Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי פיאט 127 שנת 76

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תעמוד בשוק ותמכור קמעות למזל. :lol:

איזה יופי, נראית מצוינת כמו כל שאר המציאות שלך. אולי תמצא לי פורד טרנזיט???

ממתי אתה רוצה פורד טרנזיט?:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ממתי אתה רוצה פורד טרנזיט?:shock:

מאז ומתמיד... דור 1 / 2 אפילו 2 עם מתחית הפנים, כזה לשיפוץ - לא יותר מ3000 ש"ח. (עדיפות ליד ראשונה מרופא :lol:)

בדקתי את האוטו בYAD2 ולצערנו בעל הרכב מפנטז על מחיר היסטרי בשביל רכב עם הרבה בעיות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
אני חושב שזכיתי לראות את הרכב הזה לפני יותר משנה

תתחדש איזה זיכרונות יש לי בתור ילד מהמכוניות האלו

יוסי

אני לא חושב שזה אותו פיאט בתמונה, שלי היתה במקום אחר לגמריי משבתמונה.

אבל אם אפשר לדעת איפה זה צולם?מעניין אותי?

חבר מועדון ה-5

פורסם

אם כבר דובר על קרית ים נמצאת בקרית ים ב' במוו ממש ממש ישנה אני זוכר אותה עוד בתור ילד אני מאמין שאפילו יהיו מוכנים למסור אותה לא ניתן לראות אותה מהכביש רק אם ממש מתמקדים, את האמת אפילו איזה דגם היא אני לא יודע לפחות 10-12 שנה.

אם היא מענינת מישהו בפרטי אשמח לספר על קצה חוט לבעלים בפרטי

• תוכן חדש...