Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,בכל הצרפתיות שהיו לי בחיי(405, שתי BX וכעת טווינגו), מעולם לא זכיתי לשקט נפשי בהנעת הרכב בחורף.כיום אני מתנייד ברנו טווינגו שנת 94 ידנית, אחת השמורות והמטופלות בארץ, אך זה לא מונע ממנה לאמלל אותי בכל הנעה כשקר בחוץ.בכל הנעה, אם אני לא עוזר לה בלחיצה קלה מאוד על דוושת הגז, האוטו כבה לאחר כמספר שניות.מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה הזאת מלבד לעבור לגור בלוב?בתודה מראש

כבר חתמתי...

פורסם

למה דווקא בחורף הבעיות האלה עולות?

ומשום מה יש לי הרגשה שכאשר החום בחוץ יעלה, הבעיות תעלמנה כלא היו (כפי שקרה בעבר...).

כבר חתמתי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...