Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

השאלה בכותרת. הייתי מעוניין לדעת האם למישהו יש נסיון עם דרייבר בקוטר 2" שישמש בתור מידריינג', בין 600 ל 5,000 הרץ. המיד צריך להיות 4 אוהם והוא יקבל תיבה מתאימה, נגיד משהו בסגנון הזה:

http://www.madisound.com/store/product_info.php?cPath=45_241_283&products_id=8478

כן? לא? למה לא?

שתזכו לבנים זכרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר -

אני לא חושב שיהיה כאן מישהו אחד שבאמת יוכל לתת לך תשובה אמיתית וכנה - אולי STAS-S שהיה לו מיד של האסלר-אודיו שהוא בעצם נגזרת של פאונטק

עד כמה שהבנתי האלמנט שהיה לסטאס היה 2 אינטש והוא תיאר את הסאונד שלו כקצת יותר צורם מהפאונטק בעוד הסאונד שאני שמעתי מהפאונטק הוא מיד מאוד עדין - על גבול האנימיות.

מבחינת תחום תדר - היות וזה אלמנט עם קוטר קטן - הגבול העליון לא מדאיג אותי בכלל ואני מאמין שהוא יעשה שם עבודה טובה אבל אולי הגבול התחתון שלו אתה תצטרך למתוח לאזור ה700 עד 900 הרץ - אם זה משהו שלמידבאסים שלך אין כל כך בעיה לנגן אותו יתכן והאלמנט יהווה בחירה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האסלר אודיו? תזכיר לי מי הם היו? מבוסס על פאונטק? מי אלה פאונטק? אה, סינים? גם לדעתי האלמנט היה 3", לא רלוונטי.

אני לא ממש יכול לשנות את נקודת החיתוך, מדובר ב MX33.3 של מורל. כדיוע נקודות החיתוך שהם מציינים לא ממש מדוייקת, ולפחות בדף הנתונים של ה MX33.3 נקודת החיתוך של המיד עומדת על 300dB! כן כן! 300dB :-D

כמו כן אני לא חושב שצריכה להיות בעייה כלשהיא עם 600, 500 ואפילו 200 הרץ, השאלה היא איך זה יישמע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה רכיב שני אינטש - הוא יותר קרוב לטוויטר מאשר מידריינג' בגלל זה אני אומר שאת התחום הגבוהה יותר דווקא צריך להיות לו קל יותר.

הדרך היחידה שלך כרגע היא לקרוא ביקורות בגוגל על הרכיב הזה ולהמר על פי הביקורות.

ולגבי ה-האסלר - הוא פרסם 3 אינטש אבל הבנתי ששטח הרכיב עצמו (הממברנה) הוא יותר לכוון ה2 אינטש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש איזה חבר פורום שמבשל סטאפ הכולל מיד 2" עם הקרוס הזה בדיוק, אולי נוכל לשמוע בעצמנו בקרוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

המממ אלי

אני מבין שהמערכת הקודמת לא פעילה? קרה משהו?

יש לך מידים M12 של סקאן ספיק שנחשבים לשניים מהטובים בעולם לפי סקר מאוד רציני שנעשה לאחרונה.

מדוע הירידה למיד שעולה 25 דולר - אני מתאר לעצמי שמדובר ברכיב נפלא שעושה עבודה נהדרת בתחום הזה - אבל לעומת M12

למה?

איפה דיפורס ומה הוא עולל לך כבר! :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי,

המערכת כרגע מפורקת לגמרי מחכה להתקנה מחודשת ברכב חדש שקניתי ככה שכרגע אני די מתענה עם המערכת המובנית ברכב החדש. כן אני יודע שה12M יצאו במקום השני במבחן שערכו חברים מDIYMA אבל אין לי כבר כוח להתחיל להתעלל ברכב החדש עם בניות לא סטנדרטיות של הקיק פאנלים כתוצאה ממיקום בלם היד בתור בלם רגל ובניות גדולות עוד יותר לטויטרים לא משנה עם על הדש בורד או בצמוד למידים בקיק פאנלים.

אני מחפש משהו קומפקטי שימוקם על הדש בורד. בגלל זה גם קניתי T28 במקום הרינג רדיאטורים שיש לי, שוב משיקולי מקום והרצון לשמור על הרכב מקורי ככל האפשר. האלמנט הזה צריך נפח פיצפון של כ300 מיליליטר (על פי WinISD) ככה שהוא מתאים לי בול. במקרה הכי גרוע ולא ישמע לטעמי תמיד אוכל לחזור ל12M בלי יותר מדי כאב ראש.

המחשב יורד מהרכב, לאחר יותר משנה של התנסות איתו זה לא בשבילי, ההתעסקות המתמדת בקינפוג, חיפוש דרייברים, בעיות תוכנה או אינטגרציה של רכיב זה או אחר, נתקע לא פעם אחת באמצע נסיעה ומצריך ריבוט, הסירבול וריבוי הרכיבים הקיצר לא בשבילי.

דאבל דין עם יציאה אופטית מחובר לביט 1 ,למגבר אחד בלבד משם לקרוס MX33.3, כשהביט 1 ישמש כאקולייזר בלבד לכל צד בנפרד ומערכת 3WAY פאסיבית זהו!!!

אלי

פורסם

אלי

דווקא נשמע כמו חלום רטוב אם תצליח לשקוד על הכוונים כמו שצריך ואני מאמין שתצליח.

תתחדש על הרכב החדש, אני מבין שגם אמריקאי.

הT28 לדעתי זה דווקא שדרוג - אני נופל מהטוויטרים האלה בכל פעם שהם רק עושים "פיפס".

אבל לM12 אתה תחזור עוד גם תחזור - אני מכיר אותך, אתה מכיר אותי ואתה יודע שאתה לא יכול לעבוד על עצמך.

מראש אני מציע לך - תתאמץ עוד קצת על הM12, תן לסופה לחלוף לפני שאתה מספר לאשה בכדי שלא תישן בלילה שכזה במלונה פעם נוספת :-D

דווקא נשמע כמו אתגר רציני - אפשר להציע הצעה?

תיקח את הMX33.3 ותחליף לו את כ-ל הקבלים למשהו שהוא לא BENNIC - מאנדורף מסדרות הסילבר או הגולד או WIMA אבל לא BENNIC.

Pioneer TS-X150

פורסם

כן גם לדעתי,

שמעתי את הT28 ובאמת נפלתי מהם. מאוד מפורטים וטיפה פחות בהירים מהרינג רדיאטור שלי (2 הזוגות) יותר קולעים לטעם שלי.

יכול להיות שאחזור לM12 כרגע זה לא בתכנון, אבל מי יודע? אני מכיר את עצמי וכנראה גם אתה:wink: . אנסה קודם כל ללכת עד הסוף בסט אפ שבחרתי כרגע ואני מאמין שעם הרבה מאוד כיוונים הוא יפתיע גם בהשוואה לסט אפ הקודם שלי, ימים יגידו.

בקשר לקרוסים שידרוג של הרכיבים הפנימיים באמת בא בחשבון, חשבתי על זה בעצמי, קודם כל אני צריך למצוא קרוס ישן MX33.3

ולא MX33.4 בהם נק' החיתוך בין המידבאסים למידים הינו 800.

הרכב באמת אמריקאי, הפתעה הפתעה, שוב מאליבו :lol:

אלי

פורסם

אלי

אינתה מסטול אינתה

אם אתה משנה את הרכיבים - אתה שולט בנקודות החיתוך :lol: מה איכפת לך אם זה קרוס ישן או חדש???

אני בטוח שגם הויפה יפיל את כל מי שישמע את המערכת - סה"כ למרות שמדובר ברכיבים זולים מדובר ברכיבים שנותנים תוצאה טובה מאוד

רוב חברי הפורום ואני מאמין שכולל אותי - אם לא היית נותן לי לראות אם אני מאזין לM12 או משהו הרבה יותר זול - לא הייתי יודע בכלל... כל מה שהייתי מסוגל לאמר לך זה אם המערכת נשמעת טוב לטעמי או אם חסר משהו אבל לא הייתי יכול לאמר לך "כמובן, אין כאן את הM12 שהיה לך קודם" בייחוד כשיש רווליטור מצד אחד וT28 מצד שני שסוגרים עליו על מגבר VA...

Pioneer TS-X150

פורסם

יופי אדי, אני מסטול אבל לא עד כדי כך.

אין לי כוח להתחיל מייד עם שדרוג זה או אחר. קודם כל לקנות קרוסים שגם ככה, כמות שהם, מתאימים לי מבחינת נקודות החיתוך שלהם ואחרי זה לשדרג את הרכיבים הפנימיים לאיכותיים יותר באותם הערכים.

האם יש מישהו שמוכר?:wink:

עם הויפה זהו ניסיון שמענין אותי, ולא רק אותי לפי שאלתו של איתמר, מיד קטן שגם מבחינת הנפח יכול להתאים לכל חור, איך הוא ישמע ברכב? מקסימום??? הלכו כמה מאות שקלים, לא מתים מזה...

אלי

פורסם

אלי

בוא נכבד כמה מאות שקלים למרות שלא נמות מזה - יש אנשים בעולם הזה שכל שכרם החודשי מסתכם בכך.

בוא נאמר - שהם ימצאו את מקומם במערכת אחרת :-P

אני מבין אותך ויורד לסוף דעתך לגבי הקרוסים - מציע שתנסה ליצור קשר עם יאריק או שתיתן ביקור לשמעון (סאונדסטורם) - מדובר בשני משוגעי מוראל אמיתיים שאולי יש בידם את מבוקשך.

ואם לא - תנסה להרים טלפון למוראל עצמם...

גם לגבי הנושא של לנסות מיד חדש מתוך סקרנות - מסכים איתך לחלוטין שזה שווה בדיקה - אבל אני נוטה מאוד להאמין שהחרפנה תרד עליך מהר מאוד והM12 יוחזר לרכב.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...