Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על אגזוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה נכון שכאשר מתקינים ברכב אגזוז FREE-FLOW ומורידים את

הממיר, צריך לנתק את המצבר על מנת שהמחשב של הרכב "ינתח"

מחדש את נתוני חיישני הלמדה וכל השאר???

אם אני לא טועה,תומר אז המליץ לעשות זאת כי טען שאם לא עושים זאת-

השינוי הוא רק ברעש ולא בביצוע.

מחכה לתשובות.

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם

לשם יישום מערכת זרימה חופשית עלייך להוציא את הממיר הקאטליטי.

הוצאת הממיר ממערכת הפליטה תאפשר זרימת גזים יעילה יותר מצד אחד,ומצד שני יפלטו גזים רעילים שמוסכנים מאוד לבריאותנו!!!

כמובן שהוצאת הממיר מחייב את המשפר המיקצועי ,לבצע מיפוי מחדש של יחידת מחשב ניהול מנוע,היות ובמערכת פליטה הכוללת ממיר,משולב גם חיישן למדא ובמערכות מסוימות אפילו 2 חיישנים.תפקיד החיישנים למדוד את ריכוז החמצן בהרכב גזי הפליטה.

החיישנים שולחים אות חשמלי ליחידת מחשב ניהול המנוע,לצורך בקרת יחסי אויר-דלק,לכן ביטולם מחייב את המשפר לבצע את השינוי במיפוי המחשב!!!.

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

פורסם

כן התשובה היא כן

תומר אמר שיש לנתק את המצבר לשעה או משהו כזה אני לא זוכר בדיוק.

אבל אפשר גם בלילה אחריי הנסיעה האחרונה לנתק עד הבוקר

tAoS FoReVeR

פורסם

כאשר יש לרכב שני חיישני חמצן או יותר! הורדת הממיר תיגרום להדלקת מנורת התקלה של המחשב.

תפקידו של חיישן החמצן שמותקן אחרי הממיר לבדוק את תפקוד הממיר בלבד! ברגע שהוסר הממיר מהרכב, מחשב בקרת המנוע יזהה זאת בעזרת החיישן אחרי הממיר, וידליק מנורה בלוח השעונים.

שום ניתוק מצבר לא יעזור.

כאשר קיים חיישן חמצן אחד ברכב,(מותקן לפני הממיר) אז אין בעיה לבטל את הממיר, וגם במקרה זה אין צורך לנתק מצבר. אחרי נסיעת שיוט קצרה, פונקציית הלימוד עצמי של מערכת ההזרקה תבצע את התיקונים הנדרשים בבקרות המנוע.

אז ........שלא יעבדו עליכם!

• תוכן חדש...