Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

היום בעודי מתקרב אל האוטו שמתי לב ששחכתי את האורות דלוקים, זה היה ככה יומיים והתרוקן המצבר.

בעודי מנסה להתניע אפילו לא היה רעש של סטרטר, אז הבאתי רכב אחר וכבלים והנענו את הרכב.

אחר כך נסעתי סיבוב של בערך רבע שעה בתוך העיר ומשכתי טורים בכדי לטעון את המצבר.

ברגע שהגעתי לחנייה וכיביתי ניסיתי להדליק את הרכב שוב אך לשווא, האוטו לא מניע.

יש לציין ש:

1. יש רעש של סטרטר מנסה להזיז את המנוע אך המצבר חלש מידי בכדי להזיז אותו.
  2. מחוג החום עולה ברגע שפותחים את הסוויצ' ונורות המצבר ושאר הדברים נדלקות גם כמו תמיד.
  3. ברגע שאני מנסה להניע מחוג החום יורד קצת וכשאני מפסיק לנסות להניע הוא ישר חוזר חזרה.

מה זה יכול להיות?

יכול להיות שהאלטרנטור הלך? קשה לי להאמין בגלל שהמצבר אכן נטען קצת ונתן תקווה לסטרטר בהנעה השניה והכושלת.

המצבר הלך? גם קשה לי להאמין כי הוא אכן נותן מתח לסטרטר שמנסה להזיז את המנוע לשווא.

תודה רבה, והמשך יום טוב :-)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

ככל הניראה מצבר סיים את חייו. רבע שעה נסיעה זה מעט מידי כדי לטעון את המצבר לרמה טובה. תנסה שוב להניע עם כבלים וצא לנסיעה של לפחות חצי שעה אולי זה יעזור.

:)
פורסם

נסה נסיעה בכביש. בעיר בשיטת סע-עצור זו לא הדרך היעילה ביותר להטעין את המצבר. בכל אופן, ניראה שהמצבר מסר את נשמתו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם המצבר שלך היה יחסית חדש, יכול להיות שהוא יצליח לחזור לעצמו, אם תיגש לחשמלאי רכב ותבקש לשים את המצבר בטעינה איטית למשך לילה שלם.

אם המצבר היה כבר ישן - טעינה עשויה לא לעזור ותצטרך להחליף מצבר.

האלטרנטור שלך תקין ככל הנראה.

פורסם

עכשיו ניסיתי להניע עוד פעם,

מת לחלוטין אפילו אין רעש של סטרטר...

המצבר דיי ישן אז נראה לי שהוא החזיר נשמתו לבורא כבר.

מקווה שלא, 600 שקל לא בא ברגל בימים האלה.

תודה רבה על עזרתכם

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

תתקן את הזמזם אורות אם הוא לא תקין, כך יקטן הסיכוי שתשכח שוב אורות דלוקים ותרוקן את המצבר.

פורסם
תתקן את הזמזם אורות אם הוא לא תקין, כך יקטן הסיכוי שתשכח שוב אורות דלוקים ותרוקן את המצבר.

למען האמת הוא תקין, אין לי שמץ של מושג איך שחכתי אותם דולקים.

הכל מלמעלה והכל לטובה :idea:

שיהיה ערב מצויין, תודה על העזרה.

בס"ד

פורסם
600 שקל לא בא ברגל בימים האלה.

מצבר לרכב שלך אפשר למצוא ב 400-450 ש"ח.

אם אתה מאיזור גוש דן, יש מישהו שמגיע עד לבית.

http://www.mazberim.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מאזור הצפון, עכו לייתר דיוק.

בס"ד

פורסם

עדכון, המצבר הקודם היה גמור והלך לעולמו.

ההלוויה התקיימה היום בשעה 10 בבוקר, במקומו הוחלף למצבר אחר :)

עכשיו הכל טוב, תודה רבה על עזרתכם. אחלה פורום!

בס"ד

• תוכן חדש...