Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המשחק של אפל angry birds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם angry birds קיים ברשת למשחק במחשב ?

או שזמין רק באייפון או אייפד ?

ואים אינו קיים ברשת, מי נתן את ההוראה ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מה לא ברורה? ברורה מאוד,

3.5 דקות אחרי המעבר ל-PC המשחק ייפרץ ויופץ לכל פינה בגלובוס.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
האם angry birds קיים ברשת למשחק במחשב ?

או שזמין רק באייפון או אייפד ?

ואים אינו קיים ברשת, מי נתן את ההוראה ?

אפשר לייחס לאפל הרבה, אבל פיתוח המשחק הזה שייך לחברה אחרת ROVIO :-D

הם כרגע עובדים על גרסה למחשב ואני מאמין שהיא תצא בקרוב. כסף בטוח לא חסר להם אחרי 50 מיליון הורדות ב איפון ואנדרויד.

פורסם
מה לא ברורה? ברורה מאוד,

3.5 דקות אחרי המעבר ל-PC המשחק ייפרץ ויופץ לכל פינה בגלובוס.

המשחק גם ככה פרוץ ולכול מי שיש אייפון/אייפד פרוץ יכול להוריד ללא תשלום

בכול מקרה

בקרוב גם ב PC

http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3445701,00.html

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

מדהים שגם על דולר! (להזכירכם 3.6 ש"ח - פחות מפחית) אנשים מתקמצנים כשזה אחד המשחקים הכי כיפים ושהכי כל 2 שניות מקבלים עוד שלבים ושדרוגים שיש.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מפתיע בכלל, נפלאות הטבע אנושי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

למה לשלם? למרות שהתגובה (נראתה) צינית, אני יענה בפשטות. כדי שתהיה סיבה להמשיך לפתח, וכדי שנמשיך לראות כאלו משחקים. כנ"ל במחשבים וקונסולות. שלא כמו בעולם במוסיקה, שבו מתח הרווחים נחלק בין מרצ'נדייז, הופעות והפצות של מדיות כאלו ואחרות (סי.די. אייטיונס וכיו"ב). בעולם המשחקים הרווחים מתבססים בעיקרם על קניית המשחק עצמו, אם זה לא רווחי, לא ישקיעו ואז משחקי קצה כמו GT5, MASS EFFECT3, CRYSIS2 ו ASSASINS CREED: BROTHERHOOD פשוט יגנזו. היקף ההשקעה בכאלו משחקים לא נתפס (נכון, גם היקף הרווחים, אבל עדיין).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אכן , תקנו לפחות את מה שאהבתם.

ד"א במחשב כבר כמה שנים רואים את ההשפעות של זה - עקב פיראטיות גבוהה - משחקים פשוט יוצאים מאוחר יותר או לא יוצאים בכלל ומופצים רק לקונסולות.

דוגמא מעולה היא GTA4 שיצא מעל חצי שנה אחרי למחשב וRED DEAD REDEMPTION - של אותה חברה - שפשוט לא יצא למחשב בינתיים והוא אחד המשחקים הטובים של השנה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני לא כ"כ מבין את ההתלהבות מהמשחק. קניתי, ניסיתי, אבל כבר לפני שנים הייתי משחק בדברים האלה בסגנון destroy the castle על ה- PC, רק במקום צירפוים היו אבנים, פצצות וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...