Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משהו מכיר צמיג jinyu ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים

אתמול קניתי 4 צמיגים מידה 185/65/15 ב-1200 ש"ח של חברת jinyu .

לפי מה שנאמר לי הצמיג הוא ספרדי ומיוצר בסין.

מה דעתכם על סוג הצמיג הזה?

קישור לחברה המיצרת את הצמיג .

http://www.alibaba.com/promotion/promotion_jinyu-tyre-promotion-list.html

תודה מראש לכל המשיבים

ושבת שלום.

סובארו אימפרזה 1999 1.6 אוטו' + קיה סול 2011 1.6. אוטו'. :wave:

פורסם
הייתי שם אותו על הרכב של אחמדינג'אד ומבקש ממנו לבצע בלימת חירום :twisted:

חוץ מזה, צמיג ספרדי שמיוצר בסין?! :shock: ממש אאוטסורסינג!

חבל על הכסף.

שבת שלום איש יקר

היה לך ניסיון עם הצמיג הזה ? שמעת עליו ?

ישנם המון מוצרים המיוצרים בארצות אחרות בשל עלויות כוח אדם זול.

אז את הציניות שלך תשאיר בבית, ואם אין לך מה לכתוב בנושא הנדון אז עדיף שלא תכתוב.

פורסם

ראשית כל,חביבי-תרגיע, באת להתלהם או לקבל עצות?

ביקשת עצה מניסיון? קיבלת. עכשיו זה באחריותך האם לקבל אותה או לא. זה החיים שלך, ידידי.

הצמיגים האלה הורכבו על המאזדה של העבודה שלי. נסעתי בכיכר קוגל (בחולון, למי שמכיר) בגשם, ובמהירות של 10 קמ"ש ביצעתי בלימת חירום עקב רכב מלפניי שהחליק. מיותר לציין שהצמיגים הללו החליקו גם במהירות נמוכה שכזו ועקב כך כמעט נקלעתי לתאונת שרשרת. דרשתי את החלפתם יום למחרת. קיבלתי במקומם federal. :?

וד"א, הבאתי לך 2 אתרי צמיגים שבהם יצרן זה לא מוזכר. אם יש לך אתרים של מבחני צמיגים שבהם נותנים ביקורת טובה-בבקשה, אשמח לראות תוצאות.

אם אתה מעוניין בהשוואת מחירים, כנס לכאן. המחירים פה טיפה יותר גבוהים, אך זה יתן לך מושג לגבי סדר גודל.

שבת שלום.

פורסם

מה ההגיון במה שאתה עושה?

קודם לקנות, רק אח"כ לבוא לשאול , וכשאתה מקבל תשובה שלא מוצאת חן בעיניך לתקוף את מי שענה.

כל צמיגי הטרייאנגל,גודרייד,רוקסטון,ננקאנג,ג'יניו, ועוד מותגי צ'ינג לינג ופינג פונג למינהם זה זבל סיני שהלוואי ומשרד התחבורה יאסור יבוא שלהם באופן גורף.

V5

פורסם

חבר יקר, חבל שלא התייעצת עם האנשים בפורום לפני הקניה.

אם היית מוסיף עוד כמה שקלים היית קונה 4 צמיגים של חברה טובה ונוסע לך בשקט ועוד במיוחד בחורף.

פורסם

1) jinyu זה שם סיני אסלי, שגם לא מתאמץ להסתיר את זה שהוא סיני.

2) לא שמעתי על שום חברת צמיגים ספרדית.

3) עשה לך כלל אצבע: תימנע מכל חלק למכונית שמופיע ב-עליבאבא.

פורסם

משום מה כל הידענים למיניהם פוסלים באופן גורף את הצמיגים ושאר המוצרים שמיוצרים בסין .

ראיתם לאחרונה את הפועלים שעובדים במפעלים בגרמניה או באנגליה או בספרד ?

היום מטעמי עלויות הרבה חברות מעבירות את קווי הייצור לסין ולכן לא צריך לפסול כל מוצר שמיוצר בסין .

כל מקרה לגופו .

הצמיג הנדון אגב עונה על כל התקנים .

פורסם
הצמיג הנדון אגב עונה על כל התקנים .

זה שהוא עונה על כל התקנים לא אומר שהוא מתפקד באופן תקין בזמן אמת.

זה כמו הבדל בין יאריס, פאביה, פולו (או כל רכב מודרני שעבר מבחן ENCAP) לסוסיתא. בשתיהן אפשר לנסוע. שתיהן יקחו אותך לאן שצריך. שתיהן "עומדות בתקנים", אפילו שאחת מהן היא רכב אספנות. אבל במקרה של התנגשות, במה תעדיף לשבת?

אני חושב שהתשובה ברורה.

משרד התחבורה החליט לייבא אותם לארץ, וזהו אותו משרד תחבורה שפסל כבר בעבר 2 חברות צמיגים סיניים ואסר לייבא אותם לאחרי שכמויות נכבדות של משלוחים שאושרו כבר הגיעו לארץ אך נמצאו בהם מספר צמיגים פגומים.

בנוסף, קראתי קצת על החברה הזו .החברה קיבלה אישור של מכוני תקינה סיניים, וזכתה בכמה פרסים מטעם ממשלת סין. היא מייצרת בעיקר צמיגים לרכבים חקלאיים. עד כאן-הכל בסדר.

איש אחד חכם פה אמר משהו לגבי זול וזוגלובק- שניהם זולים, ובשניהם תקבל נקניקיה. :wink:

פורסם

זה זבל סיני שאפילו לא הייתי שם אותו כצמיג לנדנדה בגן שעשועים מחשש שהילד יחליק ממנו

עדיף לנסוע על הג'נטים.

אגב,מבאס אותי להיות האיש הרע אבל אני חייב לומר את האמת: במחיר ששילמת היה ניתן לקנות אחלה צמיגים של יצרנים מוכרים. גם דפקו אותך במחיר וגם קנית צמיג זבלה.

נ.ב. בתור מי שמתעסק בין היתר בתקינה של מוצרים - זה שמוצר עומד בתקינה לא אומר שהוא עומד בתקינה .

יוצא לי להיות במעבדות תקינה ולראות איזה מניפולציות כל מיני חברות עושות כדי שהמוצרים שלהן יעמדו בתקן, אז תעשה לי טובה.

נ.ב.2. אליבאבא זה מקום לקנות בו כיסויים לאייפון כי כל מה שמיוצג שם אלו כל מיני יצרני NO NAME סיניים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתם אומרים ובצדק שכדאי להתרחק מ"זבל סיני" ולקנות מותגים מוכרים.

כך עשיתי בעבר, קניתי שני צמיגים של dunlop במידה 205/60/15 ושניים במידה 186/65/14לסקודה ולפוקוס שניהם מהדגם SP490.

שניהם יוצרו באינדונזיה. אמרתי לעצמי, DUNLOP הוא מותג בעל שם עולמי וקרוב לודאי שיש פיקוח מרכזי של החברה העולמית הזו על המוצר באינדונזיה, ברור לי שעלויות היצור באסיה זולות מאשר באירופה, אינדונזיה זה לא סין ובתוספת השבחים ששמעתי על המותג קניתי.

לדעתי צמיגים גרועים, רועשים, נוקשים, בעלי אחוזה בינונית והגרוע מכל, קיימת תחושה של שיוט ברכב.

החלפתי לצמיגי FULDA שיוצרו בסלובניה והשיפור היה בכל פארמטר ומאד נהנתי מצמיג זה(דגם CARAT PROGRESO)

לאחרונה, פניתי לפאנצ'ר מאכער וביקשתי לרכוש שני צמיגי FULDA הוא הראה לי צמיגים טריים ובעלי פרופיל נאה וראיתי שהם מיוצרים בטורקיה. האמת די נרתעתי מלקנות לאור הנסיון שהיה לי עם דנלופ האינדונזי.

איפה הסלובנים? הפולנים? הגרמניים המקורים? על כך ענה לי הבחור כי זה מה שמביא לו היבואן.

כך נוצר מצב שגם את המותגים היפנים, האירופים והקוראנים המוכרים לנו מהעבר עוברים לייצר במדינות שבהן עלויות היצור זולות והם ברובם המגיעים לארץ.

פורסם

בוקר טוב חברים

לפני חודשיים קניתי רכב להגיע איתו לעבודה , כל יום הרכב עושה 90 ק"מ הלוך חזור כביש ים המלח-ערד.

על הרכב מותקנים צמיגי גוד-רייד (סינים) בני 3.5 שנים עם המון "בשר" ומעט מאוד יובש,

הרכב לא החליק לי בסיבובים של ים המלח גם בתנאי גשם .

שבוע הבא אני מתכוון להחליף אותם בצמיגים חדשים.

פורסם

המהדרין טוענין שהצמיגים הם אביזר הבטיחות החשוב ברכב, אחרי הנהג כמובן.

צמיגים איכותיים נחשבים כאלה אשר עברו תהליך פיתוח טכנולוגי ארוך ומייגע עד שהגיעו לשוק, וכן תהליך QA קפדני.

צמיגי אולסטאר, צ'ינג מינג ודומיהם אולי עומדים בתקנים (סיניים? לא שווים כלום) אבל לא הייתי רוצה להסיע את יקיריי ברכב, טוב ככל שיהיה, הנועל צמיגים זולים, ישנים, שחוקים וכדומה.

אני חושב שהמסר ברור, ומכאן נשאר לבחור צמיג איכותי על פי תכונותיו ועל פי מחירו.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
צמיגי אולסטאר, צ'ינג מינג ודומיהם אולי עומדים בתקנים (סיניים? לא שווים כלום) אבל לא הייתי רוצה להסיע את יקיריי ברכב, טוב ככל שיהיה, הנועל צמיגים זולים, ישנים, שחוקים וכדומה.

רק תיקון אחד קטן, ברשותך: צמיגי אולסטאר הם לא צמיגים סיניים, אלא הם מותג של צמיגי אליאנס שמיוצרים פה בארץ הקודש.

הם הורכבו על הפיאסטה הישנה של אמא שלי (שנמכרה בינתיים) והם היו סבירים מינוס, אך בכל מקרה עדיפים על צמיגי "פינג פונג-לינג לונג".

• תוכן חדש...