Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה CRV 2002 - מצבר מתרוקן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצבר הוחלף פעם אחרונה לפני כשנתיים.

הנסיעות ברכב הם לרוב למרחקים קצרים בתוך העיר.

מותקן ברכב איתורן.

לאחרונה אחרי סוף שבוע שלא נוסעים ברכב הוא לא מניע ביום ראשון בבוקר.

האם זה מעיד על סוף ימיו של המצבר או שניתן לעשות משהו לפתור את הבעייה.

נהג ותיק

פורסם

צריך לבדוק את המצבר עצמו, את טעינת האלטנטור שהיא תקינה ואת עוצמת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שאינה גבוהה מדי (עקב צרכן חשמלי סמוי שפועל) ופורקת המצבר לאחר זמן חנייה ארוך.

בברכה - רפי לין

פורסם
צריך לבדוק את המצבר עצמו, את טעינת האלטנטור שהיא תקינה ואת עוצמת זליגת הזרם, כשכל צרכני החשמל כבויים, כדי לוודא שאינה גבוהה מדי (עקב צרכן חשמלי סמוי שפועל) ופורקת המצבר לאחר זמן חנייה ארוך.

בברכה - רפי לין

האם המשדר של איתורן נחשב לצרכן סמוי שפועל ופורק את המצבר לאורך זמן ?

האם מצבר 46A שנמצא כעת ברכב הוא סטנדרטי וניתן למצוא אותו אצל כל חשמלאי רכב בגודל הפיזי המתאים ?

האם יש המלצה על משווק מצברים שנותן שרות התקנה בבית הלקוח ?

נהג ותיק

פורסם

אתמול אחרי שלא הניע בבוקר נסעתי ברכב כשעה והבוקר לא היתה בעייה להניע.

התאריך המוטבע על המצבר הוא אוגוסט 2009, כלומר עדיין לא מלאו לו שנתיים.

אם הבעייה תחזור על עצמה נראה לי שלא תהייה כבר ברירה אלא להחליף מצבר.

שוב אני שואל האם יש המלצה למתקין מצברים שנותן שרות עד הבית.

נהג ותיק

פורסם

בדוק זליגה.

באם סוללת הגיבוי של מע' האיתוראן לא הוחלפה כמה שנים, זה מקור כמעט בטוח לזליגה משמעותית.

אם אכן יש זליגה בגלל סוללת הגיבוי, יש להחליפה לחדשה או אם מע' האיתוראן אינה פעילה ואינה מחוברת למוקד, אזי נראה על פניו שיהיה לנתקה.

ביצוע כל פעולה שהיא לניתוק הסוללה יש שתתבצע לאחר בדיקה מול תנאי המיגון של חברת הביטוח בפוליסת המקיף, ככל שיש כזו.

תתכן בעיה אחרת

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בדוק זליגה.

באם סוללת הגיבוי של מע' האיתוראן לא הוחלפה כמה שנים, זה מקור כמעט בטוח לזליגה משמעותית.

אם אכן יש זליגה בגלל סוללת הגיבוי, יש להחליפה לחדשה או אם מע' האיתוראן אינה פעילה ואינה מחוברת למוקד, אזי נראה על פניו שיהיה לנתקה.

ביצוע כל פעולה שהיא לניתוק הסוללה יש שתתבצע לאחר בדיקה מול תנאי המיגון של חברת הביטוח בפוליסת המקיף, ככל שיש כזו.

תתכן בעיה אחרת

איפה מבצעים בדיקת של מצב סוללת הגיבוי? במוסך הונדה או בתחנת שרות של איתורן?

לפני מספר חודשים שלחו אותי מטעם חברת הביטוח לבצע בדיקת תקינות של מערכת האיתור. האם בבדיקה מסוג זה גם נבדקת תקינות הסוללה ?

נהג ותיק

פורסם

אפשר לקבל המלצה לחשמלאי רכב אמין באזור הרצליה פיתוח שיבצע את הבדיקה

הדרושה ובמידה וצריך מצבר חדש לא יתקע לי מחיר לא שפוי ?

נהג ותיק

פורסם
אפשר לקבל המלצה לחשמלאי רכב אמין באזור הרצליה פיתוח שיבצע את הבדיקה

הדרושה ובמידה וצריך מצבר חדש לא יתקע לי מחיר לא שפוי ?

קיבלתי בפרטי המלצה על "חרמש" בהרצליה פיתוח.

היה לו במלאי דגם VARTA כחול 45A וגם המחיר היה זול משמעותית ממחירי המוסך המורשה עם 20 חודשי אחריות.

נקווה שהמצבר הזה יחזיק יותר מה"שנפ" שהיה לי קודם והחזיק בקושי שנתיים.

נהג ותיק

• תוכן חדש...