Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסבת רכב להנעה בגז

Guest רונן יצחק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

שלום.

אני רוצה לבדוק אפשרות להסב את ה'ספארק' שלי למערכת הנעה באמצעות גז, אך לפני כן רציתי להתייעץ אתכם:

1. כיצד והיכן אני מסב רכב להנעה בגז?
  2. מהי עלות ההתקנה?
  3. היכן ממלא גז?
  4. מה הקף החיסכון?
  5. האם זה בכלל כדאי? יש קאץ'? חסרונות כלשהם? הביצועים של הרכב נותרים זהים?

תודה רבה.

פורסם

מאוד לא מומלץ - אבא של חברה שלי עשה הסבה,לאחר בערך שנה התקלקלה לו המערכת ולך תדע גם איזה נזקים נגרמו בדרך לאוטו, גם אם עושה את זה אדם מאוד מוכשר ומקצועי וגם אם המערכת היא מעולה, יש התעסקות עם המנוע,

וגם אתה שם מיכל גז בבגז' של הרכב - שמונע להיכנס להרבה מאוד מקומות אבל זאת לא הנקודה - איפשהו אני מסתכל על זה כניתוח לב - אתה רוצה שמישהו יבוא ויתעסק לך עם הלב?

אני חושב שהמנוע זה הלב של האוטו וברגע שמתחילים להתעסק איתו לא נראה לי שדברים טובים יצאו משם - אלא אם כן אתה מכונאי תותח ושזה ממש מעניין אותך לשבת לפרק מנועים ולהרכיב אותם, בנוסף אתה משנה את המרכב של הרכב, מפעיל אותו לא כמו שהיצרן תכננן אותו - עושה שינויים במנוע ושם מיכל מאוד כבד בבגז' - אני לא בטוח מה זה יחסוך לך בדיעבד,

מה רע בספרק חדשה?גם ככה האוטו אמור להיות חסכוני

אגב עלות התקנה - לפי מיטב זכרוני 7 אלף שקלים,

איפה מתקינים, יש מוסכים\מכוני הסבה שעושים את זה, אפשר למצוא בגוגל,

איפה ממלאים - יש נקודות מילוי(גם ניתן למצוא בגוגל - גמ"פ) לא נפוץ כמו תחנות דלק אבל יש..

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה. אני אוותר. גם מערכת יקרה מאוד, וגם מכבידה מאוד את משקל הרכב (לא מומלץ למנועים של מיני). וה'ספארק' אכן חסכונית ממילא.

פורסם

יכול להיות שהייתי סתם שלילי מדיי, אולי כדאי לבדוק את זה, אבל להתעסק עם מנוע של רכב חדש - זה משהו שלא הייתי עושה =) במיוחד עם העובדה שהוא חסכוני

Guest רונן יצחק
פורסם

כן, אבל ייקח המון זמן, אם בכלל אגיע לכך, כדי להרוויח כלכלית ממערכת גז, לאור מחיר ההתקנה הראשוני הגבוה מאוד.

• תוכן חדש...