Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת פורד סיירה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה הן התמונות שהמוכר פרסם באתר יד2. כמובן שאפרסם צילומים כהלכה - אחרי פלסטלינה, פוליש וווקס.

sierra1.png

sierra2.png

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית מצויין יחסית! אם אתה לא תקח- אני אקח!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נראת יפיפיה! מזכירה לי את הסיירה שהייתה לאמא שלי עד לפני 5 שנים.. בן דוד שלי לקח אותה לסיבוב, והיא חזרה בצורת בננה! דרך אגב אחלה של רכב אני מאוד אהבתי אותו.

תמונה000י.jpg

תמונה001ה.jpg

תמונה002יי.jpg

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
נראת יפיפיה! מזכירה לי את הסיירה שהייתה לאמא שלי עד לפני 5 שנים.. בן דוד שלי לקח אותה לסיבוב, והיא חזרה בצורת בננה! דרך אגב אחלה של רכב אני מאוד אהבתי אותו.

והבן דוד גם נהיה בצורת בננה??:-D

פורסם
אלה הן התמונות שהמוכר פרסם באתר יד2. כמובן שאפרסם צילומים כהלכה - אחרי פלסטלינה, פוליש וווקס.

sierra1.png

sierra2.png

לפני התמונות ולפי תוכן המודעה עושה רושם שהרכ ב במצב מושלם!

אפילו יש לו עוד את הטסות המקוריות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
והבן דוד גם נהיה בצורת בננה??:-D

לא תאמין אבל.. חתך קטן ביד שמאל וכאבים קלים ברגל שמאל. דרך אגב מה שרואים בתמונות זה לא הכל הכיסאות הקדמיים נדבקו אחד לשני והדשבורט גם כולו נשבר והתעקם.. נכנסה בו שברולט קורסיקה נפח 2.2.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

עדכון מהשטח: הרכב נקנה תמורת הסכום הנאה של 3,300 שקלים חדשים 8)

נהיגה ארוכה יותר נתנה לנו אפשרות להתרשם בצורה טובה יותר מהרכב. גילינו כמה בעיות נקודתיות שידרשו טיפול:

1. סל"ד הסרק של הרכב די גבוה. לא מותקן בו שעון סל"ד, אבל להערכתי המנוע מחזיק באיזור ה-2,000 סל"ד ואפילו יותר בעמידה. נדמה שהבורג בקרבורטור הוזז על ידי הבעלים, מה שכנראה מצביע על כך שהרכב נכבה בסל"ד נמוך. נצטרך לבדוק את זה במוסך.

2. המצערת של הרכב מאוד לא רגישה ו"קופצנית". בלחיצה חלשה הרכב עולה לסל"ד גבוה, אך לאחר המהלך הראשוני של הדוושה היא הופכת להיות בסדר מבחינת הדיוק. להערכתי תם זמנו של כבל המצערת (שלא הוחלף אף פעם, למיטב ידיעתי) וכמו כן נדרש ניקוי / כיוון קרבורטור.

3. בזמן נסיעה, הרכב משמיע צליל שמאוד מזכיר רפידת בלם שחוקה בעת בלימה, מהצד השמאלי-האחורי שלו. למעשה, יתכן כי אכן מדובר באחת הרפידות שפשוט "נשארת" במקומה - כאשר בולמים, הצליל הזה ממש נבלע תחת צלילי הרפידות השחוקות. התדירות של הצליל עולה ככל שהמהירות גוברת, מה שרק מחזק את ההשערה שלי. ניסיתי להרים את דוושת הבלם כלפי מעלה עם הרגל בזמן השמע הצליל, אבל אין שינוי.

4. אם מכבים את המנוע אחרי נסיעה ארוכה יחסית, לעיתים הוא "חוזר לתחיה", מתניע מחדש וכובה מעצמו אחרי שניה אחת או שתיים. זה לא מאוד מפריע לנו, אבל יכול להיות שזה מעיד על בעיה חשמלית לא רצויה.

5. המנעול בדלת הנהג שבור חלקית ומאוד סלקטיבי בפתיחת הדלת :lol: הנעילה דווקא עובדת בלי בעיות. שמעתי שהמנעול של הסיירה זהה לאסקורט - האם זה כך?

נשמח לעזרה ממבעלי סיירות או ממומחים אחרים באבחון הבעיות הללו.

חוץ מהבעיות האלה, הרכב נוסע ומרגיש מצויין ואפילו נוסע די בזריזות. מעל 90 לא ממש מתחשק לה לנסוע - המנוע הופך להיות רועש בצורה חסרת פרופורציה, גם בהילוך חמישי. לדעתי מד המהירות קצת פסימי. אנחנו נבדוק את זה באמצעות GPS.

הורדת הכיסויים מהמושבים גילתה... מושבים חדשים לגמרי, אפילו ללא כתם או קרע בודד לרפואה! :-D ועוד בצד החיובי, אחרי שהתרגלנו לבלמים הם לא נוראיים כל כך, ואני חושב שהמצב ישתפר עוד יותר עם החלפת רפידות הבלמים. פשוט צריך ללמוד ללחוץ חזק יותר בכל הסיטואציות. פנסי החזית פשוט מצויינים, וכל המתגים מאוד נעימים למגע ולשימוש.

תמונות בהמשך, ושוב תודה לכולם. סיירה מוסרת ד"ש :wink:

פורסם

תתחדש! תשמור עליה.

כמו שרשמתי באחת מן ההודעות הקודמות שלי, תיכנס למכון קרבורטורים שאתה מכיר או שמישהו המליץ לך, תבקש מבעל המקצוע לעשות כיוון הצתה וכיוון קרב'.

אני מאמין שעל הדרך, הוא יגיד לך מה בסדר, ומה לא. במידה ואתה מאזור הדרום, או מוכן להגיע לאזור הדרום, יש לי בעל מקצוע מעולה (מטפל בקרבורטור של הסיירה שלי).

שאתה רושם שהמנוע נדלק שוב, אתה מתכוון לרעידה די חזקה מכיוון המנוע בזמן שאתה מכבה אותו? אם כן, קורה בהמון סיירות בעלות מנוע פינטו, לא ידועה לי הסיבה.

תהנה, JEP.

:-)

פורסם

אני מאיזור השרון, כך שאני כנראה אקפוץ לביקור אצל צביקה - אחרי ישור הקו הבסיסי.

כן, המנוע רועד בצורה חזקה כשהוא נכבה - טוב לשמוע שזאת לא בעיה. בכל מקרה, אני התכוונתי למשהו קצת שונה. הבעיה מתרחשת בינתיים רק בתום נסיעות ארוכות ואינטנסיביות יותר. אני מכבה את המנוע, הוא רועד וחוזר לחיים. במקרה אחד המפתח כבר היה מחוץ לסוויץ' והמנוע קם לתחיה ממש לשניה - הנורות בלוח המחוונים נדלקו. תוך כשניה הוא מתכבה בעצמו, בלי התערבות שלי. עושה רושם שהוא אפילו לא מסיים את תהליך ההתנעה.

באיזה שמן אתה ממליץ להשתמש? הייתי משתמש בהמלצת היצרן, אבל אני תוהה אם יש לך משהו מומלץ יותר למנוע ותיק כמו שלי.

פורסם

יש בסיירה ברז חשמלי,סולנואיד ,שסוגר דיזת דלק.

יתכן שהוא לא סוגרואז טפטוף דלק מצית שוב מסיבת פיח רב בראשים.

יכולה להיות סיבה נוספת .

לא נסעת ברכב לפני שקנית ?

• תוכן חדש...