Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אשמח לחוות דעת על המוצרים שרכשתי

oorenn
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

היום רכשתי מגבר של חברת פולס אודיו 1200 וואט BA-2900 שמחובר לסאב של חברתHifonics HFI12D4 ,וזוג רמקולים 6 על 9 של קנווד בעוצמה של 350 וואט..

בישבילי האיכות והסאונד מספקות. אבל רציתי לדעת בכלליות האם כל החלקים נחשבים יחסית איכותיים..

אשמח לעזרה

164515_1680983157539_1626364894_1590053_5959388_n.jpg

יפני זה הכי אחי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגבר סיני סביר

סאב נחמד מאוד-היה לי אחד כזה,הסאב שלך הוא שני סלילים של 4 אוהם-אתה עובד על 8 אוהם או 2 אוהם-אני שואל כי אם אתה עובד על 2 אוהם,אתה הורס את המגבר.

בשיפוצים...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב אורן

תראה אני אחלק את התשובה שלי לשני חלקים

בחלק הראשון התשובה היא כן. אילו חלקים איכותיים וטובים ועשית קניה טובה ואני בטוח ששילמת מעט כסף יחסית לסכומי עתק שחברי פורום משלמים כדי להגיע לתוצאת סאונד שבה הם יכולים להגיד שטוב להם

התשובה הזו מתבססת על כך שאתה רשמת ואני מצטט "בישבילי האיכות והסאונד מספקות." ופה בעצם הגעת לניצחון

בחלק השני התשובה היא ממש לא !!! אילו החלקים המינימליים ומהפשוטים ביותר שיש ואין מצב להגיע לרמת סאונד נכונה נקיה מפורטת ונאמנה למקור עם הרכיבים האילו

אני במקומך הייתי מתייחס רק לחלק הראשון של תשובתי וישן בלילה עם חיוך רחב על הפנים בעקבות קניה טובה שביצעתי

כי בסוף (ואני יודע שאני חוזר על זה כמו תוכי) כל הרעיון הוא לשמור על אידיבידואליות ולראות או יותר נכון לשמוע כמו שאתה רוצה לשמוע

וכשאתה מגיע לנקודה הזו אז באמת כלום לא חשוב והמטרה הושגה ואין שום צורך לקבל חיזוקים ממני או מחברי הפורום

המשך יום נפלא

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...