Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הלכתי באמריקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם סקרנות...

למה לך להחליף את שלך ב-GTI חדשה, זה לא שווה את זה לדעתי.

מה אתה חושב?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השיפור בעיקר בתא הנוסעים. אני כבר 4 שנים עם אותה מכונית, ומבחינתי אין אף אלטרנטיבה שאני יכול לחיות איתה, לרבות גם 370Z (אם היה לי את הכסף; אין :D). לא חשבתי למכור בקרוב, האמת, אבל אני ועוד אנשים מתכננים הזמנה של שלוש מכוניות וזה עשוי להקנות תנאים משופרים. סתם ככה - לא הייתי חושב על זה.

אגב, אם יש מישהו ששקל לקנות משהו מVW בשבוע הקרוב, ורוצה להכנס לקבוצה הקטנה שלנו בשביל לשפר עמדות, דברו איתי. שלוש מכוניות זה לא רע, ארבע וחמש זה כבר רציני.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
השיפור בעיקר בתא הנוסעים. אני כבר 4 שנים עם אותה מכונית, ומבחינתי אין אף אלטרנטיבה שאני יכול לחיות איתה...

עוד חצי שנה יש S3 חדשה :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וואי וואי, S3 ת'אומר... :-P.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
עוד חצי שנה יש S3 חדשה :wink:

כמה חודשים עד שיציגו את הA3, ועוד כמה חודשים אח"כ עד שתגיע, ועוד כמה חודשים עד שיציגו S3, ואחרי הנפילה שהייתה להם בRS5, לך תדע איך היא בכלל תהיה. חוצמזה, 300+ זה עדיין יקר מדי בשביל אדם עממי כמוני.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

לי זה נשמע מיותר להחליף GTI ב GTI, אתה כבר "משקיע" סכום כסף נכבד, למה להסתפק באותו רכב +-?

והכי מפתיע שזה מגיע לאחר שנסעת על המוסטנג GT והתלהבת מרכב חזק\אחר.

שלא תבין לא נכון, אין כל רע לבחור ב GTI, אבל אני הייתי מעוניין השתדרג בכל המובנים, לא בגלל השיפור בתא הנוסעים - תחשוב על זה!

פורסם

כל הנסיבות שהיו ב2007 כשקניתי את הGTI תקפות גם היום. אם יש לך הצעה לרכב אחר שלא מושך יותר מדי תשומת לב ובערך בגודל של GTI (בשביל שיכנס לי בחניה), אתה מוזמן לספר לי. אני כבר לא מדבר על רמת המחיה הגבוהה מאוד שאתה מקבל בGTI.

עכשיו כשאתה מעלה את זה, אני רואה שמוכרים את המגאן קאפ. אבל 239K?

פורסם

תוריד אותם במחיר!!!

http://www.youtube.com/watch?v=7zMH1u4QhRU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם
מעניין לראות השוואה בארץ של המגאן לGTI דור6 משופרת (מנוע+התנהגות), לדעתי הGTI תתן פייט.

אם אתה מתכוון לשיפורים בלי גבול קונקרטי, כמובן שאפשר לעשות מהGTI מה שרוצים, החל בקוילאוברים ועד קיט טורבו STAGE 3.

בעיקרון הGTI היא משפחתית מהירה, היא לא בנויה לעבודה קשה באמת. ברקסים לא עמידים מספיק ועם תחושה לא מדהימה, שלדה רכה מדי, וכו'. המגאן הרדקור. לא שזה גורע משהו מהGTI, פשוט צריך להיות כנים עם עצמנו.

פורסם
אם אתה מתכוון לשיפורים בלי גבול קונקרטי, כמובן שאפשר לעשות מהGTI מה שרוצים, החל בקוילאוברים ועד קיט טורבו STAGE 3.

בעיקרון הGTI היא משפחתית מהירה, היא לא בנויה לעבודה קשה באמת. ברקסים לא עמידים מספיק ועם תחושה לא מדהימה, שלדה רכה מדי, וכו'. המגאן הרדקור. לא שזה גורע משהו מהGTI, פשוט צריך להיות כנים עם עצמנו.

הכוונה שלי היא לשיפורים קלים:

קוילאוברים, אנטי-רול אחורי+קדמי, שדרוג ברייקסים (ברמבו אפילו) וקיט K04.

מגיעים למחיר המגאן CUP רק עם רכב חזק יותר, שקט יותר, מעוצב בצורה נעימה יותר פנימית וחיצונית ואוטומטי/DSG בשביל הפקקים של ת"א. :)

(יש גם את עניין הסחירות אבל אני לא רוצה להכנס לפינות עם אף אחד כי המגאן חדשה פה)

הריסק היחידי הוא לגביי האחריות וגם זה הוא לא חד משמעי.

עם כל זה שלא תבין אותי לא נכון, אני חושב שהמגאן CUP הוא רכב מדהים ואני מת להרגיש אותו בשביל להבין בעצמי על מה מדובר. (לגביי המגאן CUP, הוא גם מבוסס על מגאן משפחתית רגילה ככה שאולי הוא הארד-קור אבל הארד-קור משפחתי סטייל STI אולי [חוץ מההבדלים בהנעות])

פורסם

לא הייתי משווה בין המגאן לבין הSTI, המגאן לא נופלת מבחינת אבזור מהגולף, היא מפסידה מבחינת עיצוב תא הנוסעים ואולי איכות החומרים אך בנקודות בלבד. להבנתי תנוחת הנהיגה שם עדיפה מזו שבGTI (נפילה רצינית ברנו קודמות), למשל. או במילים אחרות, כל האינדקציות אומרות שהמגאן היא מכונית ספורטיבית עדיפה על הGTI הרבה יותר משהGTI היא מכונית נוסעים עדיפה על המגאן.

החסרון הבולט היחידי הוא הצורה, הייתי מעדיף משהו פחות בולט.

בכל מקרה, ב239K זה דיון תיאורטי למדי, אבל בגלל שלצערי צ'מפיון לא רוצים להתגמש (מספיק) במחיר גם בשביל ארבע מכוניות (סיפור אמיתי), הכל פתוח.

פורסם

חזרתי לארץ אחר כמה ימים מהנים בצרפת - והשרשור הזה הוא אחד הראשונים שקראתי.

ונהניתי. יופי של כתיבה.

לעניין ה-GTI, בדוק שרשור שפתחתי הערב בעניין מערכת ESP חדשה למכונית. GTI דור 6 היא מכונית מצויינת ועושה רושם שהמערכת החדשה תסלק את הבאג הרציני האחרון שהפריע ללא מעט אוהבי הגה.

אבל יש לי המלצה נוספת בשבילך, מאחר וכה נהנית ממכונית אטמוספרית בריאה המונעת בגלגליה האחוריים. בתערוכת פרנקפורט הקרובה תוצג סדרה 1 חדשה של ב.מ.וו, מה שמבטיח מכירות חיסול לדגם היוצא אצל דילרים באירופה. 130i נשמעת לי אופציה מרגשת יותר מגרסה משודרגת לאוטו שיש לך כרגע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

חוזר רגע לנושא המוסטנג. קודם כל, קבל לייק ענק.

מזכיר לי את הנסיעות שלי לארה"ב ב 2004, 2007 ו 2009. תמיד נהגתי בכל נסיעה במגוון מכוניות ופרסמתי כאן את הרשמים. שכרתי זוועות מוטוריות כמו שבי קוואליר, מונטה קרלו, פונטיאק ווייב, קרייזלר 300C, טויוטה אוואלון, פורד E350 (כשהיינו 8 אנשים מהמשפחה המורחבת), פורד אקספדישן (מהעבודה, לקבוצה של 7 עובדים) ושבי סילברדו (סתם התחשק לי לבדוק איך זה לנהוג ברכב שהכי נמכר אז, אבל החזרתי אחרי יומיים).

שכרתי גם מכוניות שהפתיעו אותי לטובה לעומת הציפיות, כמו ג'יפ ליברטי, סיברינג קוברטיבל ופי טי קרוזר.

גולת הכותרת הייתה הבוקסטר ששכרתי וכתבתי עליה רבות.

במוסטנג דווקא לא יצא לי לנהוג.

בנסיעה האחרונה, במספר דולרים בודדים ליום (אוגוסט בפלורידה, כשעונת התיירות שם היא בחורף) היה אפשר לשדרג לקאמרו V8. הפקיד באלאמו טען שמשפחה של שלושה + מזוודות לנסיעה של חודש ייכנסו. אשתי תפסה שפיות ופסלה את הרעיון.

ההבדל בין הבוקסטר שכתבתי עליה לבין המוסטנג שאתה כתבת עליה היא שהבוקסטר נשארת בגדר חלום, בעוד המוסטנג אפשרית בשבילך וגם בשבילי. יש עכשיו ימבה מוסטנגים למכירה בני שנתיים (כי אז מותר למכור רכב מיבוא אישי), גם GT.

השירוקו שלי והמוסטנג באים לענות על אותו צורך של מכונית קופה, אבל קשה לדמיין שני קצוות כל כך שונים למענה על אותו צורך.

אהבתי את הציטוט לכך שיום אחד יהיו מנועי 1.0 ליטר עם 4 מגדשים וגם היברידים.

הבעייה שהמנועים האלה יהיו גם מאוד שקטים.

לפני כמה ימים נסעה לידי מוסטנג GT קונברטיבל. פתחתי את החלונות כדי לשמוע ובהתחלה התאכזבתי.

עד שהוא שם טיפה, ממש טיפ טיפה גז. וואווו! איזה סינפוניה מענגת לשמונה צילינדרים!!!

בהחלט הייתי שוקל לקנות מוסטנג בשביל הצליל.

מעניין איך זה נשמע מבפנים.

מקווה שזה לא כמו בשירוקו וב GTI, שרק מי שעומד מאחורי האגזוז שומע בס נחמד ואילו בפנים זה נשמע כמו משפחתומטית.

• תוכן חדש...