Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לתפארת הישראלי המכוער, עומד רכב שחוסם 2(!!) נתיבים, על פס הפרדה רצוף. כשאשתי שאלה את איש הביטחון ברכבת מדוע הרכב חוסם שני נתיבים, הוא ענה לה שהנהג טוען שאין חנייה ולכן הוא עומד ככה כמה שיצטרך, למרות שיש מלא מקומות חנייה פנויים מסביב עקב השעה המוקדמת.

וואו, פשוט וואו!

פורסם

בקשר לגולף מהבוקר.

זה מה שראיתי בפייסבוק, לא יודעת כמה המידע הנכון, אבל האוטו נראה ריק.

matanfr, בתמונה הזאת רואים את המספר יותר טוב.

1234.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שני כוכבים. הראשונה, גברת נחמדה מזהה שתי מכוניות יוצאות מחניה. האם היא תחנה על אחת החניות? (בכל זאת מדובר בשעות העומס, ברחוב עמוס במרכז העיר). כמובן שהתשובה היא לא. בנוסף היא מוסיפה חטא על פשע ומחנה תוך כדי שהחלק האחורי שלה בולט לתוך נתיב הנסיעה. גאונות.

השני, סופרסטאר שמחליט לחנות בנתיב נסיעה. מה שיותר מעצבן זה שממול יש מפרץ חניה עם המון חניות פנויות, אבל שכבודו יחצה את הכביש וילך חמישה מטרים מיותרים? הצחקתם אותו. אגב, גם הוא לא ישר, והחלק הקידמי של הרכב פונה שמאלה.

DSC00028.JPG

DSC00031.JPG

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

שיא חדש נשבר.

התמונה פורסמה ע"י ידיעות אחרונות בפייסבוק.

העלה אותה בן אדם נכה, שחזר מבילוי בסימנה סיטי בראשל"צ וגילה שהדלת שלו חסומה. למזלו ביתו הגדולה הייתה שם כדי להכנס לרכב מהצד של הנוסע ולהוציא את הרכב מהחניה.

מה שהשאיר אותי בהלם טוטאלי, זה כמה תגובות של אנשים שאמרו לו שהוא סתם בכיין ויכל להכנס לרכב דרך הדלת של הבגאז' :shock:

חבל מאוד שלא חשף את מספר הרכב ולא הגיש תלונה במשטרה. רק נתן תמריץ לנבלה לחזור על המעשה שוב ושוב.

1601550_763245650370274_1307291579_n.jpg

למי שרוצה לראות את הפרסום המקורי

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
בקשר לגולף מהבוקר.

זה מה שראיתי בפייסבוק, לא יודעת כמה המידע הנכון, אבל האוטו נראה ריק.

matanfr, בתמונה הזאת רואים את המספר יותר טוב.

אכן, זהו ה****. האוטו נראה ריק כי הנהג פשוט החנה אותו והלך לעיסוקיו בתחנת הרכבת.

תודה על הצילום, אראה מה אפשר לעשות.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
נהג הסיריון הזה פשוט גאון. רכבים חנו בשורה לצד מדרה אפורה, והוא פשוט חסם אותם. מדהים.

חבל שלא רואים את מספר הפלאפון על השלט למכירה, הייתי יודע להזהיר אנשים לא לקנות מאדם זבל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

ג'יפ מופלץ וגם "קרבי" כמו זה שבצילום, לא יחנה לעולם אלא באופן שכזה שמראה עד כמה בעליו יודע לחרבן על כולם, אחרת באמת שאין טעם רב בהחזקת מין אוטו שכזה שהוא גם יקר מאוד, גם מתנהג כמו לבנה מתנייעת, גם לא נוח במובהק, גם שתיין לא קטן וגם אם יש לו איכויות משלו בדרך לא דרך, לא תמצאו אותו שם. עוד מקרה קלאסי של "זה המוטו שלי וזה האוטו שלי".

פורסם
חייב לעשות חנייה כפולה, כי כשפותחים את הדלתות, עושים לי ''פנסים'' על כל הרכב, ממש תודה רבה.

אז זו הצדקה לחנות על שתי חניות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...