Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הודעת פריקת עצבים רשמית:

בית הורי, טנדר של בעל מקצוע חונה בחנייה פרטית שלנו (אני מקווה שברור מהתמונה שהחנייה פרטית, זה גם רשום על החניה עצמה), כל הרחוב ריק ואפשר לחנות אפילו בצל (בשעה כזאת בחורף) לא יותר מ 5 מטרים משם.

אני מגיע, מתעצבן, שואל של מי האיסוזו (שמספרו 60-746-23 ושוב: 6074623) , באין תגובה צופר שתי צפירות קצרצרות (לא בשעת לילה/צהריים, במחשבה לאחור הייתי מוותר על הצפירה המיותרת הזאת), מגיע ה"עוזר" טוען שתכף יורדים ו"לא ידענו שהחניה פרטית". לאחר מכן הגיע "בעל הבית" שבתמונה, טען שהכל סבבה, וחנה בחניה פרטית הצמודה לחניה שלנו. אני טענתי בפניו שלא הכל סבבה, וציינתי שהוא עדיין בחניה פרטית של שכן. שאלתי איזו משפחה הזמינה אותו וציינתי שהוא חצוף. גם עשיתי כאילו אני מחייג למשטרה, מבלי להטריד את המוקד באמת.

הבחור החצוף, אמר שחבל שהביאו אותי לארץ, למרות שאני די בטוח שהמשפחה שלי הייתה פה כמעט מאה שנה לפני שסבתא שלו עלתה מהמדינה שממנה עלתה (וגם אם לא, המדינה שלנו מבוססת במידה רבה על קיבוץ גלויות שונות ואני לא רואה איך זה מקנה לו זכות לחנות בחניה פרטית של מישהו אחר).

למען ההגינות אציין שבשלב כזה או אחר ציינתי בקול איזושהי הערה על המכסה שיש לו על הראש (אין שום דבר פסול בכיפה שחורה על ראשו של אדם, אלא שזה קצת צורם אדם חצוף שמתיימר להתכסות במכסה כזה חסר משמעות).

עד כאן פריקת עצבים, אני פתוח לביקורת.

52b6e377bdb4d.jpg

פורסם

http ://img.tapatalk.com/d/13/12/25/3ybugeqy.jpg

במבט ראשון הכל נראה בסדר, שימו לב שהפולו הלבנה חוסמת את היציאה מהחניון (להוריד רווח, אני לא יכול לפרסם קישורים עדיין)

פורסם
http ://img.tapatalk.com/d/13/12/25/3ybugeqy.jpg

במבט ראשון הכל נראה בסדר, שימו לב שהפולו הלבנה חוסמת את היציאה מהחניון (להוריד רווח, אני לא יכול לפרסם קישורים עדיין)

בבקשה:

3ybugeqy.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב נו, לפחות לא חנה בחניית נכה...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

<a href=yw2zi3koqvjt.jpg' alt='yw2zi3koqvjt.jpg'

האגואיסט היומי שחנה כאוות נפשו בחניה של מרכז קניות עמוס שבערך רבע שעה-חצי שעה מהרגע שצולמה התמונה הזאת במוצ''ש כבר מתחיל להתמלא וסיוט למצוא שם חנייה, אבל מה אכפת לו יש לו אאודי A6 עם סאנרוף פתוח והוא שם פס על העולם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

מי שיסתכל טובה, יראה שהמאזדה 3 מצד ימין גם לא טומנת את ידה בצלחת, וכך גם המאזדות 6 שחונות אחת בין שני הקווים והשניה על הקו עצמו. את האמת שבא לי לעבור על כך השרשור הזה, ולנסות להגיע לסטטיסטיקה - איזה סוג רכב מזוהה עם עבירות חניה הכי הרבה? (יש לי תחושה שהמאזדה 3 הולכת לככב)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע לא משנה איך תסתכל על התמונה ומאיזה זוית, לא הייתה לאידיוט סיבה מספיק טובה לחנות ככה, המאזדה שלידו חנתה בסדר גמור והוא יכל להיכנס בידיוק בין הקוים מבלי להתאמץ, אני אישית חניתי בשורה מאחורה בצד שמאל, שורה כמעט ריקה בלי רכב משמאלי או ימיני ועדיין חניתי בין הקוים, אז איזה הצדקה יש לאידיוט לחנות ככה? והמאזדה שאתה מתייחס אליה על פי מה שזכור לי הייתה דווקא בסדר, עלתה קצת על הקו אבל לא יותר מידי (אולי קצת יותר מידי בעצם אבל לא משהו חריג).

ה6 האפורה חנתה כך כי משמאל יש איזה לאנד קרוזר שחנה קצת עקום בלי קשר אולי גם הייתי צריך לצלם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני לא מצדיק אותו, שלא תבין אותי לא נכון, אני אומר שיש עוד "צדיקים" בתמונה של טומנים את הידיים שלהם בצלחת.

מבחינתי גם אם המגרש חניה ריק, ועכשיו יום שישי אחרי הצהריים או שבת בצהריים, ואני לבד במרכז קניות, אני אחנה בצורה נורמלית ולא בצורה אגואיסטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם רק היה חוק במדינת ישראל שמזכה את הנבלות האלה בקנס כספי על חנייה שכזאת משהו סטייל 200-250 ש''ח לא משהו בשמיים לעבירה ראשונה, אולי השוטרים היו מתעסקים בזה במקום בלתפוס "עבריינים" שנוסעים 130 בכביש החוף.

לדעתי זה יניב יותר כסף לקופת המדינה וככה אולי תהיה קצת תרבות במדינתנו הקטנה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אם המשטרה הייתה מנצלת רבע מהכוח שלה לעבירות זה היה הרבה יותר טוב.

לא רק דו"חות חניה, אלא גם תמרורי עצור, אנשים שנדחפים בכיכר בשניה האחרונה ועוקפים את כל התור כמו *השלם "ברכה" כרצונך* וכדומה.

פורסם

אלה שנדחפים בכיכר אני עוד יכול לבלוע רוק, תמרור עצור מסוכן אבל גם נבלע את הרוק!.

אלה שעוקפים תור של 20-30 רכבים בפניה שמאלה\ימינה ונעמדים על המעבר חציה לפני הרכב הראשון כאילו זה דבר לגיטימי לעשות, זה אנשים ששמור להם מדור מיוחד בגיהנום.

למה אני מעלה את זה? כי זה קרה לי ביציאה מראשל''צ יום חמישי אחרי העבודה, תור עמוס ביציאה לפנייה שמאלה, 10-12 רכבים מאחריי לאחר שחיכתי 2 רמזורים כדי לעבור, מגיע בן **** בברלינגו עוקף אותי ונעמד על מעבר החצייה וגרם לחייל שחצה את הכביש לעקוף אותו וללכת חשוף על הכביש שבו חוצה תנועה מהצד הנגדי.

הכי מכעיס? שהייתה ניידת ברמזור מולנו מהצד הנגדי טויטה אוונסיס לבנה צחורה כשלג שאם היה אכפת להם בכלל יכלו אפילו לא לעצור אותו ולהתעסק בניירת, מספיק רק לכרוז לו שיעוף מהמעבר חציה ויעשה רוורס מינימום!.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...