Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובינתיים, ביקום מקביל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

בעולם המקביל ההוא תא החניה מספיק רחב כך שבאמת אין הצדקה להחנות על הקו, לראיה הגברת בתא הסמוך כנראה חונה באמצע התא ושימו לב כמה מקום יש.

בארץ מאידך לפעמים התאים הם כאלה שיש לי מקום בקושי להשתחל ולצאת מתוך האוטו, ואני לא אדם שמן במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אחראי פורום
פורסם (נערך)

שני כוכבים באותו חניון באותו זמן בדיוק.

מקרה דומה לרכב ההסעות של טרונצ'ו אבל עם חוצפה מסוג אחר.

גם פה זו היתה חניה ארוכת טווח.

1.jpg

3.jpg

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
והנה אחד שמתעלה על עצמו. שימו לב, אין אף אחד ברכב, הרכב נראה כאילו ממש זרקו אותו ככה סתם במגרש חנייה.

[ATTACH=CONFIG]373872[/ATTACH]

נראה כמו ב GTA, הנהג עלה על סימון והתחילה משימה באוטו אחר.

Volkswagen Golf 06' 1.6

פורסם (נערך)

דבר מגעיל ואנוכי ביותר... צריך לקנוס מי שחונה ככה כהוגן...

לפני כמה זמן היה לי מקרה עם שכנה חצופה שהייתה עושה את זה לעיתים די קרובות וגם אם לא חונה על שתי חניות ממש חונה על חניה ורבע ומקשה תחיים {משום מה אני מוכן לשים מאה אלף שקל שהרוב המכריע אלו נשים..} באתי להחנות והייתה חניה פנויה משמאלה {זאת אומרת שאפשר לחסום לה תדלת...8)} ניצמדתי אליה {או יותר נכון החנתי כמו שהייתי אמור להחנות מלכתחילה...} וחסמתי לה תדלת {כמו שאני משתדל לעשות לכל מנ**ק\*ת שעושה את זה והלכתי הבייתה... אחרי זמן מה אני שומע דפיקות חזקות על הדלת הגברת החצופה פתחתה תדלת ונכנסה הבייתה תוך כדי שהיא צועקת וצורחת "אני ממהרת,אני צריכה להוציא תילדים מהגן,תבוא תוזיז תאוטו!!! ועוד כל מיני דברים בהיסטריה וצרחות ואני יושב לה בשיא האדישותו... שטפתי אותה כהוגן ונתתי לה להוציא קרניים עד שהוזזתי תאוטו... הקטע הכי מצחיק היה שהיא לא הפסיקה לצרוח ולצעוק ואני בשלי נותן לה להתפוצץ -- עכשיו בא השוס... תוך כדי שאני מלמד אותה את מהות האדם וכו וכו והיא צורחת ונהיית סגולה... אני מבחין בשוטר שתי חניות ממני שמגיע בעקבות הבאלגן וההמולה שהתחילה להיוצר במקום להצדיק אותי החנטריש הזה אומר לי תזיז תאוטו לא התרגשתי גם ממנו ועמדתי והסברתי לו כמו מטומטם והראתי לו איך הרכב עומד ואיך הוא אמור לעמוד {וכן ששוטר לא רוצה לשמוע או לראות הוא לא ישמע ולא יראה}..אולי קצת יפתחו לו העיינים אבל כמובן שאין אף אחד בבית בסופו של דבר הוזזתי תרכב אחרי שעשיתי סצנת צהריים לאזורית ומעולם לא ראיתי אותה שוב עושה את זה 8)

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

משטרה זה כבר סיפור ביזיוני בפני עצמו. אחרי שאתה רואה שוטר נותן 1000₪ דוח על חנייה במקום לנכים לרכב נכה ואינספור תמונות שהם מחנים בחניות האלה אתה כבר לא מתפלא על שום דבר.

אחת החניות הכי מדהימות שראיתי זה בעיקול עם קו הפרדה רצוף מישהו פשוט השאיר את הרכב וחסם את הנתיב.

דברים כאלה גורמים לי לחשוב לא רק איך בן אדם קיבל רישיון, אלא איך הוא בכלל מתפקד כיצור חי.

פורסם

לא היה שלט של 'נהג חדש' על הרכב.

IMG_20140318_192258_232.jpg

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...