Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה הגולף בגירסה מאובזרת מגיעה עם 7 כריות אוויר בקרת אקלים אי אס פי סאנרוף יש לה 5 כוכבים במבחן ריסוק והיא אפילו ידידותית לסביבה אם זה מזיז לך וזה רק על קצה המזלג אם יש לך כסף מבחינת אבזור של האוטו הזה השמיים הם הגבול. תריץ חיפוש בגוגל קרא קצת על האוטו ורד מהאוודי לא תתחרט שמע לי

פורסם
מבין הA1 והמאזדה, הייתי לוקח את המאזדה. הA1 נחשבת בינונית מאוד מכל הבחינות, הנקודה החזקה היחידה אצלה היא תא הנוסעים. בנוסף, היא מכוערת. המאזדה היא מכונית טובה בפני עצמה, אבל הייתי מעדיף מנוע טורבו על השני ליטר שלה והגיר האוטומטי לא מתקרב לרמה של DSG, וכמובן שיש מיליון על הכביש.

תסתכל גם על הסיטרואן DS3. תתעלם לרגע מהעובדה שזו סיטרואן ולך לראות אותה - קיבלה ביקורות מעולות ונראית סוף הדרך.

הכי טוב במחירים האלו זה יד שניה, אתה יכול לקנות גולף (דור 6, צורה חדשה) TSI 160 כ"ס כמעט חדשה במחיר הזה. אופציה עדיפה בשבילך, לדעתי, היא שירוקו, שוב 1.4 160 כ"ס יד שניה במחירים שאתה מדבר עליהם. תתן לך הרבה יותר מהאודי והמאזדה.

יש גם אפשרות של A3 משומשת כפי שציינת, אבל אם אתה מחפש את הפוזה, השירוקו תפורה עליך.

חחחח כל אחד פה חושב אני הולך על פוזה...

אני פשוט רוצה רכבים מחברות מוכרות ואיכותיות כמו VW, AUDI ומה אני יעשה שהם מכוניות שמעוצבות יפה ואנשים בארץ קוראים להם פוזה.

בחול הם נחשבות לרגילות לחלוטין.

לעניייניינווו:

בתקציב שברשותי 140-150K אתה ממליץ לי ללכת על יד שניה כמו AUDI A3 או VW שירוקו?

לא היית ממליץ בתקציב הזה ללכת על מכוניות חדשות מהחברה כמו AUDI A1, מאזדה 3 ספיריט 2.0 או פולקסוואגן 1400DSG 122כוחות סוס?..

אני יברר את עניין היד שניה...

פורסם

אם אתה מחפש הנאה מנהיגה ואתה פתוח לאפשרות של ידני או קבוע רק לאוטומט? אם כן אתה יכול להכניס למשוואה, את האלפא מיטו שבסכום 149,999 ש"ח אתה מקבל את המנוע 1.4T עם ה-155 כ"ס או אתה נעול על האוטומט הכ"ס יורד ל-135 והמחיר שלו קופץ ל-154,000 ש"ח, עצה שלי אני הייתי לוקח את המיטו הידנית.

חוץ מזה שוב, אם אתה פתוח גם לידני יש לך את הפולקסווגן שירוקו עם מנוע ה-1.4T עם 122 כ"ס כמו של הגולף רק שבשירוקו היא מגיעה עם גיר ידני במחיר של 148,990 ש"ח.

אתה בקטע של עיצוב? יש את הסיטרואן DS3 עם מנוע 1.6 אטמוספרי רגיל 120 כ"ס, במחיר של 138,000 ש"ח ואם אתה בקטע הספורטיבי יש את ה-1.6T עם 156 כ"ס ידני במחיר של 151,000.

הצעה אחרונה שלי, אם אתה באמת רוצה הנאה מנהיגה ואתה מוכן לידני הפיאט 500 אב'רט עם מנוע 1.4T ו-135 כ"ס במחיר של 157,000 ש"ח, יכול להיות שניתן קצת להתגמש במחיר אבל לאור ההצלחה של המותג הזה לאחרונה יכול להיות שלא.

אתה נהג צעיר והנהג היחידי ברכב מה אתה צריך, את המאזדה 3 עם מנוע 2.0 כל כך משעממת וממש לא בקטע של פוזה (אולי בגרסת הסדאן) שוב אתה יכול לשקול את מה שהצעתי לך, ותגיע להחלטה מה שהכי עושה לך את זה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

A1 לא שווה את המחיר ואתה משלם רק בגלל הסמל. ה3 ספיריט כאן לוקחת בהכל ואתה גם מקבל אחזקה זולה בהרבה מהאודי.

פורסם
חחחח כל אחד פה חושב אני הולך על פוזה...

אני פשוט רוצה רכבים מחברות מוכרות ואיכותיות כמו VW, AUDI ומה אני יעשה שהם מכוניות שמעוצבות יפה ואנשים בארץ קוראים להם פוזה.

בחול הם נחשבות לרגילות לחלוטין.

לעניייניינווו:

בתקציב שברשותי 140-150K אתה ממליץ לי ללכת על יד שניה כמו AUDI A3 או VW שירוקו?

לא היית ממליץ בתקציב הזה ללכת על מכוניות חדשות מהחברה כמו AUDI A1, מאזדה 3 ספיריט 2.0 או פולקסוואגן 1400DSG 122כוחות סוס?..

אני יברר את עניין היד שניה...

במכוניות האלו (VW\AUDI) יש המון, המון מציאות כמעט חדשות עם ק"מ נמוך מאנשים שלא עובדים ומחליפים אוטו כל שנה. אתה חוסך ככה ים של כסף.

אישית בכסף הזה ועם הצרכים שלך הייתי לוקח אך ורק את השירוקו. הגולף בגרסת 122 כ"ס (שעולה 140K) זה אוטו משפחתי נחמד והכל אבל לך אין משפחה לסחוב, תנצל את זה בשביל לקחת משהו קצת יותר מעניין. השירוקו (והמיטו, DS3, אפילו הA1) מיוחדת יותר וזה יתרון גדול. ככה אני רואה את זה באופן אישי לגמרי, לפחות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מזה רכב אחר מקונצרן ואג ולהנות מTSI עם DSG?

זה הגולף 1400נפח מנוע, 122כוחות סוס? במחיר של 140K?

זה דוגמה לרכב שאתה מתכוון וממליץ?

קונצרן ואג זה גם סיאט וסקודה, וצ'יפ בעלות זניחה למחיר הרכב תשפר לך את ההספק והממונט.

באופן אישי אני אוהב יפניות, אבל אני ממש לא מבין למה ננעלת על 3 2 ליטר.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מצטרף להמלצה על המיטו 155, או ה500 אבארת.

אם תמתח מעט את התקציב, הפונטו אבארת והאיביזה קופרה גם תהיינה אופציות ראויות בהחלט.

!AWDSOME

פורסם
במכוניות האלו (VW\AUDI) יש המון, המון מציאות כמעט חדשות עם ק"מ נמוך מאנשים שלא עובדים ומחליפים אוטו כל שנה. אתה חוסך ככה ים של כסף.

אישית בכסף הזה ועם הצרכים שלך הייתי לוקח אך ורק את השירוקו. הגולף בגרסת 122 כ"ס (שעולה 140K) זה אוטו משפחתי נחמד והכל אבל לך אין משפחה לסחוב, תנצל את זה בשביל לקחת משהו קצת יותר מעניין. השירוקו (והמיטו, DS3, אפילו הA1) מיוחדת יותר וזה יתרון גדול. ככה אני רואה את זה באופן אישי לגמרי, לפחות.

אני בדיוק באותו ראש כמו שלך אחי.

אני לא אוהב את הרעיון של הגולף בשבילי עכשיו, שאני יסיים צבא ויתחתן אני יקנה לי אוטו משפחתי כדוגמת הגולף ובעזרת השם גם יותר מזה.

עכשיו אני בן 18 מחכה לצבא, יהיה בממרם, בשלישות פה קרוב לבית ברמת גן ורוצה אוטו ספורטיבי ייחודי.

האודי A1 לטעמי מאוד ייחודי אבל הרבה מתנגדים אליו משום מה, אתה עוד הכנסת אותו כהמלצה אבל הוספת את המילה "אפילו".

כעקרון אני מאוד רוצה אוטומטית כי אני מפחד שאני אתבאס מידנית בגלל הדברים הקטנים של להיות עם החברה באוטו, להיות עם בקבוק שתייה ביד, להתעסק במערכת וכד'.

בגלל זה אני מעדיף ללכת על בטוח וללכת על אוטומטית.

קשה מאוד למצוא שירוקו אוטומטית ולא מצאתי עד כה משו מעניין, אשמח אם תציע לי איפה לבדוק.

השירוקו אוטומטית עולה 180K מהחברה.

אני רוצה צבע לבן/קרם/פנינה.

לגבי האלפא רומיאו מיטו - זהו רכב שמאוד מוצא חן בעיניי אבל נראלי אבא שלי יתנגד אליו בגלל השוק. זה אחד הדברים שאבא שלי לוקח עליהם הכי הרבה חשיבות.

אלפא רומיאו מיטו עוד אוכל להרשות לעצמי לקנות חדשה מהחברה אוטומטית בצבע לבן.

אני יכול לבדוק אולי יש כאלה אוטומט לבן ביד שניה אם זה יוזיל את המחיר בצורה משמעותית.

לגבי הAUDI A1 נורא התלהבתי ממנה בהתחלה עד שקצת זה דעך בגלל חוות דעת של אנשים בפורום.

עשיתי עליה גם נסיעת מבחן והיא מאוד מרשימה בביצועי המנוע והיציבות מן הסתם.

הקטע הוא שאני מקבל את הAUDI A1 בגרסא בסיסית ולא גרסת הSTYLE עם התוספות והשאלה אם זה נורא.

הרכב הספיציפי הזה אי אפשר לקנות יד שניה בגלל שהוא חדש מאוד.

סיאט וסיטרואן לא מקובל מבחינתי, אולי זה משו בראש אבל לא בא לי עליהם.

אשמח לדעה וחוות דעת נוספת וסופית! :D

פורסם

חבר, אני בהחלט יכול להבין מישהו שמעדיף אוטומט (למרות שאני לא שותך לדעה ונוהג על ידני) אבל כשנוהגים - נוהגים. לא אוכלים, לא מתעסקים ברדיו באופן שמסיח את הדעת, ולא מתעסקים עם החברה (מה בדיוק אתה מתכוון לעשות איתה בזמן שאתה נוהג? אלוהים ישמור)

פורסם
חבר, אני בהחלט יכול להבין מישהו שמעדיף אוטומט (למרות שאני לא שותך לדעה ונוהג על ידני) אבל כשנוהגים - נוהגים. לא אוכלים, לא מתעסקים ברדיו באופן שמסיח את הדעת, ולא מתעסקים עם החברה (מה בדיוק אתה מתכוון לעשות איתה בזמן שאתה נוהג? אלוהים ישמור)

חחח אחי זה דוגמה :o

עזוב אותה עכשיו, אני מדבר על הדברים הקטנים נו, אל תיהיה קטנוני חחח עאלק אלוהים ישמור הרסת אותי...

זה סתם דוגמאות קטנות שמראות שוואלה ידני אתה מוגבל בנהיגה, אפילו להתקשר מהדיבורית אתה לא נראלי יכול.

חוץ מזה שלפי מה שהבנתי ידניות בארץ זה על הפנים בגלל כל הפקקים והשטויות ולא כיף לנסוע עליהם פה.

נכון?

פורסם

זה בדיוק העניין - בידני אתה לא מוגבל בנהיגה, אם כבר אתה מוגבל לנהיגה. לשיטתך זה לא מאפשר לך להתעסק עם שטויות כמו לחייג/רדיו/להתגלח/לשחק-משחקי-תפקידים-עם-החברה ולכן זה מגביל אותך לנהיגה, וזה רק מבורך. מה גם שאני בכלל לא מסכים איתך, ולדעתי נהג מיומן באופן הבסיסי ביותר לא צריך להיות מושפע כלל ע"י זה שהרכב ידני.

פורסם
זה בדיוק העניין - בידני אתה לא מוגבל בנהיגה, אם כבר אתה מוגבל לנהיגה. לשיטתך זה לא מאפשר לך להתעסק עם שטויות כמו לחייג/רדיו/להתגלח/לשחק-משחקי-תפקידים-עם-החברה ולכן זה מגביל אותך לנהיגה, וזה רק מבורך. מה גם שאני בכלל לא מסכים איתך, ולדעתי נהג מיומן באופן הבסיסי ביותר לא צריך להיות מושפע כלל ע"י זה שהרכב ידני.

וואלה יכול להיות שאתה צודק, באמת.

אני פשוט מאז השיעורי נהיגה בידני לא השתמשתי בזה ואני מפחד שאני אתבאס טילים.

אני לא יודע מה מצפה לי פשוט, אתה מבין?....

אם אני אדע שידני זה לא נורא אני יוכל לקחת שירוקו ידנית חדשה..

איך אני אמור לדעת לקראת מה אני הולך בידני? :S

פורסם

בידני יש לך 3 דוושות!

לך על שירוקו משומשת, הכי שווה לך לדעתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כשאני רציתי לנסוע על הDS3 אמרו לי שאין עליה נסיעות מבחן. אני לא קונה חתול בשק.

לפני שרכשתי את הרכב שלי, ביצעתי נסיעות מבחן על הרכבים הבאים (שכנראה מעניינים אותך): מיטו 155 ידני, מיטו 135 אוטומט, ג'ולייטה 120 ידני, שירוקו 160 DSG, אודי A3 1.8T.

בסוף קניתי את השירוקו 160 ידני ואני מבסוט עד הגג. אנשי המכירות של סיטרואן הם תת רמה (מצטער אם אני מעליב מישהו). פשוט עשו לי טובה שנתנו לי לקבל פרטים על הDS3. אמרו לי לנסוע לאירופה אם אני רוצה נסיעת מבחן עליה...

מיטו - רכב לא נוח ולא מגיב טוב כמו השירוקו. יפה ומיוחד מבחוץ. גימור תת רמה (לטעמי). פלסטיק זול ומתפרק (שוב, רכבי ההדגמה שאני נסעתי בהם). אם כבר, אז רק את הדגם הידני ורק באדום! :)

AUDI A3 - נוסע מהר. מאוד מהר. גימור מעולה. רכב לא נוח - לא בפנים ולא על הכביש. יקר.

נסה את הפורומים ב-www.scirocco.co.il בשביל יותר אינפורמציה. בהצלחה

פורסם
כשאני רציתי לנסוע על הDS3 אמרו לי שאין עליה נסיעות מבחן. אני לא קונה חתול בשק.

לפני שרכשתי את הרכב שלי, ביצעתי נסיעות מבחן על הרכבים הבאים (שכנראה מעניינים אותך): מיטו 155 ידני, מיטו 135 אוטומט, ג'ולייטה 120 ידני, שירוקו 160 DSG, אודי A3 1.8T.

בסוף קניתי את השירוקו 160 ידני ואני מבסוט עד הגג. אנשי המכירות של סיטרואן הם תת רמה (מצטער אם אני מעליב מישהו). פשוט עשו לי טובה שנתנו לי לקבל פרטים על הDS3. אמרו לי לנסוע לאירופה אם אני רוצה נסיעת מבחן עליה...

מיטו - רכב לא נוח ולא מגיב טוב כמו השירוקו. יפה ומיוחד מבחוץ. גימור תת רמה (לטעמי). פלסטיק זול ומתפרק (שוב, רכבי ההדגמה שאני נסעתי בהם). אם כבר, אז רק את הדגם הידני ורק באדום! :)

AUDI A3 - נוסע מהר. מאוד מהר. גימור מעולה. רכב לא נוח - לא בפנים ולא על הכביש. יקר.

נסה את הפורומים ב-www.scirocco.co.il בשביל יותר אינפורמציה. בהצלחה

קנית שירוקו ידנית חדשה מהחברה?

אתה ממליץ לי על שירוקו ידנית מאשר אודי a1 או מיטו אוטומטיות?

מה המחיר ששילמת על הרכב? הוספת תוספות?

אשמח לקבל ממך פרטים באינבוקס

• תוכן חדש...