.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

האמת שקצת נרתענו מהרכב ובנוסף ביררנו עם המוסך ועלות תיקון משוערת בין 10,000-15,000 ש"ח.

המוכר כנראה לא ישחרר את הרכב בפחות מ62 אלף לכן אנחנו מתלבטים.

המחירון עומד בין 66 ל70 (לפי יד 2). הסתכלתי על רכבים דומים והם נמכרים סביב ה74 אלף (חלק עם הסטוריית טיפולים מלאה).

האם המוסך יוכל לדעת בוודאות מה התקלה של הכרית אוויר? קצת מפחיד אותי לחשוב ששיחקו שם עם הכרית אוויר..

פורסם

כן, מוסך יכול לדעת מה הבעייה של הכריות אויר.

וסתם שאלה זה הרכב היחיד שמצאת? אולי תנסה לחפש רכב אחר, שלא עבר חיים קשים כמו הרכב הזה.

נסה לחפש רכב ביד 2, אולי תמצא משהו שמור יותר.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

מי שקונה פורד קונקט ארוך גבוה לא מתכוון להשתמש בו כדי להסיע ילדים לגנים.

הוא קונה את הרכב כדי לעבוד.

אם יהיה לך סבלנות, זמן ומזל, אולי תוך כמה חודשים תוכל למצוא משהו ,שלא עבר חיים קשים ב 3 שנים.

רוב מוחלט של קונקטים שתבדוק יהיו במצב דומה או יותר גרוע מהרכב שבדקת.

תהיה מוכן לזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש עוד שתיים שלוש רכבים על הפרק ולחלקם יש הסטוריית טיפולים מלאה.

האם לרכב עם נתונים דומים שטופל כראוי (טיפולים בזמן ובמוסכים מורשים) יש סיכוי שהבדיקה שלו תהיה יותר טובה?

פורסם

דניאל תוכל לפרט או להעלות לפה את העלות תיקון שקיבלת מהמוסך.

על כל חלק ועל כל עבודה.

לדעתי נסחפו עם העלויות.

לגבי אם תמצא אחד אחר יותר טוב- אני לא יודע הכל עיניין של מזל.

קובי

פורסם
מי שקונה פורד קונקט ארוך גבוה לא מתכוון להשתמש בו כדי להסיע ילדים לגנים.

הוא קונה את הרכב כדי לעבוד.

אם יהיה לך סבלנות, זמן ומזל, אולי תוך כמה חודשים תוכל למצוא משהו ,שלא עבר חיים קשים ב 3 שנים.

רוב מוחלט של קונקטים שתבדוק יהיו במצב דומה או יותר גרוע מהרכב שבדקת.

תהיה מוכן לזה.

אני יודע שיש קונקטים ששימשו בתור רכבים לנכים (שמישהו היה מסיע אותם, לא הם נהגו) וראיתי לא מעט כאלו, כדאי לחפש, בדרך כלל רכבי נכים (גם מסחריים) עשויים להיות שמורים ומטופלים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...