Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Project LEON MK2 TFSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 206
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכל האנשים שמפרגנים וגם לאלה שפחות.היום אני טס לחו''ל לשבועיים ונביא עוד כמה דברים מעניינים ללאון.

תצפו לעידכונים בקרוב,שבת שלום.:wink:

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם
תודה לכל האנשים שמפרגנים וגם לאלה שפחות.היום אני טס לחו''ל לשבועיים ונביא עוד כמה דברים מעניינים ללאון.

תצפו לעידכונים בקרוב,שבת שלום.:wink:

אם תהיה באזור הולנד (אינדהובן) תבוא לבקר.

פורסם
תקשיב, לדעתי (ויש איתי בחדר עוד 3 חבר'ה שמסכימים איתי) רק תוריד את הכיסויים המכוערים האלה מהפנסים

ואז האוטו יראה הרבה יותר טוב. אין צורך להחליף פנסים, הם נראים אחלה בסה"כ.

הרבה הצלחה בהמשך של הפרויקט שלך :-D.

נ.ב.

זה נורמלי שהמס' רישוי מסתיר חצי מהאינטרקולר?!

בהחלט, לדעתי הרכב נראה "עמוס מדי" אבל כל אחד וטעמו האישי.

תעדכן בתוצאות, כל הכבוד. :wink:

פורסם

זה נורמלי שהמס' רישוי מסתיר חצי מהאינטרקולר?!

אני בעד חירור המיספר שיעבור דרכו אוויר לאינטרקולר יותר טוב .

הרכב ניראה מועלה לדעתי ואני בטוח שנוסע מעולה ...

פורסם

טוב אז חזרתי לארץ לאחר בילוי מעניין בדרום אפריקה.יצא לי לבקר בסדנא מוכרת VAG TECHNIK ביוהנסבורג,ושפע כזאת של רכבים משופרים עוד לא יצא לי לראות.לצערי אנו עדיין רחוקים שנות אור מכולם.

כמובן שלא שכחתי גם לפנק את לאון במעט דברים מעניינים,הפעם לא שיפורי מנוע אלא שידרוג מראה חיצוני ופנימי.

רכשתי זוג פנסי חזית עם לדים והגה של קופרה שאותו אני כל כך מזמן רוצה לשדרג.בנתיים קבלו טיזר קטן כי התקנה עדיין לא בוצעה.

ABCD0019.jpg

ABCD0001.jpg

ABCD0002.jpg

ABCD0003.jpg

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

הפנסים ממש יפים,תתחדש.

וסתם שאלה במכס לא אמרו משהו על כל הציוד?

וכמו שאמרו פה כמה אנשים,גם אני חושב שהכיסוי על הפנסים ממש גורע אבל הפיתרון כבר אצלך :)

וכל הכבוד על הפרויקט טוב שיש אנשים כמוך!

• תוכן חדש...