Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הויפה שהזמנת הוא באמת ה 2" הכי מעניין במאדיסאונד ולו רק בגלל שמדובר בדרייבר חדש חדש.

הסיבה שבגללה פסלתי אותו היא הגודל שלו, אני מחפש דרייבר עד 5 ס"מ והויפה העצום עומד על 8.5 ס"מ :wink:

בתכל'ס המחשבה על מידריינג' 2" עלתה לי לראש בגלל ש:

1. נמאס לי לראות טוויטרים דבוקים עם סיליקון על הדשבורד. אני רוצה לשים גם מיד וגם טוויטר מתחת לחיפוי הפלסטיק המקורי של הרכב.

2. אם רמקולים 2" למחשב יודעים לייצר כל כך הרבה רעש, מה יקרה אם הם ישמשו רק בתור מידריינג'ים, בתיבה מעץ עם הגברה איכותית? כמו שאדי רשם, הבעייה היא לא עם התדרים הגבוהים כי עם התדרים הנמוכים יותר שאותם אני לא בטוח עד כמה רמקול בקוטר 2" ידע לשחזר בצורה נאמנה.

אלי, אני ממש בספק איזה הבדל יש כבר בין ה 33.3 ל 33.4. נקודת החיתוך האמיתית ב MX33.3 עומדת על 700-750HZ וממש לא על 300HZ (או dB :wink:) כמו באתר של מורל. אם תצליח להשיג ממישהו קרוס MX33.4 נוכל להשוות ערכי רכיבים בין הקרוסים השונים ולראות מה ההבדלים, אם בכלל, בנקודות החיתוך.

אדי, ככל הידוע לי לא ניתן לפתוח את הקרוס של האילייט בלי לחתוך אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלא אם כן תדבר אם מהנדסים של מוראל לגבי הפטנט שלהם לפתיחה שלו - או שגם הם לא יכולים אחרי הסגירה

:?

אכן - זכור לי שיאריק קילל על כך שהוא היה חייב לשבור את הקרוס בכדי לגלות מה יש בפנים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין סיכוי לשלוף את המעגל המודפס מכלוב הברזל. הוא גם מאובטח עם שני ניטים וגם מודבק (או לפחות נראה ככה). כל ניסיון חילוץ יגרום לפציעת הקרוס.

באמת מעניין אותי לראות מה ההבדל בין ה 33.3 ל 33.4. אני מקווה שזה כולל שינוי בערכי הנגדים, הקרוס סובל מחוסר איזון בין הוופר למיד והטוויטר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נו אז לכל הרוחות -

להמיס את הפלסטיק מסביב לניטים ולחתוך ולהסיר את מעטה הקרוס בכדי לשנות לו את הרכיבים.

אני בטוח שבקשה אחת מיוסי והוא יבנה לו מעטפת חדשה לקרוס מפרספקס שחור שגם יהיה כתוב עליה ELI_I וזה יראה פי כמה יותר טוב מהקרוס המקורי.

אם כבר להשקיע במערכת פסיבית - אז לפנק את הקרוס כי עליו תקום או תיפול המערכת כולה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איתמר

אתה מתכנן להשתמש ב2" בודד לכל צד? או לעשות מעין LINE ARRAY נחמד?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בודד בכל צד עם תיבה מתאימה.

פורסם

אני אשמור את דעתי בעניין לעצמי:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אתה יודע, מאז ומעולם דעתנו ואהבתנו לסוגי מוזיקה מסויימים הייתה מנוגדת ב 180 מעלות, כמו גם האופן בה אנו שומעים אותה :wink:

ושלא תבין לא נכון, גם אני די סקפטי בנוגע לביצועי מערכת כזו, אבל מצד שני למדתי שיש הפתעות בחיים, בטח ובטח בתחום האודיו.

איתמר.

פורסם

ברור שיש הפתעות, כשרמקול ב100 שקל נשמע כמו רמקול ב400 שקל זה בהחלט מפתיע, אבל גם אם הוא נשמע כמו רמקול ב400 שקל זה עדיין ישמע על הפנים.

ופה נעלמת ההפתעה:)

אל תצפה מרמקול ב200 .. די-איי-וואי ככל שיתיימר להיות.. להשמע כמו בווית' או משהו. טעם או לא, איכות זו איכות.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...