Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למחשב נייד בסיסי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המסך של מחשב הנייד שלי מסר את נשמתו לבורא (ימח שמו)

כרגע המחשב משמש לגלישה בסיסית, ישומי אופיס, מיילים, בקיצור דברים די בסיסיים.

הסכום הוא כ 1500 ש"ח

השאלה היא איך מחשבי המיני 10.1" עם מעבדי האטום? שמתי עין על ה dell inspiron mini 1012, איך הוא?

תודה לעוזרים

פורסם

לפני שאתה בכלל מסתכל על מפרטים, גש לחנות ותראה איך מסך 10 אינץ' נראה בפועל. אני מכיר כאלו שחיים עם זה, אבל אני פשוט לא מסוגל לראות דרכו יותר מעשר שניות.

פורסם

חייב להגיד מילה לגבי מעבד האטום,

אני בניגוד לכל ההמלצות קניתי להורים שלי מחשב מבוסס אטום דואל קור.

המחשב עומד בכבוד בכל המשימות שלו ושקט בצורה בלתי רגילה. עכשיו הוא נכנס גם לניידים (N550).

השאלה היאמה אתה צריך שהמחשב יעשה בשבילך.

כמו ברכבים, אין מה להשוות בין ב.מ.וו סדרה 5 לאלטו, אבל שניהם יסיעו אותך 20 ק"מ ביום.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

בשביל הצרכים שלך לדעתי ה ATOM יספיק לך די והותר.

מחשב של LG X140 כולל גם BLUETOOTH והוא לא רע בכלל. יש לי את "אחיו הקטן" ה X110 שרכשתי לפני שנתיים - והוא מעולה - נטבוק עם מעבד אטום שגולש באינטרנט תוך כדי הרצת כרום ופיירפוקס במקביל, יחד עם אופיס 2010 והוא מתפקד מעולה.

המחשב שרשמת לא רע בכלל, החסרון הגדול שלו שאין BLUETOOTH ואם אתה עובד עם פלאפון סלולארי אתה בבעיה ותצטרך מתאם מיוחד שיתפוס לך יציאה ב USB ויקצר את זמן חיי הסוללה.

קח בחשבון את גודל הסוללה שלא מאפשר עבודה לאורך זמן- מקסימום 3-4 שעות. שקול רכישת סוללה גדולה יותר .רכשתי סוללה של 9 תאים במקום ה 3 שהגיעה עם הנטבוק והיא מספיקה לי ל8 שעות עבודה. החסרון-מחיר ותוספת משקל של 600 גרם.

פורסם

איזה מחשב נייד יש לך ומה בדיוק קרה למסך שלו?

אם המחשב שלך עצמו פועל טוב לא שווה לבדוק את תיקון המסך?

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קניתי מחשב משקם אלקטריק של חברה בשם HASEE, עם מעבד אטום.

לדעתי, ממש מחשב נפלא, בדיוק לשימוש מסמכים ואינטרנט.

ממליץ מאוד.

אם אתה יכול להשיג GIFT CARD של חבר, בכלל טוב.

קניתי את שלי במבצע וגם הוזלה בכרטיס, סה"כ 700 שקל.

מחיר בדיחה !

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם
הסכום הוא כ 1500 ש"ח

בסכום הזה לפני כחצי שנה קניתי באייבורי MSI WIND U135 Anniversary Edition מתצוגה, עם מעבד אינטל אטום משודרג, הארד דיסק 250G, 2GB RAM, סוללה 6 תאים, וחלונות 7 מקורי באנגלית.

הבעיה היחידה שיש לי איתו - מרגיש איטי, כנראה WINDOWS 7 (אפילו STARTER) כבד עליו. טלפון נוקיה C7 עם מעבד שיש לו חצי מהכוח שיש לATOM עובד הרבה יותר מהר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על ההמלצות, אני אגש לחנות לראות איך מחשב כזה מרגיש

איזה מחשב נייד יש לך ומה בדיוק קרה למסך שלו?

אם המחשב שלך עצמו פועל טוב לא שווה לבדוק את תיקון המסך?

נייד HP בן 3 שנים כמעט, המחשב היה גרוכ בהתחלה וגם עכשיו, לקחתי לטכנאי שאומר שהלך המסך למרות שזה נראה לי חשוד כי כשמפעילים את המחשב יש תגובה של המסך ואח"כ כלום, נתנו לי הצעת מחיר של 700 ש"ח אבל אני לא רוצה לשלם סכום כזה ולקבל את אותו מחשב ישן, איטי עם ויסטה

פורסם

לא הייתי חושב פעמיים וקונה אחד מהשניים:

Dell, Latitude D420

מחיר ליח' כולל מע"מ 1,598.99

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp6-4253159

Dell, Latitude D620

מחיר ליח' כולל מע"מ 1,748.99 ₪

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp6-4253134

כמובן תלוי במצבם.

שווה לבדוק לדעתי.

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אוקיי, המצב השתנה לכך שהתקציב עלה ל2000 ש"ח ואחי טס לקנדה ויוכל להביא לי איתו מחשב

מה שחשבתי זה להזמין מאיביי ולשלוח לבית שהוא יתארח בו.

אז בהתחשב במצב החדש מה הייתם ממליצים?

פורסם

יש לי גם כן שאלה על מחשבים ניידים,

בזמן האחרון (כנראה מגפה) המסך של המחשב הנייד שלי גם כן מחליט שהוא עובד במשמרות,

והחלטתי לקנות מחשב חדש.

מצאתי משהו אבל של חברה שאני לא ממש מכיר - ACER.

בגדול - מעבד- I5 | זיכרון - 4G | דיסק קשיח - 640 GB | מסך - 15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎

WIN 7.

GPU - ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2235 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)‎

עריכה - מה זה GPU?

צריך לשמש בעיקר לתקלוטים באירועים - לא מופעלות עליו הרבה תוכנות.

מחיר? 3000 שקל. מקובל?

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אל תקח את האייסר לתקלוטים, סביבה עם הרבה עשן ולכלוך בנוסף למחשב עם נטייה להתחממות ופלסטיקה לא מהטובות, לא מומלץ לדעתי.

חפש LENOVO THINKPAD או (לא האינספירון) DELL או ASUS, מחשבים עמידים וטובים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
יש לי גם כן שאלה על מחשבים ניידים,

בזמן האחרון (כנראה מגפה) המסך של המחשב הנייד שלי גם כן מחליט שהוא עובד במשמרות,

והחלטתי לקנות מחשב חדש.

מצאתי משהו אבל של חברה שאני לא ממש מכיר - ACER.

בגדול - מעבד- I5 | זיכרון - 4G | דיסק קשיח - 640 GB | מסך - 15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎

WIN 7.

GPU - ATI Mobility Radeon HD 5470, Up to 2235 MB HyperMemory (512 MB Dedicated)‎

עריכה - מה זה GPU?

צריך לשמש בעיקר לתקלוטים באירועים - לא מופעלות עליו הרבה תוכנות.

מחיר? 3000 שקל. מקובל?

יש לי לפטופ כמעט זהה (עם מסך 14 וכרטיס מסך 5650HD 1G) מסדרת ASPIRE TIMELINE X והוא פשוט מצויין.

ועוד ב-3000 ש"ח? פשוט מציאה.

אם אתה עובד בסביבה חמה פשוט תקנה משטח קירור ללפטופ ב-200 שקל.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db135498=294266

• תוכן חדש...