Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לאור שינויים בסטאפ שלי אני צריך להחליף את מפצלי המתח ואני מעוניין לייצר אותם בעצמי.

אני יודע שהחומר האידיאלי הוא נחושת נטולת חמצן, אולם הייתי רוצה לדעת אם ניתן להשתמש בפלדת אל חלד.

האם שימוש בפלדה כזו (304) יהיה בעייתי מבחינת מוליכות? האם יש סוג אחר של פלדת אל חלד שניתן להשתמש בו?

תודה,

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אתה צריך לבדוק מה ההתנגדות הסגולית של החומר ולפי זה והזרם שצריך לעבור דרך המפצל תוכל לדעת אם זה בסדר ,

אבל באמת למה להכנס לזה ולא לקחת מוצר מוגמר ?

פורסם

תודה על התשובה, אני אנסה לבדוק. אני יכול להזמין חתיכה של נחושת - אבל אז אני אשלם על הרבה יותר חומר ממה שאני צריך.

אני רוצה לייצר בעצמי כי אני עוסק בין היתר בעיבוד שבבי ויש לי את הכלים הנחוצים (וגם כמה סוגי פלב"מ). וזה ממש כיף :lol:

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

• תוכן חדש...