Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פלאפון מבוסס Android

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. ברשותכם, יש לי עוד כמה שאלות.

קודם כל- האם לכל הטלפונים יש תמיכה בפלאש, ועד כמה זה משמעותי כשמדובר בגלישה דרך הטלפון? האם היעדר פלאש גורם לאי הצגה של אינטרנט ו/או לאיטיות במכשיר?

psychuil כתב:

מה עם הנקסוס S, המיילסטון 2 והדזייר HD?

כל המכשירים שאמרת דיי ישנים.

הנקסוס S לא בתקציב שלי- אני מוגבל ל 2600 והוא עולה מינימום 3360.

מיילסטון 2-מחירו לא ידוע.

דזייר HD- גדול לי מדי וגם אני לא מצלם ב HD.

Fat Bastard - אני לא מתלהב מהסימביאן בכלל, ראיתי אותה בפעולה ואני בעד האנדרואיד כי מערכת ההפעלה פתוחה והאפליקציות שימושיות.

TheOne23- אכן מפרטים טובים, אך שאלת המחיר מטרידה אותי.

פורסם

אם אני לא טועה, באנדרואיד יש תמיכה מלאה בפלאש החל מגירסא 2.2

בהנחה ואין פלאש, אתה פשוט לא תראה חלקים באתר שמבוססים עליו.

לגבי איטיות, אם כבר ההפך:

כאשר הפלאש מופעל הוא גורם ליותר עומס על המכשיר.

פורסם
אם אני לא טועה, באנדרואיד יש תמיכה מלאה בפלאש החל מגירסא 2.2

בהנחה ואין פלאש, אתה פשוט לא תראה חלקים באתר שמבוססים עליו.

לגבי איטיות, אם כבר ההפך:

אכן,מתקן את טעותי.

האם תמיכה בפלאש תהייה אך ורק דרך התקנה של מערכת ההפעלה של האנדרואיד?

פורסם

לא הבנתי את השאלה האחרונה שלך, אבל הלפאש עובד ללא בעיות ולא מאיט את המכשיר (אתמול צפיתי בפרק שלם של צחוק מהעבודה בMegavideo).

במקומך הייתי מתמקד בגלאקסי ובדיזייר, אם אין בינהם הבדלי מחיר אז הייתי לוקח את הגלאקסי בגלל המסך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כן, אבל ג'ובס לא מאפשר פלאש בIOS מסיבות אחרות לגמרי.

נ.ב. IOS לא אמורה להיות מערכת הפעלה לנתבי סיסקו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אליו התכוונתי, התבלבלה לי המילה.

הוא בא עם הרום של פיילוט לא?

מישהו הצליח לראות האח הגדול LIVE בפלאפון ? דרך חיבור למחשב ושיתוף אינטרנט הצלחתי, בפלאפון עצמו לא .

פורסם

אין לי מושג מה זה רום של פיילוט, בכל מקרה אצלי זה 2.3.2 וישר הורדתי את האפלקציה אז אני לא יודע אם זה עובד בלי.

אצלי MAKO בכלל חוסם אותי בגלל שיש לי IP זר :evil:

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

לא נכנסתי דרך מאקו האפליקציה. אני אפילו לא יודע איך הגעתי אבל הגעתי לעמוד כמו שיש במחשב, נכנתי לLIVE, הגעתי לשידור, הקול בסדר, הוידאו בתקיעות.

• תוכן חדש...