Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב משפחתי - 120,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחפש רכב משפחתי לזוג צעיר בלי ילדים. חובב הצ'בקים בעיקר (אך לא רק), רצוי מנוע 1.6. התקציב סביב ה-120,000 ש"ח, פלוס מינוס. הרכב צריך להיות חדש לחלוטין, מהניילון.

אשמח לשמוע המלצות. בעיקר חשובים לי הפרמטרים הבאים:

1. רכב מרווח.

2. נוחות נהיגה.

3. בטיחות.

4. עיצוב כמה שיותר מודרני.

5. צריכת דלק.

עד עכשיו התמקדתי בעיקר בפורד פוקס ובמאזדה 3. אשמח לשמוע חוות דעת על הרכבים הללו ועל נוספים.

פורסם

הליאון יותר מרווחת, מרגישה מאסיבית יותר. אם צ'מפיון נצמדת למחירון הנמוך של סוף 2010 אז גם הביצועים טובים למחיר (לא עקבתי אחר מחירי ליאון לאחרונה...), מצד שני המכונית לא מהנה במיוחד לנהיגה.

הבראבו יותר קלילה בתחושה, וכתוצאה מהנה יותר לנהיגה. הביצועים טובים, ולדעתי היא היפה בקטגוריה.

שתי המכוניות איכותיות, בנויות היטב, בטיחותיות ולדעתי עדיפות ללקוח פרטי, שלא חייב ללכת עם עדר הליסינג, בהשוואה למזדה המשעממת (אם כי זריזה) והפוקוס (קצת פחות משעממת, קצת פחות זריזה). לך תמצא את המזדה/פוקוס שלך בחנייה של הסופר...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

שני הרכבים שציינת מאזדה 3 ופוקוס, יחסית למתחרות חלשות מאוד, אם זה לא מפריע לך מבחינת הכוח, אז הייתי מציע ללכת על אחת מהם , כי סך הכל חוץ מעניין הכוח הרכבים הללו מאוד טובים מהרבה בחינות.

יש את האזור הבטוח של הרכבים השורצים לנו ברחובות שבאים כולם מאזור הליסינגים בעיקר, שאני מאוד אהבתי, והבולטת בינהם לדעתי היא הקיה פורטה, שבאה עם מנוע 126 כוח סוס ו6 הילוכים שביחד עושה רושם של הנעה מעולה.

חוץ מיזה יש את הרכבים היותר יחודיים בסגנונם, שגם אופציות טובות "

סקודה אוקטביה עם המנוע 1.2 טורבו ניראת מעניינת מאוד וכמובן אוקטביה נוחה ומרווחת כמו שידוע.

סיאט ופ'יגו הם לא לטעמי כל כך, ואני פחות מכיר אותם אז לא אומר עליהם דבר. אבל סה"כ אלו הרכבים שהייתי ממליץ

מאזדה 3 פוקוס פורטה או אוקטביה .

בהצלחה !

פורסם
לאון וברור שהלאון מנוע ה tsi הרבה יותר חזק מהבראבו

אין הבדל בין 1.4TSI ל-1.4TJET של בראבו. ל-TSI הספק מעט גבוה יותר, לפיאט מומנט רב יותר, שתי המכוניות שוקלות אותו דבר ומאיצות אותו דבר (נתוני יצרן - 9.6 לבראבו, 9.8 ללאון, 0-100).

הליאון 1.4TSI ידנית עולה 125K לאחר המבצע (במהלך המבצע היתה 115, שוב אין לי מושג אם הסתיים המבצע). בראבו ידנית עולה 120. כך שהסיאט לא חזקה יותר במחיר נתון.

1.2TSI בוודאי חלשה יותר. 1.8TSI להבנתי לא בתקציב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...