Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז זו הצדקה לחנות על שתי חניות?

כן מה לעשות שלא מסמנים חנייה מספיק רחבה, ולא לוקחים בחשבון שהדלתות צריכות להיפתח?

וזה ששאל זה לא הרכב שלי בתמונה.

פורסם

זה שכבודו צריך להתאמץ מעט לא אומר שהוא יכול לשים פס על אחרים. כל כך מפריע לך- תחנה רחוק יותר צמוד לעמוד או בסוף השורה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קח בחשבון שאם איזה ערס ממש עצבני מחפש חניה שעתיים וקולט שתפסת 2 חניות, יכול להיות שתצטרך למצוא פחח טוב שיתקן לך את השריטות מהמפתחות שלו.

בעמ' 11 בנושא הזה מתחיל דיון למה לא צריך להתנהג כמו סוציופת ולתפוס 2 חניות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כן מה לעשות שלא מסמנים חנייה מספיק רחבה, ולא לוקחים בחשבון שהדלתות צריכות להיפתח?

מה לעשות שאתה בנאדם גועלי אגואיסט ודוחה שחושב רק על עצמו? אולי אתה רוצה שיפרסו לך גם שטיח אדום ביציאה מהרכב?

הלוואי ויבוא היום ותחפש חניה שעות כשאתה בלחץ של זמן וכולם יחנו על 2 חניות, ככה תבין איך זה מרגיש.

או שתעלה את הסעיף לאיזה ונדליסט מצוי שיעשה לך קרנבל מהרכב, ותאמין לי שראיתי את זה קורה.

פורסם

האמת היא שכל פעם שאני רואה מישהו שחונה כך, ודאי באזור עמוס במיוחד, אני חושב לעצמי איזה מין טמבל זה, הרי אם אני טיפה יותר פרימיטיבי או חמום מוח נטול חשבון, אני דואג להשאיר לו איזו תיזכורת חיננית על האוטו, כזו שתבהיר לו מה אני חושב על התנהגות מכוערת וחסרת התחשבות שכזו. וכידוע, לי לפחות, מרבית הקהל קצת פחות חנון ופחדן ממני, אז לשם מה לנעוץ אצבע בעין לכולם, הלא הנזק מנגיעת דלת לא זהירה יהיה תמיד קטן יותר מאיזו סריטה ארוכה או בעיטה מכוונת יופי ומכל הלב.

פורסם

אחד הדברים שאני אוהב כשאני מתנייד עם הפנדה, זה היכולת להידחק כמעט לכל חור.

לפעמים אני חושב שהיא עשויה מתכת גמישה שמשנה את צורתה בהתאם לחניה.

לכן, כשאני רואה אובר-חוכם שמספח לעצמו יותר שטח ציבורי ממה שמגיע לו, אני דואג להשחיל את הפנדה הקטנה במדויק בינו לבין שכנו.

לא קל לצאת מהאוטו במצב כזה. צריך לקפל מראות, וצריך להודות שלא אכלתי את העוגה של דודה ברכה אתמול בערב.

אבל זה שווה את התסכול של הסוציומט.

פורסם
קח בחשבון שאם איזה ערס ממש עצבני מחפש חניה שעתיים וקולט שתפסת 2 חניות, יכול להיות שתצטרך למצוא פחח טוב שיתקן לך את השריטות מהמפתחות שלו.

בעמ' 11 בנושא הזה מתחיל דיון למה לא צריך להתנהג כמו סוציופת ולתפוס 2 חניות.

forgive father for i have sinned

כשגיסתי הייתה בהריון הראשון שלה, על האחיין הראשון שלי הוטלה עלי משימה לקחת אותה לבדיקה שגרתית(חודש 9) בבית החולים, הגעתי לחניון והפלא ופלא כל מקומות החנייה תפוסים ורק טמבל עם יונדאי גטס שתפס חנייה וחצי,

במשך 10 דקות אני מנסה ליישר איתו קו ואיכשהו בכל זאת לחנות אך ללא הועיל, כשנשארו 5 דקות לתור המיוחל והייתי כבר חייב לעזוב את המקום לטובת ליווי לחדר הרופא השתלט עלי זעמי וחבטתי באגרופי במכסה המנוע, התוצאה הייתה שקע ברור לעין.

אני לא גאה בכך אך זה הגיע לו מכל הלב.

פורסם

יש לך את זה ביותר שחצנות ותחושת בעלות על החניות?

כשאתה חונה, הדלתות נשארות פתוחות עד שאתה חוזר לרכב?

יש תקן לרוחב חנייה, וכל עוד אתה לא נוהג על רכב עם רשיון ג' אתה נכנס בין שני הקווים, ושם מקומך.

ואל תשכח שאם אתה חונה על שתי חניות, אין שום ערובה לכך שלא יבוא איש יקר ויחנה צמוד אליך בכל זאת.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כשאנשים נוטלים לעצמם יותר מרחב ציבורי ממה שמגיע להם, סופם שיענשו בדרך זו או אחרת.

כולם אגב מאותו סוג.

הם זורקים את הגזם בקרן הרחוב, כי העירייה לא דואגת לפינת גזם כל 4 מטר.

הם זורקים את הסגריה על המדרכה כי העירייה לא חושבת למקם פח בנקודה הספציפית שבה הסגיריה נגמרה.

הם מרעישים לשכנים כי העירייה לא חשבה על זה שאולי מישהו רוצה להרים מסיבה ב3 בבוקר.

הם נכנסים עם האופנוע שלהם לתוך שמורת טבע כי הרט"ג לא לקחו בחשבון שאולי יש דו"גיסטים שרוצים לרכב בשמורה.

והם חונים על שתי חניות כי המחוקק לא חשב ש"זה עושה לו פסים על האוטו".

לשמחתי, את הסוג האחרון אני נהנה להעניש.

פורסם

צריך להוציא סדרת מדבקות של " אתה חונה כמו אידיוט " ולהדביק על השמשות של מי שמחנה כמו אידיוט . אני בטוח שזה יצליח להרגיז את אותו אדם שהחנה כך . מי בעד להרים את הכפפה ? להוציא קיטור אפשר אפשר גם על עוד 200 עמודים בפורום.

פורסם
צריך להוציא סדרת מדבקות של " אתה חונה כמו אידיוט " ולהדביק על השמשות של מי שמחנה כמו אידיוט . אני בטוח שזה יצליח להרגיז את אותו אדם שהחנה כך . מי בעד להרים את הכפפה ? להוציא קיטור אפשר אפשר גם על עוד 200 עמודים בפורום.

ולהדביק אותה באלכסון על השמשה האחורית כדי לתפוס את כל פסי הפשרת האדים :)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לפני כמה חודשים אבא שלי חנה בצורה לא יפה בחניון של קניון והוצמד לו פתק מאוד מצחיק "חנית כמו זין" עם סימן משולש, החלטתי להדפיס כעשרה-חמישה עשר עותקים ולשים ברכב, מאז אני מחלק את זה מדי פעם לרכבים שאני רואה שחונים לא טוב, אם את אבא שלי זה הצליח להצחיק ולהסביר לו שהוא באמת לא חנה בצורה טובה כנראה שכל אחד יבין את זה ויקח את זה בצורה מצחיקה ומלמדת. אם תבקש אני אעלה תמונה כדי שתדפיס גם אתה.

Miata ND2

פורסם

יש בכמה קניונים שהנהלת הקניון מדביקה מדבקות על רכבים שחנו בצורה "קוסמית" אני חושב שהיה פעם מרד נהגים על זה ולא יודע מה נסגר אחרי זה אבל אני בעד הנהלת הקניון =]

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...