Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן רכשתי מאדם פרטי רכב שהיה בשימוש דואר ישראל.

הוא לטענתו קנה אותו במכרז של הדואר.

שאלתי היא כזו, כיצד מגיעים לרכוש רכבים שיוצאים ממחזור שימוש בחברות הגדולות, לדוגמא, דואר ישראל כאמור, הוט, יס, בזק, ודומיהן. (רכבי טכנאים, שליחים, נציגי שירות..)

באתרי כונסי נכסים ומכרזים (אליהם הגעתי בעזרת גוגל) לא מדובר על הנ"ל.

באתר מנהל הרכב הממשלתי (http://rechev.mof.gov.il) כלל המכרזים האחרונים הם של משטרת ישראל בלבד, ורוב ככלל הרכבים הם ללא רישוי ולא במצב נסיעה, אלא פרוק.

 

אשמח לעזרתכם!

פורסם

הרכבים של הוט, יס וחלק מהרכבים של בזק הם רכבי ליסינג. אם אתה ממש רוצה להגיע אליהם - גש לסוכנות הרכב הקרובה לביתך וחפש רכבים עם קילומטראז' גבוה :wink:

 

רכבים ממשלתיים לשעבר לרוב נמכרים דרך האתר אליו קישרת. את שאר הרכבים תוכל למצוא במודעות קטנות שמתפרסמות בעיתוני סוף השבוע ובמוספי הכלכלה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרכב אותו קניתי, קנה הבחור כשבוע לפני במכרז.

הרכב הוא מודל 2004. במגרשי חברות הליסינג הגדולות אין שנתונים נמוכים כאלו.

רק במגרשים פרטיים, שם כמובן ההיצע לא דומה למה ששאלתי לגביו.

היכן למשל ניתן למצוא את המכרזים של הדואר?

כמו כן, באתר שנתתי קודם, במכרזים קודמים, לא הצלחתי למצוא אפילו רכב אחד בעל רישוי, שאינו לחלקים ולפירוק.

מדוע?

פורסם

כי בד"כ אלה רכבים גמורים לגמרי.

 

רוב הרכבים של חברות מסחריות הן רכבי ליסינג, עם מדבקה עליהם - המדבקה מוסרת, הרכב עובר ניקוי בקיטור של הדבק ומשוחרר למכירה.

 

לגבי המכרזים שראית - יש כל מיני דברים, לפעמים רכבים כאלה ולפעמים אחרים. שווה לעקוב.

 

בכל מקרה זה בד"כ מכרזים שבהם מתעסקים סוחרים מקצועיים עם מידע פנימי איזה רכבים שווה לקנות.

×
×
  • תוכן חדש...