Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהגי הקפוצ'ון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שהקפוצ'ון החליף את כובע הבייסבול הלבן כאומר "אני עבריין מסוכן, אל תתעסק איתי אלא אם יש לך גלוק 17 פולימרי במכנסיים"

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

מצטער , לא מוצא שום אזכור לאיסור חבישת קפוצ'ון , וגם נראה לי שיש לך זווית של 120 מעלות ב2 העיניים כשאתה נוהג , גם עם קפוצ'ון (אלא אם כן הוא הדוק על הראש)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

היה על זה דיון בבית משפט וזה נוסף כחוק שיש לאכוף, לא יודע אם זה כבר מופיע בחוקי התעבורה אבל יש פסק דין בנושא ברשת.

פורסם

לאחרונה שנה וקצת ניתקלתי בתופעה דיי מעצבנת של אנשים שכנראה אין להם חימום באוטו ומסכנים אותי ואת הסביבה.

טווח גילאים 27.5 עד 30 וקצת.

לכולם מזהה אחד סירחון בתוך האוטו ותנוחת ישיבה של שכיבה.

כך שלא נושמים אוויר טרי ולא רואים את החברים שלהם ממטר, כי הסירחון שלהם הורג את כולם.

נראה לי ,שכרגע לאור הגזירות הקשות של הממשלה על הדלק והמיסוי, אין לאנשים כסף לתקן את החימום באוטו, ולכן הם נוסעים ותוקעים נודים.

הצעד הבא שמתבקש מאנשים אלו זה להקים קבוצת תמיכה בפייסבוק, ולצאת להפגנות על מנת שיסדרו להם את החימום באוטו.

ועכשיו ברצינות.

מה אתם אומרים על התופעה הזאת שמסכנת את כל מי שנוסע עם נהגי הנודים.

לא רותם

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כל מי שנוסע עם נהגי הנודים בד"כ תורם את חלקו לסירחון לא ככה??

אבל בכל מיקרה אני מעדיף להחנק מנוד של הנהג או שלי, מאשר שימרח עליי איזה נהג קפוצ'ון שלא רואה את הסביבה שלו,

וחושב שמה שקורה סביבו בכביש לא נחשב ולכן הוא חוסם את שדה הראיה שלו.

רותם

פורסם
צריך לגרום להם להבין שקפוצ'ון זה גיי ואז הם יפסיקו.

קפוצ'ון זה גיי? מדוע כאשר שני ערסים (או יותר) נפגשים, הם מתחילים במרתון נשיקות כאילו היו נערות קולג' שיכורות בחופשת קיץ בקנקון. מה הקטע הזה עם הנשיקות על הלחי בין שני "גברים" בני 14, אפשר לחשוב שאלמלא תחלופת הרוק הזו, הפולריס פרדטור שלהם לא יתניע.

ובלי שום קשר,להלן סרט "דוקומנטרי" המנסה לתת מענה לגבי מוצאו של הערס.

http://www.youtube.com/watch?v=qXrGtLEmW-Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם
קפוצ'ון זה גיי? מדוע כאשר שני ערסים (או יותר) נפגשים, הם מתחילים במרתון נשיקות כאילו היו נערות קולג' שיכורות בחופשת קיץ בקנקון.

ענק!!! :lol:

אתה גאון!

פורסם
צריך לגרום להם להבין שקפוצ'ון זה גיי ואז הם יפסיקו.

כל אופנת הלבוש של העארסים בארץ מבוססת על אופנת הגייז.

כשאחות של אשתי היתה בארץ, בביקור מבריטניה, היא חשבה שנמל ת"א זה מתחם גייז אחד גדול...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רבותי, אתם מתבלבלים בין "הגבר החדש" aka מטרוסקסואל, ולבין ערסים.

הוא מסדר גבות? מגלח בחזה? לובש וורוד? לובש מוקסיני? זה "הגבר החדש".

ג'ינס של קרוקר? חולצה עם פסים? כובע מצחיה? זה בייבי ערס מדור הקסקט.

בנוסף, לא כל ערס הוא עבריין, אבל כל עבריין הוא ערס.

ת"א אינה מדד לערסים. נסו את איזורי הפריפריה בדגש על הדרום, שם אפילו נתן למצוא את הערס עם המעיל עור השחור נשען על קיר מקלף תפוח עם אולר.

• תוכן חדש...