Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת סקודה ייטי.

כרגע ניתן לקנותרק את ה - 1.2 הנעה קדמית.

יש תכנון להביא את ה 1.4 או 1.8 tsi עם הנעה כפולה?

כמו כן, מה הצריכת דלק בפועל של ה - 1.2 ?

פורסם

יגיעו דגמי 2.0TDI עם הנעה כפולה ותיבה ידנית או DSG. לא ידוע מה לגבי דגמי TSI נוספים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ראיתי שג'רמי בפרק הראשון של העונה החדשה של TOP GEAR פשוט לא הפסיק לשבח את הרכב, במשך 20ד' כמעט, אבל במנוע ה- 1.8T ידני.

אני מסכים שלהביא את ה- 1.8T זו הרפתקה, אבל אם היו מביאים - האם בכלל יש לו מתחרים? אולי הג'וק המטורבת?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני ראיתי את הביקורת של ג'רמי ונראה כאילו הוא ממש התאהב ברכב.

בכל מקרה, גרסאת ה-1.8 וה-1.2 לא שונות בהרבה לדעתי וזה אמור להסתכם באבזור (מן הסתם ה-1.8 שהוא בדק מפוארת יותר) ובכוח אבל בסה"כ ה-1.2TSI עם היטי עדיין מהיר מכל משפחתית 1.6 אוט' ממוצעת, כך שזו לא תהיה הבעיה.

בסה"כ נראה רכב מעולה למחירו, חסכוני מאוד באופן יחסי, מרווח, איכותי - אם ירכש, תתחדש.

פורסם

אני לא משמש פרשן של קלרקסון זה, אבל כל מי שמצוי ולו במעט בהומור האנגלי המשונה שקלרקסון אולי דוגמה מעט בוטה שלו, יכול היה להבחין בנימה הצינית והמאוד לעגנית בהתייחסות להשוואה שבין היטי לבין כל מיני אייקונים תחבורתיים. אם לסכם את הגישה כפי שאני הבנתי אותה, בתחרות שבין הארנב והצב, ניצחונו של השני לא אומר שהוא באמת מהיר יותר.

פורסם

לפי מה שהבנתי הדיזל עם ההנעה הכפולה הולך להיות יותר יקר, בסביבות 170,000 שקלים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא משמש פרשן של קלרקסון זה, אבל כל מי שמצוי ולו במעט בהומור האנגלי המשונה שקלרקסון אולי דוגמה מעט בוטה שלו, יכול היה להבחין בנימה הצינית והמאוד לעגנית בהתייחסות להשוואה שבין היטי לבין כל מיני אייקונים תחבורתיים. אם לסכם את הגישה כפי שאני הבנתי אותה, בתחרות שבין הארנב והצב, ניצחונו של השני לא אומר שהוא באמת מהיר יותר.

לדעתי ממש לא הבנתי את הכוונה של קלרקסון. אם אתה צופה קבוע בטופ-גיר אז אתה יודע שבעונות האחרונות הם מקדישים אולי כתבה אחת בעונה על מכונית עממית וכל השאר הוא על מכוניות על או סתם כתבות בידוריות ללא שום ערך מוסף.

כלומר העובדה שעשו אייטם דוקא על היטי היא מחמאה גדולה ותוסיף את מה שנאמר לאחר מכן שישנה רשימת המתנה של חצי שנה באנגליה ותבין שלא היתה פה ציניות והוא באמת התרשם מהרכב.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אין לי ענין להכנס לויכוח בשאלה למה התכוון קלרקסון, את דעתי כתבתי. אתה סבור אחרת ? מצוין. רק את היחס הישר בין העובדה שהקדישו ליטי זמן שידור לבין דעה על איכותו, אני מתקשה לראות. אני גם בהחלט מבין את אלו המשוכנעים כבר, שקל להם ממני לראות בהשוואות המגוחכות במכוון שנערכו בתכנית הזו, מבחני השוואת איכות רציניים.

פורסם

יש ברשותי (או יותר נכון אצל האישה) את היטי מזה כחודשיים. (1.2 TSI)

מעבר לזה שהאישה מרוצה עד הגג, צריכת הדלק עומדת על כ-14 ק"מ לליטר, תלוי כמובן באופי הנסיעה (עירוני/בינעירוני).

רכב נוח מאוד, חזק, מרווח וחסכוני. אנחנו שילמנו 130,679 ש"ח אחרי הנחה, ועוד 1945 אגרת רישוי.. המחיר כולל חיישני חניה אחוריים ואיתוראן SAVE ללא קודן.

בהצלחה ובהנאה!

• תוכן חדש...