Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30K

TheSurfer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב עלה מ15 לא 30.

צריך רכב שיהיה יחסית זול לאחזקה, אני סטודנט, ייסע גג 3 פעמים בשבוע נתניה-ראשל"צ.

לא משנה לי אוטומט או ידני.

שיהיה כמה שיותר מרווח.

חשבתי על YRV, אמרו לי גרוע, רציתי ואני רוצה פנדה, לא מוצא בכלל,בקושי נמכרות (כאלו שיכנסו לי לתקציב)

מה יש עוד?

תודה

פורסם

שלום ובוקר טוב,

מי אמר לך ש-YRV זה רכב גרוע? אני בכלל לא מסכימה. יש המון לקוחות מרוצים עם הרכב הזה.

בתקציב הזה אפשר למצוא כל מיני רכבים נחמדים וטובים. למשל - פיאט פונטו, פולקסוואגן פולו, יונדאי גטס, סיאט איביזה.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

אתה סטודנט ולכן עיף לחשוב על השיקול הכלכלי.

הוצאות דלק, ביטוח, חלפים וטיפולים.

האופציות שהעלו כאן נראות מאוד מעניינות ורלונטיות לך.

גם אם תחליט לקחת גיר אוטומט, לא לדאוג במנועים וברכבים קטנים מהסוג הזה הצריכה אינה גדולה ואינה משמעותית בהרבה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...