Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אוטוטו צריך להחליף את המאזדה 3 שלי ברכב חדש. סה"כ הייתי מאוד מרוצה איתה, אבל מאחר ואני נוסע המון (כ-40000 בשנה)

אני מאוד מעוניין ברכב עם בקרת שיוט.

אני יודע של-C4 יש את זה כסטנדרט, ועכשיו גם רצות פרסומות של הקרוז 2011 שגם בה יש.

מישהו יודע אם יש עוד רכב שיש את זה כסטנדרט (אולי דגם 2011 שעומד לצאת?)

מחיפוש פה בפורום ראיתי שה-C4 מאוד מומלצת, יש דעות לגביי הקרוז?

אשמח על כל עצה.

שיהיה אחלה יום,

אורן

פורסם

היי אורן

בקרוז החדשות יש מערכת כזו והיא נשלטת מההגה. באופן כללי לקרוז נתונים טכניים טובים. לפי המפרט, מדובר ברכב מרווח מאוד עם מערכות נלוות שמפנקות את הנוסעים ומתאים מאוד כרכב משפחתי

בקטגוריית המשפחתיות לא ידוע לנו על רכבים נוספים עם בקרת שיוט, אך בקטגורית המנהלים יש מבחר גדול יותר של כלי רכב המאובזרים במערכת

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

פורסם

מניסיון של כמעט 12 שנה עם רכב שמאובזר במערכת הזאת, מדובר בדבר הכי מיותר במדינת ישראל.

אפשר לספור על היד את מספר הפעמים שהיא הופעלה וגם רק למשך כמה דקות לשם שעשוע ומיד כובתה.

לא נראה לי שזה הדבר שעל פיו כדאי לך לבחור ברכב, יש פרמטרים חשובים יותר.

בהצלחה.

פורסם

למה דווקא אני משתמש בו כל הזמן בנסיעות בינעירוניות. בכביש 6 או בדרך לאילת למשל זה בכלל תענוג כי אין רמזורים... למה צריך לאמץ את הרגל על הדוושה? :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...