Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

מאיפה אפשר להשיג את היבואן של זאד אדיו?

חפשתי באינטרט את האתר שלהם ואת היבואן ואני לא מצליח למצוא.

אני ירדתי מהסלסרה ה1.6K כי לא התענינו בי חזרה.

אני מחפש עכשו את מונובלוק של זאד כי יש לי את הדדיוס ואני ממש מרוצה עד הגג, אולי גם המונואים שלהם טובים באותו רמה כזאת גבוהה.

ואולי להיות פתוח ליד 2 של המונואים של זאד אדיו?

תודה רבה לכל העוזרים ולכל החברים!

דודי

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

עד כמה שאני יודע אין יבואן רשמי.

אבל תיצור קשר עם אדי (lanosforce) יש לו לוויתן של זד אודיו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ישראל אולי אתה מכיר איזה מגבר מונו שלהם טוב?

כמו שדיברתי איתך עליו?

האם יש כאלה יד 2 מונואים שלהם?

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

הדיוס הוא מגבר מסדרה של חמישה מגברים כאשר שלושה מהם היו מגברים רבי-ערוצים (דיוס, גלאדיוס ודרקוניה) ושני מונואים (מינילית' ומגלית').

המינילית' היה מוצהר כ 260 ב 4 אוהם, 480 ב 2 אוהם ו 650 ב 1 אוהם. אחיו הגדול היה בעל נתונים קצת יותר מרשימים, 750, 1560 ו 2200 וואט בהתאמה.

הבעייה העיקרית עם מציאת מגברים כאלה הוא נדירותם היחסית והעובדה שכמעט אף אחד לא מעוניין למכור אותם.

כרגע לזד אין אף מגבר מונובלוק בארסנל. הוא טוען שבאפריל ייצא ליין חדש של מגברים אבל לא הייתי בונה על המילה שלו שכן הליווייתן התעכב למעלה משנתיים עד שהוא יצא לשוק.

אם אתה מתעקש תוכל למצוא מגברים שסטיבן תכנן תחת שמות רבים, הוא אחראי לעשרות מגברים שיוצרו אי שם בשנות ה 80-90.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא זוכר בדיוק, נדמה לי שהעלתי פעם רשימה. יש שם מגברים של נקמיצ'י, בוס, הייפוניקס, קראנצ', רודק, פייז אודיו ועוד כמה חברות. כמובן שמדובר על הימים לפני שהן נעלמו \ הפכו להיות זבל סיני מצוי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

איתמר תודה על הידע הרחב שלך!

מאיפה אני יכול למצוא מונו כזה עוצמתי בארץ כמו השזכרת. את המגלית הזה..?

ויש לך קשרים? אולי משהו כדי להביא דבר כזה לארץ?

דברתי עם עוד כמה אנשים בעלי מקצוע חזקים פה בירושלים והם ממש התלהבו שראו את הדיוס הזה, ובכלל אמרו שאין כאלה בכלל בארץ!

ואמרו לי לשמור אותו ובכלל לא למכור אותו כי כבר לא עושים כאלה יותר.

מוטי לא התעיינו בי כן אני רדפתי אחרי היבואן (לא נזכיר שמות) והוא לא חזר אלי ופשוט נפנף אותי.

אני לא רוצה לפתוח על זה נושא שיחה.

איתמר אני מחכה לתשובה ממך אפילו בפרטי.

פורסם

מה לגבי מונובלוקים של סאן דאון אודיו? ה3000D שלהם וה4500D שלהם "קצת" אכזריים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי לא צריך להישתגע עם הדגמים שהצעת לו הסנדאון 1500 יספיק לו יותר מידיי {בסך הכל הוא רוצה להגביר פוקל KX33}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל אולי בעתיד אני ירצה להשתדרג עם הסאב, לך תדע איזה שיגעון חדש יהיה לי.

:lol:

• תוכן חדש...