Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בילו?

גם לי יש איפשהו כמה תמונות של מומחים לענייני חניה מהמקום הזה. :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יום שישי האחרון, בילו סנטר

ממש לא ברור...

up404.siz.co.il/up3/2jkwnzgjimym.jpg (עוד אין 20 הודעות, אי אפשר להציג תמונות וקישורים..)

מצחיק... את מספר הרישוי של הרכב שחונה לא בתא החנייה אתה מסווה, את מספרי הרכב שחונים כחוק אתה משאיר גלויים.

מעניין מה הסיבה לכך.

פורסם

מה שקורה בביל"ו בשבת בצהריים זה בכלל משהו מדהים.

כל מקום שבו פיזית נכנס רכב הופך לחנייה מקובלת

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מצחיק... את מספר הרישוי של הרכב שחונה לא בתא החנייה אתה מסווה, את מספרי הרכב שחונים כחוק אתה משאיר גלויים.

מעניין מה הסיבה לכך.

שת"פ עם גורמי ביון זרים

האמת שפשוט לא שמתי לב..

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

אני מחכה רק ליום שמישהו יראה חבר פורום חונה חניה כפולה ויעלה את זה לפה. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האמת שיש בווינגייט חנייה שהייתה פעם נורמלית, ואז החליטו לסלול באמצע ערוגה כזו של פרחים, כך שאם אתה מחנה צמוד לערוגה אתה עדיין גולש מעבר לקו. חניתי שם פעם, וחבר שלי צילם את זה, והתחיל לסחוט אותי שהוא מעלה את לפה. כל זה נולד כאשר ביציאות שלנו התחלתי לצלם רכבים שחונים עקום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חנייה של העבודה. שורת החנייה הזו הייתה בעבר כולה חניית נכים, לכן החניות רחבות. כעת החנייה של ה-RunX ועוד מספר חניות מימין הינן חניות רגילות (אבל עדיין רחבות). כשרון יפה יש לו:

attachment.php?attachmentid=367295&stc=1&d=1389635271

DSC00074.jpg

פורסם

אני כבר מרגיש לא נעים להעלות, אבל במקום העבודה שלי אנשים חונים:

על הקווים / עקום / בולטים החוצה / צמוד מידי

אף פעם לא הבנתי מה הבעיה לצאת מהחניה ולהתיישר.

קשור לפוזה? לכבוד?

פורסם

אמנם השרשור הזה מדבר על חנייה כפולה על קווים, אבל נראה לי שפה שברו את הכלים.

התמונות צולמו ע"י אשתי, והועלו לפייסבוק. לצערי לא ניתן לראות מספר רכב באופן ברור, הייתי מגיש תלונה למשטרה אחרי שהייתי מדביק להם את זה בקיר בפייסבוק.

השעה 6:20 בבוקר, בכניסה לתחנת הרכבת בחדרה. למי שמכיר-יש נתיב אחד לכל כיוון, פס הפרדה רצוף באמצע, וחניות לאורך כל נתיב. נוצר מצב שרכב עומד יוצר פקק בכניסה לתחנה, על אחת כמה וכמה אנשים שמנסים להכנס ברוורס לחנייה. בכניסה לתחנה יש נתיב מיוחד לאוטובוסים שבאים לתחנות האיסוף, ויש אנשים שגם אוהבים פשוט לעמוד שם ולחסום את הכניסה לנתיב ולתחנות האוטובוס ולנוסעים.

שוטר תנועה שיעמוד שם במהלך כמה שעות יגמור מכסת דוחו"ת לחודשיים, וחבל שמשטרת התנועה לא באה לעשות שם סדר.

לתפארת הישראלי המכוער, עומד רכב שחוסם 2(!!) נתיבים, על פס הפרדה רצוף. כשאשתי שאלה את איש הביטחון ברכבת מדוע הרכב חוסם שני נתיבים, הוא ענה לה שהנהג טוען שאין חנייה ולכן הוא עומד ככה כמה שיצטרך, למרות שיש מלא מקומות חנייה פנויים מסביב עקב השעה המוקדמת.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

פורסם

כנראה אחד שחטף עצבים על המשטרה ולא היה אכפת לו אם יגררו את הרכב....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...