Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת משקפיים בזמן נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,עוד כשהוצאתי טופס ירוק על מנת לעבור את בדיקת הראייה הייתי אמור להרכיב משפקיים,בלי המשקפיים נכשלתי בבדיקה,זאת אומרת על מנת לקבל את הטופס הירוק הייתי חייב להרכיב משקפיים. כאשר עשיתי שיעורי נהיגה+טסט תמיד הרכבתי משקפיים,לאחר קבלת הרישיון הופתעתי מאוד שרשום אצלי ברישיון שאני לא חייב להרכיב משקפיים בזמן נהיגה.

עוד 3 ימים נגמר אצלי המלווה אז רציתי לדעת מה יקרה אם אני מרכיב משקפיים בזמן נהיגה והשוטר רואה שרשום שאני לא חייב להרכיב משקפיים,אני מקבל על זה קנס/נקודות? תודה רבה.

פורסם

אמנם לא נתקלתי במקרה כזה, אבל אתה אומר שכתוב לא חייב, לא כתוב אסור לכן לא יקרה כלום בין אם תיהיה עם

משקפיים ובין עם לא.

פורסם
לאף אחד לא רשום שהוא לא חייב להרכיב משקפיים

רק מי שצריך משקפיים זה מצויין לו ברשיון

רשום לי סעיף ברישיון הדף(הרישיון הזמני)

חייב להרכיב משקפיים בזמן נהיגה: לא.

אז השאלה האם אהיה עם משקפיים בזמן נהיגה ושוטר יראה שרשום שאני לא חייב להרכיב מה יקרה?

פורסם

מעניין אותך הקנס? נקודות?

אם אתה צריך משקפיים (גם אם לא צויין) אז אתה מחויב בכך מאחריות אישית ואני מקווה שאתה מבין למה.

פורסם
מעניין אותך הקנס? נקודות?

אם אתה צריך משקפיים (גם אם לא צויין) אז אתה מחויב בכך מאחריות אישית ואני מקווה שאתה מבין למה.

כן מן הסתם,אני מרכיב משקפיים בזמן נהיגה.

פורסם

לא מאמין שתהיה בעיה במידה והשוטר יסים לב בכלל,

אני עם עדשות שנתים+ עם רשיון מצוין שחייב משקפים/עדשות ועד היום אף פעם לא שאלו אותי שנעצרתי לביקורת שיגרתית.

בכל אופן תמיד תוכל לטעון שהמשקפים דווקא מחמיאות לך ולכן הינך מרכיב אותם:lol:

פורסם

אצלי רשום שאני חייב משקפיים אבל אני אף פעם לא נמצא איתם, כי אני עם עדשות מגע.

שוטרים שעצרו אותי אף פעם לא התעניינו למה אני בלי משקפיים ואף פעם לא הייתי צריך להסביר שום דבר.

אז מקסימום אם שוטר שואל אותך, תגיד שמאז שעשית את הבדיקה עלה לך המספר ועכשו יש לך משקפיים.

לא יהיה קנס ולא שום דבר.

V5

פורסם

רק אל תשכח שאתה מחוייב לעדכן את משרד הרישוי על כל בעיה בריאותית חדשה שיכולה להפריע לך בנהיגה.

כך שבשביל שהשוטרים לא יזיינו בשכל למה לא עידכנת את הרישיון אני הייתה הולך ומבקש להוציא אחד מעודכן. רק בשביל השקט הנפשי מהדרדסים הכחולים.

Toyota Yaris TS

פורסם

אם לא רשום סימן שאתה לא צריך, אצלי למשל כן מופיע שאני צריך (ולכן אני משתמש בהם בזמן הנהיגה),

עם זאת כמו שנאמר מעליי - כדי לשמור על שקט נפשי עם המשטרה והחוק, תעדכן את משרד הרישוי, ככה שהפלסטיק שישלח לך יכלול את הנתון.

שוב, אני בכל מקרה לא רואה שום סיבה שיעשו לך בעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא יעשו לך כלום אם אתה מרכיב משקפיים כשאתה לא חייב.

אתה יכול להגיד להם שיש לך מספר נמוך ואתה מעדיף להרכיב משקפיים למרות שבמספר הזה אתה יכול לנסוע גם בלי.

בכל מקרה, מבחינת הנושא של לעדכן את משרד הרישוי - לאמא שלי יש רישיון מזה 20 שנים, שמתי לב שאין לה דרישה להרכבת משקפיים והיא מרכיבה משקפיים בערך מאותו זמן שהיא הוציאה רישיון ואף פעם לא העירו לה על זה ובטח שלא אמרו לה לעדכן את משרד הרישוי.

כל עוד אתה כן מרכיב למרות שאתה לא חייב לפי הרישיון - אני לא רואה שום סיבה ללכת ולעדכן את משרד הרישוי, אתה לא מסכן פה אף אחד.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

לפי התאור שלך מומלץ שתרכיב משקפיים, פשוט תראה יותר טוב. יש הרבה אנשים שקיבלו רשיון לפני שנים רבות ומאז חלו שינויים בראיה שלהם והם מרכיבים משקפיים מתוך הכרה בחשביותם לבטיחות, גם אם הדבר לא מצויין ברשיון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נהג נדרש למשקפיים בנהיגה כשהמספר שלו הוא -0.5 (או -0.75?) מתחת לזה אין חובת הרכבת משקפיים.

אין שום בעיה לנהוג עם משקפיים כשלא רשום ברשיון שאתה מחוייב לכך.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם לא רשום, מן הסתם אתה לא חייב.

אם אתה זקוק למשקפיים בנהיגה, ועפ"י הבדיקה אתה זקוק, תשתמש בהם.

גם לי את ההגבלה הזו. לכאורה אני רואה טוב, אבל יש ניואנסים קטנים על הכביש שאי אפשר לראות אם הראיה שלך לא מספיקה. זה חשוב שבעתיים בלילה.

• תוכן חדש...