Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה ,הרכב נרכש לפני 10 ימים לאחר יישור קו כללי, היום נשעתי עם הרכב והוא מונמך בצורה מטורפת הרמתי את הרכב אך לא מותקנים קפיצים ישנו בולם וכרית חוץ מהבולם האם מישהו יודע איך מגבההים את הרכב ? וככמה זה עולה ?

תודה מראש לכל העונים .

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

תבדוק אולי זה בולם מתכוונן, כמו קויילאובר.

אצלי בRS גם יש את הדבר הזה, אמנם לא הגבהתי את הרכב אבל אני יודע שיש משחק עם הבולמי קוני ואפשר לשחק בקשיחות הרכב

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לא זה בולם רגיל .כנראה שיש משהו אחר כיוון שהבעלים הקודם התגאה בכך שהנמיך את הרכב במוסך מרכזי העניין הוא מה הם עשו על מנת להנמך את הרכב ?

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

ישנה משאבה יעודית שבאמצעותה מגביהים את הרכב הלחץ המומלץ הינו 400PSI כל זה בהנחה שהמאגר שמעל הבולם תקין .

גש למוסך מורשה ותבדוק את העניין .

Peugeot 208GTI

פורסם
אני צריך עזרה ,הרכב נרכש לפני 10 ימים לאחר יישור קו כללי, היום נשעתי עם הרכב והוא מונמך בצורה מטורפת הרמתי את הרכב אך לא מותקנים קפיצים ישנו בולם וכרית חוץ מהבולם האם מישהו יודע איך מגבההים את הרכב ? וככמה זה עולה ?

תודה מראש לכל העונים .

שלום רב !

קבל המלצה חמה על המעבדה, שבו תווכח על שלל ההמלצות שקיימות בפורום על "המעבדה":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=291800

חזור לפורום לעדכון בנושא.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...