Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לאמוץ ועדי על האירגון, היה ממש נפלא.

אני מבינה שגם את מזג האויר דאגתם לארגן. תודה לעדי על התמונות,

ותודה ליונתן על התמונות המהממות פשוט אין מילים תענוג לעיניים.

להתראות בשישי הקרוב. נחגוג לאריה את יום ההולדת. כולם מוזמנים.

יהודית.

פורסם

איזה יופי של תמונות, ואיזה יופי של המכוניות!8) ויש לי חולשה לדגם שהיה בהשקה- הווריאנט!:-D8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הוזז, נמחק, נעלם, טעות סופר.....הנה החזרנו !!

וכולנו בחגיגה הכפולה חגגנו ונהננו,

2-3.jpg

1-4.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

• עוד הודעה בפורום מהשקת הווריאנט חוזרת לשרשור הנכון !!
  • מחזירים לטובת שימור מורשת פעילות סניף חיפה והצפון במועדון ה-5 !!
  • טעות סופר ??? ........הנה עשינו סדר והחזרנו.

יניק וויקי,

גם אנו בסניף שמחים להצטרפותך למשפחת מועדון ה-5 בסניף הצפוני.

מחכה לך הפתעה צנועה, למסירה בשישי הקרוב במפגש בארומה נשר.

3-3.jpg

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם
מישהו יודע של מי ה wagoneer ?

יש לי אחד כזה , הוא לא במצב טוב ואני רוצה להתחיל בתהליך השיפוץ . אשמח לקבל עזרה מאותו בעל ווגוניר ...

תודה

אסף

שייך לבועז כהן מסניף צפון .

עדי גולדנברג 13399

פורסם

תודה לאמוץ ועדי על הארגון חברים אני רוצה לספר כמה ריצות ופגישות אמוץ עושה לפני כל השקה נוסע למשל לפולספגן לבקש דגלים לחנות היין להביא חבית יין ויין ולארגן במקום וביום ראשון לנסוע להחזיר את הדברים בהתחשב שאמוץ מתגורר 35 ק''מ מחיפה אז תודה שוב ותמשכו לעשות השקות ומפגשים מעניינים.:lol::lol::lol:

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום יניק,

ראיתי את הרכב אתמול במפגש פעם ראשונה כמובן שעקבתי אחרי השיפוץ פה באתר ונהנתי מאוד לראות את התהליך.

הרכב מושלם :-)

מה שלא הבנתי זה שאם הרכב סגור מקדימה, ז"א אין פתח כניסת אוויר מקדמת הרכב, כיצד הוא מקבל אוויר לקירור המנוע?

שבוע טוב :)

• תוכן חדש...