Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, מנוע הקוזוורט הוא בהחלט מנוע שאני שוקל להביא רק מה, לאחרונה שמעתי כמה דעות מאוד לא חיוביות לגבי האמינות של המנוע הזה. מאחר והיתה לי אחת כזו באנגליה ששברה שרשרת טיימינג והעלות של התיקון זכורה לי בכאב עד היום, אני קצת מהסס למרות שזה בהחלט יכול להיות הכיוון.

פורסם

אני גם נסעתי כמוך ,4 השסתומי פליטה נשרפו ,עשיתי ראש אצל הבני דודים ב1500 שקל ,האוטו נסע מאז כמה שנים ,והוא נמכר לפני כמעט שנה והמנוע משך יפה מאוד אך אכל שמן וכמובן דפק כמו דיזל אך זה לא הפריע לו לעבוד.

נהנתי מהאוטו הזה מאוד W123 230 בטח הקונה עשה אוברול או החליף מנוע...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, זו כמובן אופציה אבל לא ככה אני אוהב את המרצדסים שלי...אם יש נקישה אני מתעצבן, אם יש דפיקה אני משתגע...מרצדס צריכה להיות מרצדס בעיניי וזה אומר שהכל צריך להרגיש ולהשמע מושלם. רק ככה אני נהנה ממנה.

לפני כמה חודשים הלכתי לסדר את המזגן והחימום. בעל המקום שאל אותי "למה אתה משקיע כל כך הרבה על אוטו ששוה כל כך מעט"? עניתי לו שבשביל לסדר את הכל כמו שאני אוהב וכמו שהיה חדש אני לא חושב שאני צקיך הצדקה בדמות 100 אלף שקל יותר שאני אשקיע בקנייה...ככה הראש שלי עובד.

היופי ב 190 זו איכות הבנייה הבלתי נתפסת וה "רייד" המושלם שלה יחד עם זה שהיא קלה וקטנה. אם משהו לא יהיה מושלם בה זאת לא תהיה מבחינתי מרצדס, ולכן עדיף לי להשקיע עוד כמה אלפים (ולא הרבה) ולהחליף למנוע בריא, חזק, וכזה שייסע מושלם ב 10 שנים הבאות.

פורסם

מסכים לגמרי אם האוטו מושקע מבחינת פחחות גיר תקין וכו' אז שווה לעשות מנוע ולהמשיך להנות לטווח הארוך.

לי הוצע 3.5 אלף אוברול למנוע 2300 כולל החלפת סליבים והכל.

ויש פה בארץ כמה מנועים רפי לין יכול לעזור לך במקרה הזה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אגב, מנוע הקוזוורט הוא בהחלט מנוע שאני שוקל להביא רק מה, לאחרונה שמעתי כמה דעות מאוד לא חיוביות לגבי האמינות של המנוע הזה. מאחר והיתה לי אחת כזו באנגליה ששברה שרשרת טיימינג והעלות של התיקון זכורה לי בכאב עד היום, אני קצת מהסס למרות שזה בהחלט יכול להיות הכיוון.

במרצדס שלי יש 2.3-16 , מטופלת שוטף (ע"י חלפים שאני מביא מחו"ל) במסוך "מרכז איילון" ומזה שלול שנים משמשת לעבודה יום-יומית, בשלב זה אין בעיות.

באומרי - מטופלת שוטף - משמעות הדבר, כול רעש מוזר או חדש, נתון בשעונים שלא נראה לי - נכנס מיד למוסך , מאתרים את הבעיה, רוכשים את החלף ומחליפים/מתקנים - אין הזנחה כלל. כך שהרכב תקין כל העת.

ההחלטה בידך, למנוע קוזוורט יש ממונט עוקר הרים וגם בהילוך חמישי יש לו כוח אדיר וניתן להאיץ כראוי כך שזה כיף לנסוע עם הרכב..

בהצלחה.

מצא משה

פורסם

משה

קודם כל תודה על התגובה.

מעבר לזה, אשמח אם תוכל לפרט לגבי בעיות ספציפיות שהתעוררו במנוע. אם תוכל שני דברים בבקשה, אחד לגבי בעיות שרשרת / מותחן, והשני כמה ק"מ עשה המנוע ומה מצבו בקילומטראז" הזה. אם תרצה בפרטי אני אשמח.

תודה

איתן

• תוכן חדש...