Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום קניתי אגזוז N1 באיביי (האגזוז השלישי שלי כבר ) ומעולם לא עשו לי בעיות במשלוח מכס או דואר לפני כשבוע קיבלתי הודעה שהאגזוז הגיע אך לא מאושר ממשרד התחבורה בעודי רודף אחרי משרד התחבורה מחלקת יבוא וייצוא לאחר שהשגתי את הבנאדם המתאים ושאלתי למה לא אישרו את האגזוז ולמה אני צריך להחזירו לשולח נענתי בתשובה " אין לאגזוז תו תקן "

כשהברתי בפניו ( מנהל אגף ייבוא וייצוא במשרד התחבורה ) שזהוא מוצר אמריקאי ולכן לא יכול להיות לו תו תקן ישראלי נענתי בתשובה "אין מה לעשות" ולאחר שהבהרתי בפניו שכבר קניתי מספר אגזוזים ומעולם לא עשו לי בעיות נענתי בתשובה " היה לך מזל"

אני ללא פתרון למצב והאגזוז עומד במכס עד שאני ישלח אותו בחזרה לשולח בתודה למשרד התחבורה האדיב שלנו !

יש למישהו פתרון כלשהוא ?? כל פתרון יתקבל בברכה

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

לעצמך במצב הזה אתה לא יכול לעזור , אבל אתה יכול לעזור לכולנו בעתיד.

תיכנס למשרד המכס עם M16 ותתחיל לרסס את כולם.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

בדקתי ואין לו וגם דיברתי עם מכון התקנים בטלפון הבעיה שמשרד התחבורה לא מוכן לתת לי להוציא לו תו תקן

פורסם

זה שאין לאגזוז תו תקן ישראלי זה ברור.

מה לגבי תקנים ממדינות אחרות?

אם יש - האם זה לא מספיק עבור משרד התחבורה?

בשיחות איתם צריך תמיד לשים דגש שלא מדובר במוצר בטיחות וזה יבוא אישי ולא מסחרי (שם חייבים אישור מכון התקנים הישראלי כמעט לכל דבר).

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לא מספיק תו תקן חייב להיות מוטבע על האגזוז

אבל חברים קבלו את זה היום האגזוז הופיע במעשה נס פשוט בסניף הדואר הקרוב לביתי הלכתי לקחת אותו ללא בעיות

חחחחחחחחח מי אמר לא קיימים ניסים

פורסם

עדיין הפתיע אותי ועשה לי את אחר הצהריים

אחרי שבוע של מלחמה מול ראובן ברדה ועובדיו וקבלת סירוב בכל פעם פתאום לקבל את האגזוז עשה לי טוב

פורסם
עדיין הפתיע אותי ועשה לי את אחר הצהריים

אחרי שבוע של מלחמה מול ראובן ברדה ועובדיו וקבלת סירוב בכל פעם פתאום לקבל את האגזוז עשה לי טוב

אפשר שאלה -

מה עלות המשלוח של אגזוז לארץ?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
אפשר שאלה -

מה עלות המשלוח של אגזוז לארץ?

זה משתנה ונע בין 50 ל 60 דולר בדרך כלל

מניסיון אישי,

תמיד תבקש שילוח רגיל. לא EMS TNT UPS, רגיל רגיל

אני תמיד מבקש רגיל (בעיקר כי זה זול יותר) , גם המשלוח הנ"ל היה רגיל דווקא הבנתי שמשלוחים הכי טובים הם UPS ו FEDEX מכיוון שהם שולחים עד לבית הלקוח ללא התערבות משרדי ממשלה שונים (מכס,תחבורה) אלה רק עוברים בדיקת גבולות ונכנסים

פורסם

אני תמיד מבקש רגיל (בעיקר כי זה זול יותר) , גם המשלוח הנ"ל היה רגיל דווקא הבנתי שמשלוחים הכי טובים הם UPS ו FEDEX מכיוון שהם שולחים עד לבית הלקוח ללא התערבות משרדי ממשלה שונים (מכס,תחבורה) אלה רק עוברים בדיקת גבולות ונכנסים

אתה טועה כל החבילות מעל 50$ עוברות הליך של מכס , בנוסף אם צריך אישור של משרד ממשלתי כזה או אחר הם יבקשו בלי להסס ,אצלהם אתה גם משלם אפסנה מהיום הראשון שהחבילה מעוכבת .

• תוכן חדש...