Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שעושה משהו שכולנו היינו רוצים:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
טרי מהיום, אני חושב שהוא חנה ככה דווקא בגלל שהרחוב פנוי לגמרי (אז מה?):

13939479080130.jpg

טוב שלא עשו את החנייה הזאת קצת יותר צפופה..

החניה מאוד קצרה וכשמשלבים את זה עם החונים באמצע, צריך יכולות חניה מאוד טובות כדי להיכנס לשם (נניח שכל החניות מסביב תפוסות כולל החונים באמצע).

המישהו הזה שהרשה לעצמו להחנות שלא ברברס, בשעה שהחניון ריק (אמצע היום) הוא ממש לא הדבר הכי גרוע שנתקלתי בו.

פורסם
לא אני צילמתי, ראיתי בפייסבוק.

קרדיט ל Motti Barkan

1897745_10202934867843116_817976540_n.jpg[ATTACH=CONFIG]373531[/ATTACH]

קישור לפוסט המקורי:

שוטר כזה לא ראוי למדים אותם הוא לובש ולא משנה מהן הנסיבות שהובילו אותו להחנות בחנית נכה.

פורסם
שוטר כזה לא ראוי למדים אותם הוא לובש ולא משנה מהן הנסיבות שהובילו אותו להחנות בחנית נכה.

היה צריך לתפוס את האנס שכמעט תפס את הבת שלך בחניון. הגיע כתגבורת לשוטר אחר במצוקה כשהאנס ירה בשוטר הראשון.

השוטר בעצמו נכה? :lol:

יש עבודות שהולכים לבצע במקום החנייה הזה ורוצים לוודא שאף אחד לא יתפוס אותו וימנע מאנשי הקבלן לבצע את עבודתם?

חקירה משטרטית למקרה האונס שזוג השוטרים הקודם לא הצליח למנוע?

יש מספיק סיבות בשביל לחנות ככה. אולי זה לא מצדיק את ההתנהגות הזאת, ואולי באמת לא מגיע לו להיות שוטר. אבל יש סיבות.

פורסם

לא תמיד יש סיבה, וראיתי פוסט ששוטר הגיב בו שגם אם זה ארוע חריג לוקח בדיוק שניה להחנות כמו בנאדם מבלי להפריע לאחרים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם (נערך)
היה צריך לתפוס את האנס שכמעט תפס את הבת שלך בחניון. הגיע כתגבורת לשוטר אחר במצוקה כשהאנס ירה בשוטר הראשון.

יש עבודות שהולכים לבצע במקום החנייה הזה ורוצים לוודא שאף אחד לא יתפוס אותו וימנע מאנשי הקבלן לבצע את עבודתם?

יש מספיק סיבות בשביל לחנות ככה. אולי זה לא מצדיק את ההתנהגות הזאת, ואולי באמת לא מגיע לו להיות שוטר. אבל יש סיבות.

אני לא יודע אם אתה מודע מי מעסיק אותי אך תאמין לי שאני מכיר את הנושא מקרוב.

אין שום סיבה בעולם להחנות רכב משטרתי בתחום חנית נכה. במידה ויש אירוע דחוף יש מספיק מקומות אחרים שאפשר לזרוק את הניידת בהם כמו למשל ליד השומר בקניון ולהשאיר את האורות הכחולים דולקים ביחד עם אורות מצוקה. כך אף אחד לא יחשוב שאתה שוטר שמזלזל בחוק וגם תקבל יותר כבוד.

כשיש אירוע חריג ודחוף מגיעה יותר מניידת אחת למקום ובכל ניידת יש יותר משוטר אחד (כשמדובר בניידת סיור) כך שתמיד ניתן להוריד את השוטר הנוסף ולמצוא חניה נורמלית במרחק יריקה.

עריכה אחרונה על ידי eyals05
פורסם

קשה לי להאמין שהוא כל כך מיהר ועדיין היה לו זמן לחנות ברברס.

פורסם

החניה מפריעה לרכב השני, הפס הזה באמצע אמור לאפשר מעבר עם עגלה או הורדת מעלון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תארו לכם מה יהיה עם המאליבו?

ראו חתימתי.

בדיוק בגלל מקרים כאלה אמרתי את מה שאמרתי.

לא רק שהוא חנה בחניית נכים, הוא חסם את האיזור שמיועד לכסאות גלגלים, הרכב שליד הניידת מצדו האחד יש קיר, מהצד השני ניידת, יש צורך להזיז את הרכב מחוץ לחניה כדי לאפשר גישה של כסא גלגלים לבגאז'.

אפס התחשבות.

עריכה: אני לא מאמין שאם היה מקרה דחוף כל כך שמצריך מהשוטר להחנות במהירות בחניה זו הוא היה לוקח את הזמן כדי להכנס ברוורס, אפילו שהחניה עקומה גם ככה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...